Κάθε post σου πάει για ρεκόρ χαχα......Ότι νέο μπαίνει έχει πολύ καλή ανάλυση και στο ζωντανό έχει ανέβει πολύ. Πλέον θα δώσει και 4K σε ζωντανή ροή. Για την εφαρμογή μπήκε chromecast και έγιναν και κάποιες άλλες βελτιώσεις
Ακριβως γι' αυτο το εχω, γιατι ειναι συνδυαστικό με αλλα κι επειδη δινει το Ντισνει.Κοίτα... Αν έχεις και άλλα προϊόντα τής εταιρείας. Κινητά, σταθερά κ.τ.λ. Οικονομικά είσαι κερδισμένος. Πάει πακέτο και το Disney plus. Το πρόγραμμα...Τι εννοείς; Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο τρόπος που είναι στημένο. Δεν παρέχει καμία πληροφορία, δεν υπάρχουν τρέιλερ. Αντε βρες άκρη, με ταινίες και σειρές πεταμενες χύμα...
Εγω που εχω την εφαρμογη, πώς τα βρισκω αυτα τα καναλια;Μπήκαν τα eurosport.
Παλι ρε που... μου;Κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και θα εμφανιστούν.
Έχω δώσει 2 ευκαιρίες στη Vodafone αλλά δεν πάει άλλο τζάμπα τα λεφτά που δίνωΕιμαι περιεργος καμια σοβαρη αναβαθμιση σε αυτο το χάλι το Αpp vodafon tv θα κάνουν???
Το μενου (ολο αυτο το χαλι Αpp) ειναι λες και το εφτιαξαν δεκετια 80ς... κυριολεκτικα ειναι για τα σκουπιδια.
Ας δουν λιγο τα αpp cosmote tv eon tv.
το ότι είναι διαφορετικό από τα εγχώρια apps της κακιας ωρας δε σημαίνει ότι είναι και άχρηστο. Είναι θέμα συνήθειας. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από τις υπόλοιπες πλατφόρμες ειδικά στην εναλλαγή των καναλιών, στην εγγραφή κλπ. Γενικά βελτιώνεται με τον χρόνο, πχ στη τελευταία αναβάθμιση πήρε chromecast, thumbnails κλπΕιμαι περιεργος καμια σοβαρη αναβαθμιση σε αυτο το χάλι το Αpp vodafon tv θα κάνουν???
Το μενου (ολο αυτο το χαλι Αpp) ειναι λες και το εφτιαξαν δεκετια 80ς... κυριολεκτικα ειναι για τα σκουπιδια.
Ας δουν λιγο τα αpp cosmote tv eon tv.
Τίποτα δεν άλλαξε μην λες ψέματα. Είναι πάρα πολύ κακή εφαρμογή σε σχέση με την Cosmote tv και την EON. Και εμένα πιο πολύ με πειράζει η υποκρισία ρώτησα πολλές φορές αν έστω δικαιούμαι τον android αποκωδικοποιητή μου είπαν όχι. Ρώτησα πολλές φορές για την εφαρμογή και άκουγα συνέχεια ένα δεν ξέρω. Το μόνο που αξίζει είναι το Disney+ που και αυτό προτιμώ να το πληρώνω αυτόνομα πλέοντο ότι είναι διαφορετικό από τα εγχώρια apps της κακιας ωρας δε σημαίνει ότι είναι και άχρηστο. Είναι θέμα συνήθειας. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από τις υπόλοιπες πλατφόρμες ειδικά στην εναλλαγή των καναλιών, στην εγγραφή κλπ. Γενικά βελτιώνεται με τον χρόνο, πχ στη τελευταία αναβάθμιση πήρε chromecast, thumbnails κλπ
Πολύ πάθος βάζεις και θα καρφωθείς.Ξεκίνησαν τα eurosport με πρόγραμμα. Eurosport 8 & 4K με χάντμπολ και Eurosport 5 με ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε η τελετή έναρξης θα μεταδοθεί στο σπιτι των ολυμπιακών αγώνων από Eurosport 1 & Eurosport 4K αύριο στις 20:30!!!
εσυ όλο φεύγεις και όλο εδώ είσαι για κάποιο λόγο. Μήπως τελικά σου αρέσει γι αυτό ασχολείσαι τόσο; Φυσικά και άλλαξε η εφαρμογή, πριν το τελευταίο update ούτε chromecast είχε ούτε ήταν τόσο γρήγορηΤίποτα δεν άλλαξε μην λες ψέματα. Είναι πάρα πολύ κακή εφαρμογή σε σχέση με την Cosmote tv και την EON. Και εμένα πιο πολύ με πειράζει η υποκρισία ρώτησα πολλές φορές αν έστω δικαιούμαι τον android αποκωδικοποιητή μου είπαν όχι. Ρώτησα πολλές φορές για την εφαρμογή και άκουγα συνέχεια ένα δεν ξέρω. Το μόνο που αξίζει είναι το Disney+ που και αυτό προτιμώ να το πληρώνω αυτόνομα πλέον
Μα και τώρα δεν είναι γρήγορη. Και όχι δεν είμαι όλο εδώ 2 χρόνια την είχα και είχα πει ότι αν ίσχυε αυτό με το Disney+ τότε θα το βάλω και έτσι έγινε και εν τέλει η εικόνα είναι κάκιστη. Η εφαρμογή επίσης. Δεν είναι πιο γρήγορη η εφαρμογή. Ναι έβαλαν cast αλλά η εφαρμογή παραμένει το ίδιο χάλι που ήταν τόσο πριν 2 όσο και πριν 4 χρόνια !εσυ όλο φεύγεις και όλο εδώ είσαι για κάποιο λόγο. Μήπως τελικά σου αρέσει γι αυτό ασχολείσαι τόσο; Φυσικά και άλλαξε η εφαρμογή, πριν το τελευταίο update ούτε chromecast είχε ούτε ήταν τόσο γρήγορη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.