Vodafone TV

Το συμβολαιο μου για vodafone tv με αποκωδικοποιητη ληγει στιϛ 10 Αυγουστου. Επικοινωνησα σημερα για ανανεωση και μου ειπαν ολα οκ και θα μου εστελναν το νεο συμβολαιο με sms και μετα θα με καλουσαν. Τελικα με πηραν μετα απο λιγη ωρα και μου ειπαν οτι συστημικα δεν μπορουν να κανουν ανανεωση και θα πρεπει να παω σε καταστημα. Εχει καποιοϛ αλλοϛ κανει ανανεωση? Αν το αφησω ετσι μετατρεπεται σε αοριστου και αν ναι συνεχιζει και disney plus? Ενα γενικοτερο σχολιο ειναι πωϛ η vodafone εχει με διαφορα τη χειροτερη εξυπηρετηση πελατων οσεϛ φορεϛ προσπαθησα να συνεργαστω μαζι τουϛ. Σου σπανε τα νευρα. Ασε το συστημα τουϛ που τιϛ περισσοτερεϛ φορεϛ βγαζει μηνυμα οτι παραουσιαζει δυσλειτουργια. Και τελικα αυτο νομιζω πωϛ φταιει και οχι οι υπαλληλοι που ειναι ευγενεστατοι.

Τα ίδια είχα πάθει εγώ πριν 1,5 χρόνο. Έκανα υποτίθεται ανανέωση τηλεφωνικά αλλά δεν μπορούσε να περαστεί στο σύστημα και πλήρωνα παραπάνω για μήνες και μετά μου τα πιστωσαν αναδρομικά, με κάποια πατέντα μετά από δεκάδες τηλέφωνα, φόρμες αιτημάτων κτλ. Το κακό είναι ότι λήγει σε λίγους μήνες πάλι, αν βέβαια έγινε ανανέωση 24μηνη και όχι αορίστου, οπότε φοβάμαι ότι πάλι τα ίδια με εσένα. Πάντως μου είχαν πει ότι σε κατάστημα δε γίνεται ανανέωση vtv.

Τα ίδια είχα πάθει εγώ πριν 1,5 χρόνο. Έκανα υποτίθεται ανανέωση τηλεφωνικά αλλά δεν μπορούσε να περαστεί στο σύστημα και πλήρωνα παραπάνω για μήνες και μετά μου τα πιστωσαν αναδρομικά, με κάποια πατέντα μετά από δεκάδες τηλέφωνα, φόρμες αιτημάτων κτλ. Το κακό είναι ότι λήγει σε λίγους μήνες πάλι, αν βέβαια έγινε ανανέωση 24μηνη και όχι αορίστου, οπότε φοβάμαι ότι πάλι τα ίδια με εσένα. Πάντως μου είχαν πει ότι σε κατάστημα δε γίνεται ανανέωση vtv.
Εμενα μου ειπαν το αντιθετο οτι θα πρεπει να παω σε καταστημα. Δε βγαζειϛ ακρη. Ποσο παραπανω πληρωνεϛ?

Τι βλεπετε ρε παιδια σ' αυτη τη πλατφορμα;
Εχει τη χειροτερη εικονα τα μενου της ειναι τραγικα, ο πλειερ δυσχρηστος και το προγραμμα ανυπαρκτο.
Ενα χρονο τωρα, εχω παρακολουθησει μια ταινια ολη κι ολη!

Εχει τη χειροτερη εικονα τα μενου της ειναι τραγικα, ο πλειερ δυσχρηστος και το προγραμμα ανυπαρκτο.
Εγώ περιμένω να πάει 28 να το κόψω πλέον

Φθηνότερη συνδρομή Disney+ με το μαμίσιο app.

Κοίτα... Αν έχεις και άλλα προϊόντα τής εταιρείας. Κινητά, σταθερά κ.τ.λ. Οικονομικά είσαι κερδισμένος. Πάει πακέτο και το Disney plus. Το πρόγραμμα...Τι εννοείς; Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο τρόπος που είναι στημένο. Δεν παρέχει καμία πληροφορία, δεν υπάρχουν τρέιλερ. Αντε βρες άκρη, με ταινίες και σειρές πεταμενες χύμα...

Στον υπολογιστή μου τα εμφάνισε και εμένα όπως και στον αποκωδικοποιητή της Vodafone, στο Chromecast δεν τα εμφάνισε και δεν καταλαβαίνω γιατί .

Δοκιμασες clear cache στο app?

Ναι τα πάντα και δεν έχουν εμφανιστεί
Στο chromecast εμένα εμφανίστηκαν αμέσως. Στον αποκωδικοποιητη χρειάστηκε αναζήτηση καναλιών για να εμφανιστούν.

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk