Έχεις το Mi box s το παλιό ή το 2nd gen? Εμένα σε Xiaomi mi box s το παλιό όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα η εφαρμογή δεν λειτουργεί πλέον, βγαίνει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου.Δεν έκανε login και σε μένα. Από τη μια στο site έλεγε ότι είχε λήξει ο κωδικός, αλλά τον ενεργοποίησα κρατώντας τον ίδιο απ την άλλη επειδή η εφαρμογή εξακολουθούσε να μη κάνει είσοδο, της έκανα διαγραφή δεδομένων και τα κατάφερε. Δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερο πέραν της επιλογής αποσύνδεσης στις ρυθμίσεις. Αυτό σε mi box s. Στη samsung δεν έχει έρθει κάποιο update ακόμα.
Το μοντέλο που γράφει είναι το MDZ-22-AB. Είναι αυτό πριν το 4Κ.Έχεις το Mi box s το παλιό ή το 2nd gen? Εμένα σε Xiaomi mi box s το παλιό όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα η εφαρμογή δεν λειτουργεί πλέον, βγαίνει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου.
Τι έκδοση Android έχει το δικό σου? εμένα 2 Mibox-s, πάνω απο 2 χρόνια τα έχω έκανε αναβάθμιση κανονικά και στα 2Εμένα στο xiaomi mi box s το παλιό μου βγάζει ότι πρέπει να γίνει ενημέρωση. Αλλά όταν πατάω "ενημέρωση" με πηγαίνει στο playstore όπου δεν υπάρχει επιλογή ενημέρωσης και γράφει ότι η εφαρμογή δεν είναι πλέον συμβατή με τη συσκευή! Και αν κάνω Αναζήτηση της εφαρμογής στο playstore δεν την εμφανίζει καθόλου, ούτε στο "Σε αυτην τη συσκευη". Άρα μετά την αναβάθμιση είναι σαν να μην υπάρχει η εφαρμογή πλέον στο box, οπότε είναι υποθέτω γενικό σε ολα τα mi box 1st gen. Έχει κάποιος mibox s 1st gen να μας πει παρακαλώ αν του κάνει το ίδιο?
Έκδοση 9. Είναι το mi box s 4k, που μέχρι να βγει το 2nd gen ήταν το πιο πρόσφατο μοντέλο.Τι έκδοση Android έχει το δικό σου? εμένα 2 Mibox-s, πάνω απο 2 χρόνια τα έχω έκανε αναβάθμιση κανονικά και στα 2
...στο mi box S το update έγινε κανονικά μέσω playstore.Έχεις το Mi box s το παλιό ή το 2nd gen?
Βάλε ρε συ ένα ερωτηματικό. Τσάμπα χάρηκα...Το Vodafone tv έχει ήχο 5.1
Ευχαριστω επαιξε, εκανα εγω χαζομαρα και εβαζα λαθος credentials.
Από vodafone Τσεχίας με μετάφραση https://www.techforum.cz/topic/62199-wv1863/Τελικά τα καλά λόγια που είπα για την web έκδοση του Vodafone TV αφορούν μόνο την εμφάνιση και το layout. Κατά τ' άλλα... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!Ούτε τα Live κανάλια, ούτε το On Demand περιεχόμενο.
Μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα, είτε με firefox είτε με chrome. Googlara τον αριθμό σφάλματος αλλά τζίφος. Συμβαίνει και σε άλλους;;
Παρεμπιπτόντως, ούτε καν τη δυνατότητα της Αναζήτησης δεν σου δίνει μέσω browser το Vodafone TV.
Από vodafone Τσεχίας με μετάφραση https://www.techforum.cz/topic/62199-wv1863/
I also got error WV1863.
I solved it by disconnecting the second monitor connected via VGA (analog).
If you have at least 1 monitor connected via VGA, your TV will not work because it does not support HDCP.
Some DVIs also do not support HDCP.
HDMI and DisplayPort cables should have support.
See Point 3 for an explanation:
![]()
Jak můžu vyřešit potíže s přehráváním Vodafone TV v internetovém prohlížeči? - Vodafone.cz
Jak můžu vyřešit potíže s přehráváním Vodafone TV v internetovém prohlížeči?www.vodafone.cz