Vodafone TV

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,868
Αθήνα
Εγώ πάντως ήθελα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία μήπως έφτιαξαν την εφαρμογή, αλλά ούτε η ανάλυση άλλαξε ουσιαστικά, ούτε το περιβάλλον χρήσης ούτε τίποτα. Οπότε τον άλλο μήνα που λήγει το κόβω

costantinos2007

Established Member
26 March 2012
108
Εμένα στο xiaomi mi box s το παλιό μου βγάζει ότι πρέπει να γίνει ενημέρωση. Αλλά όταν πατάω "ενημέρωση" με πηγαίνει στο playstore όπου δεν υπάρχει επιλογή ενημέρωσης και γράφει ότι η εφαρμογή δεν είναι πλέον συμβατή με τη συσκευή! Και αν κάνω Αναζήτηση της εφαρμογής στο playstore δεν την εμφανίζει καθόλου, ούτε στο "Σε αυτην τη συσκευη". Άρα μετά την αναβάθμιση είναι σαν να μην υπάρχει η εφαρμογή πλέον στο box, οπότε είναι υποθέτω γενικό σε ολα τα mi box 1st gen. Έχει κάποιος mibox s 1st gen να μας πει παρακαλώ αν του κάνει το ίδιο?

eimaikala

Senior Member
26 May 2010
370
Πάντως σε firetv που το δουλεύω η ποιότητα έχει ανέβει. Μέσο bitrate 10 από 6-7. Υπάρχουν και σκηνές ειδικά σε on demand που ανεβαίνει στο 20 πχ black adam. Στα eurosport έχει εφάμιλλη ποιότητα με eon.

• Like
Reactions: pepis and sdragon28

GeorgeVasil

New member
1 June 2020
8
Volos
Πια ειναι η τελευταια εκδοση της εφαρμογης που σας δουλευει με sideload?

για καποιο λογο δεν μπορω να κανω Login

venejo

New member
25 March 2010
22
Δεν έκανε login και σε μένα. Από τη μια στο site έλεγε ότι είχε λήξει ο κωδικός, αλλά τον ενεργοποίησα κρατώντας τον ίδιο απ την άλλη επειδή η εφαρμογή εξακολουθούσε να μη κάνει είσοδο, της έκανα διαγραφή δεδομένων και τα κατάφερε. Δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερο πέραν της επιλογής αποσύνδεσης στις ρυθμίσεις. Αυτό σε mi box s. Στη samsung δεν έχει έρθει κάποιο update ακόμα.

costantinos2007

Established Member
26 March 2012
108
Δεν έκανε login και σε μένα. Από τη μια στο site έλεγε ότι είχε λήξει ο κωδικός, αλλά τον ενεργοποίησα κρατώντας τον ίδιο απ την άλλη επειδή η εφαρμογή εξακολουθούσε να μη κάνει είσοδο, της έκανα διαγραφή δεδομένων και τα κατάφερε. Δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερο πέραν της επιλογής αποσύνδεσης στις ρυθμίσεις. Αυτό σε mi box s. Στη samsung δεν έχει έρθει κάποιο update ακόμα.
Έχεις το Mi box s το παλιό ή το 2nd gen? Εμένα σε Xiaomi mi box s το παλιό όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα η εφαρμογή δεν λειτουργεί πλέον, βγαίνει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου.

venejo

New member
25 March 2010
22
Έχεις το Mi box s το παλιό ή το 2nd gen? Εμένα σε Xiaomi mi box s το παλιό όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα η εφαρμογή δεν λειτουργεί πλέον, βγαίνει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου.
Το μοντέλο που γράφει είναι το MDZ-22-AB. Είναι αυτό πριν το 4Κ.

leotzian

New member
16 February 2011
42
Εμένα στο xiaomi mi box s το παλιό μου βγάζει ότι πρέπει να γίνει ενημέρωση. Αλλά όταν πατάω "ενημέρωση" με πηγαίνει στο playstore όπου δεν υπάρχει επιλογή ενημέρωσης και γράφει ότι η εφαρμογή δεν είναι πλέον συμβατή με τη συσκευή! Και αν κάνω Αναζήτηση της εφαρμογής στο playstore δεν την εμφανίζει καθόλου, ούτε στο "Σε αυτην τη συσκευη". Άρα μετά την αναβάθμιση είναι σαν να μην υπάρχει η εφαρμογή πλέον στο box, οπότε είναι υποθέτω γενικό σε ολα τα mi box 1st gen. Έχει κάποιος mibox s 1st gen να μας πει παρακαλώ αν του κάνει το ίδιο?
Τι έκδοση Android έχει το δικό σου? εμένα 2 Mibox-s, πάνω απο 2 χρόνια τα έχω έκανε αναβάθμιση κανονικά και στα 2

venejo

New member
25 March 2010
22
Επί της ευκαιρίας μια ερώτηση.
Σας έχουν χαλάσει και σε σας αρκετές μικρογραφίες/προεπισκοπήσεις εκπομπών οταν σκρολάρετε στο πρόγραμμα των καναλιών;

costantinos2007

Established Member
26 March 2012
108
Τι έκδοση Android έχει το δικό σου? εμένα 2 Mibox-s, πάνω απο 2 χρόνια τα έχω έκανε αναβάθμιση κανονικά και στα 2
Έκδοση 9. Είναι το mi box s 4k, που μέχρι να βγει το 2nd gen ήταν το πιο πρόσφατο μοντέλο.

Tovarish

Established Member
17 April 2014
160
Έχεις το Mi box s το παλιό ή το 2nd gen?
...στο mi box S το update έγινε κανονικά μέσω playstore.
Στη Xiaomi android TV, επειδή έχει μνήμη 1.5gb, έγινε με sideloading από το apk που δημοσίευσα προηγουμένως...
Πάντως στα δικά μου μάτια...καμία διαφορά σε σχέση με πριν..

• Like
Reactions: angelalex

boniak

Established Member
15 October 2021
150
SKG
Τελικά τα καλά λόγια που είπα για την web έκδοση του Vodafone TV αφορούν μόνο την εμφάνιση και το layout. Κατά τ' άλλα... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!! :confused: Ούτε τα Live κανάλια, ούτε το On Demand περιεχόμενο.

Μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα, είτε με firefox είτε με chrome. Googlara τον αριθμό σφάλματος αλλά τζίφος. Συμβαίνει και σε άλλους;;

Παρεμπιπτόντως, ούτε καν τη δυνατότητα της Αναζήτησης δεν σου δίνει μέσω browser το Vodafone TV.

Attachments

• VOD ERROR.png
    VOD ERROR.png
    9.1 KB · Views: 25
  • Haha
Reactions: kostthem

eimaikala

Senior Member
26 May 2010
370
Τελικά τα καλά λόγια που είπα για την web έκδοση του Vodafone TV αφορούν μόνο την εμφάνιση και το layout. Κατά τ' άλλα... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!! :confused: Ούτε τα Live κανάλια, ούτε το On Demand περιεχόμενο.

Μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα, είτε με firefox είτε με chrome. Googlara τον αριθμό σφάλματος αλλά τζίφος. Συμβαίνει και σε άλλους;;

Παρεμπιπτόντως, ούτε καν τη δυνατότητα της Αναζήτησης δεν σου δίνει μέσω browser το Vodafone TV.
Από vodafone Τσεχίας με μετάφραση https://www.techforum.cz/topic/62199-wv1863/

I also got error WV1863.

I solved it by disconnecting the second monitor connected via VGA (analog).

If you have at least 1 monitor connected via VGA, your TV will not work because it does not support HDCP.
Some DVIs also do not support HDCP.

HDMI and DisplayPort cables should have support.

See Point 3 for an explanation:

• Like
Reactions: kostthem

boniak

Established Member
15 October 2021
150
SKG
Από vodafone Τσεχίας με μετάφραση https://www.techforum.cz/topic/62199-wv1863/

I also got error WV1863.

I solved it by disconnecting the second monitor connected via VGA (analog).

If you have at least 1 monitor connected via VGA, your TV will not work because it does not support HDCP.
Some DVIs also do not support HDCP.

HDMI and DisplayPort cables should have support.

See Point 3 for an explanation:

Ποια δεύτερη οθόνη. Δεν υπάρχει 2η οθόνη. Δεν καταλαβαίνω....