Αν εχεις VPN δοκιμασε να το κλεισεις, μην τυχον μπλοκαρει απο εκει.Τελικά τα καλά λόγια που είπα για την web έκδοση του Vodafone TV αφορούν μόνο την εμφάνιση και το layout. Κατά τ' άλλα... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!Ούτε τα Live κανάλια, ούτε το On Demand περιεχόμενο.
Μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα, είτε με firefox είτε με chrome. Googlara τον αριθμό σφάλματος αλλά τζίφος. Συμβαίνει και σε άλλους;;
Παρεμπιπτόντως, ούτε καν τη δυνατότητα της Αναζήτησης δεν σου δίνει μέσω browser το Vodafone TV.
Αν εχεις VPN δοκιμασε να το κλεισεις, μην τυχον μπλοκαρει απο εκει.
Χμμ, για δοκιμασε στο pc σου να βαλεις καρφωτο dns πχ της google 8.8.8.8Δεν έχω vpn στον υπολογιστή. Το μόνο που σκέφτομαι, επειδή έχω Inalan, μήπως κάτι παίζει με την IP (το γνωστό θέμα για όσους έχουν inalan) και φαίνομαι ότι είμαι από εξωτερικό. Από την άλλη δε, εάν ανοίξω την εφαρμογή του Vodafone TV στο tv box εκεί παίζει μια χαρά, με την ίδια ip.
Ευελπιστώ πως είναι δικό τους θέμα, μιας και τώρα ξεκινήσαν την πρόσβαση μέσω browser. εδώ δεν έχουν βασικές λειτουργίες (αναζήτηση) ενεργές. Γι αυτό το βλέπω χαλαρά το θέμα. Δεν καίγομαι κιόλας. Απλά είμαι περίεργος εάν το αντιμετωπίζει κι άλλος.
Ευχαριστώ!
Έγινε κι αυτό αλλά δεν βοήθησε. Τελικά δεν ισχύει ούτε αυτό που έγραψα για τυχόν πρόβλημα λόγω inalan. Μπήκα με άλλο υπολογιστή - άλλους browsers, μέσω vodafone vdsl σύνδεσης, με το ίδιο αποτέλεσμα.Χμμ, για δοκιμασε στο pc σου να βαλεις καρφωτο dns πχ της google 8.8.8.8
Και γω εκεί κατέληξα, ότι μάλλον είναι δικό μου θέμα, χωρίς να το ψάξω παραπάνω. Μέχρι που σήμερα είπα να κάνω μια δοκιμή μέσω browser και Ω ΝΑΙΙ... το MTV (θέση 653) παίζει κανονικά. Είναι το μοναδικό που παίζει, τα υπόλοιπα συνεχίζουν το μήνυμα σφάλματος (WV1863).Κάποιο θέμα δικό σου είναι. Μόνο αν επικοινωνήσεις μαζί τους θα το μάθεις. Σε μένα παίζει κανονικά.
Τον έχουμε κάποιοι. Έχουμε ξαναγράψει γι αυτόν. Το καλό του είναι ότι είναι android. Το κακό του σχετικά με τον προηγούμενο είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα απόκρυψης καναλιών. Σε γενικές γραμμές δεν έχουν ιδιαίτερες διάφορες . Με εξαίρεση τις εφαρμογές που μπορείς να τρέξεις.Σήμερα με πήραν τηλέφωνο για να μου δώσουν δωρεάν και χωρίς ανανέωση συμβολαίου τον νέο αποκωδικοποιητή για vodafone tv.
Τον έχει κανείς;
Αυτός πρέπει να είναι.
![]()
Vodafone TV 3 Box (EMEA) - Android TV Guide
Vodafone TV 3 Box (EMEA) full specifications - Android TV Guidewww.androidtv-guide.com
Αυτό ισχύει καιρό τώρα. Έτσι δεν είναι;Παράλληλα, όσοι νέοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν ανεξάρτητη συνδρομή VodafoneTV, ή οποιαδήποτε συνδρομή TriplePlay, αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία ΑΝΤ1+ για 12 μήνες.
Καλό και αυτό!
Θα έχει και 4κ?7+1 Eurosport Pop Up κανάλια έρχονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 αποκλειστικά στο Vodafone TV!
To Vodafone TV φέρνει για πρώτη φορά στη χώρα μας την αποκλειστική πρόσβαση στα Pop Up Ολυμπιακά Eurosport κανάλια “Eurosport 3-9 σε HD” και “Eurosport 4K”!
![]()
ÎαλοκαιÏινÎÏ ÏÏεμιÎÏÎµÏ ÎºÎ±Î¹ 7+1 Eurosport Pop Up κανάλια ÎÏÏονÏαι για ÏοÏÏ ÎλÏμÏιακοÏÏ ÎγÏÎ½ÎµÏ Î Î±ÏίÏι 2024 αÏοκλειÏÏικά ÏÏο Vodafone TV!
7+1 Eurosport Pop Up κανάλια ÎÏÏονÏαι για ÏοÏÏ ÎλÏμÏιακοÏÏ ÎγÏÎ½ÎµÏ Î Î±ÏίÏι 2024 αÏοκλειÏÏικά ÏÏο Vodafone TV! To Vodafone TV ÏÎÏνει για ÏÏÏÏ...rexsat.blogspot.com
θα έχει, αυτά είναι τα 7+1 Eurosport Pop Up κανάλια και οι δορυφορικές τροφοδοσίες τους που ξεκίνησαν μέσω των Hot Bird 13E, από όπου θα τροφοδοτηθεί και το Vodafone TV...Θα έχει και 4κ?
Θα τα έχει και η nova ή μόνο η Vodafone tv?θα έχει, αυτά είναι τα 7+1 Eurosport Pop Up κανάλια και οι δορυφορικές τροφοδοσίες τους που ξεκίνησαν μέσω των Hot Bird 13E, από όπου θα τροφοδοτηθεί και το Vodafone TV...
https://rexsat.blogspot.com/2021/12/2312-hot-bird-13e-highlights-feelgood.html