Vodafone TV

Σε firetv εμφανίστηκαν όλα , σε fullhd παίζει προς το παρόν το διαφημιστικό . Αναμονή όταν ξεκινήσει το 4κ επίσημα για έλεγχο της ανάλυσης.

Στο chromecast εμένα εμφανίστηκαν αμέσως. Στον αποκωδικοποιητη χρειάστηκε αναζήτηση καναλιών για να εμφανιστούν.

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα δοκιμάσω μέχρι και επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά για κάποιον λόγο έχει πεισμωσει και δεν κάνει τίποτα
Edit: με επανεγκατάσταση έφτιαξε και μου δίνει και 4κ στο Eurosport 4K

Στην εφαρμογη για smart tv εχουν εμφανιστει αλλα οταν κανεις zapping παιζει το euro news

Στην εφαρμογη για smart tv εχουν εμφανιστει αλλα οταν κανεις zapping παιζει το euro news
Σε Android? Εμένα παίζουν κανονικά

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι βλεπετε ρε παιδια σ' αυτη τη πλατφορμα;
Εχει τη χειροτερη εικονα τα μενου της ειναι τραγικα, ο πλειερ δυσχρηστος και το προγραμμα ανυπαρκτο.
Ενα χρονο τωρα, εχω παρακολουθησει μια ταινια ολη κι ολη!
Το είχα βάλει δοκιμαστικά για 10 ημέρες. Η χειρότερη πλατφόρμα ever..

Πλεον κομπλε εχουν εμφανιστει παντου και παιζουν το προμο.
Παιδια οσοι λετε για την πλατφορμα πραγματικα εχει ελαχιστο περιεχομενο για ατομα πιο ψαγμενα ας πουμε, αλλα για μεγαλους ανθρωπους ή καποιους που πραγματικα δεν τους νοιαζει η ποιοτητα εικονας ή εχουν πολυ μικρες οθονες κτλ υπαρχουν πραγματακια να δουνε
Σιγουρα αυτοι που σχεδιασαν το μενου πρεπει να περασουν την πορτα του οαεδ

• Like
Reactions: angelalex
Για 22η συνεχόμενη χρονιά παραγωγές που διατίθενται αποκλειστικά από το Disney+, αλλά και εκείνες των στούντιο των HBO και HBO Max Originals, και προβάλλονται στην Ελλάδα από το Vodafone TV, διακρίθηκαν στα βραβεία Emmy με περισσότερες από 270 υποψηφιότητες σε 20 τίτλους

πρώτη θέση για ολυμπιακούς αγώνες με 8 κανάλια eurosport αποκλειστικά στo vodafone tv. Τέλειο! Μπράβο στη VF
Τους οποίους ολυμπιακούς αγώνες θα τους έχει και η ΕΡΤ😂 κάτι καινούριο με την εφαρμογή θα γίνει?

• Like
Reactions: kostthem
Τους οποίους ολυμπιακούς αγώνες θα τους έχει και η ΕΡΤ😂 κάτι καινούριο με την εφαρμογή θα γίνει?
εσυ δες τους από την ΕΡΤ.

Τα eurosport έχουν χωριστεί σε κατηγορίες ανάλογα τα αθλήματα και όχι ότο γουστάρει η ΕΡΤ να δείξει. Και 4K παρακαλώ…

Εμένα το πρόβλημα μου δεν είναι τα Eurosport. Εμένα με ενδιαφέρει ότι οι άλλες πλατφόρμες έχουν και πιο αξιοπρεπή εικόνα και εφαρμογή. Το προϊόν που πουλάνε, το πουλάνε με άθλια εικόνα και εφαρμογή η οποία είναι η πιο δύσχρηστη εφαρμογή που έχω χρησιμοποιήσει

• Like
Reactions: mikess71
Εμένα το πρόβλημα μου δεν είναι τα Eurosport. Εμένα με ενδιαφέρει ότι οι άλλες πλατφόρμες έχουν και πιο αξιοπρεπή εικόνα και εφαρμογή. Το προϊόν που πουλάνε, το πουλάνε με άθλια εικόνα και εφαρμογή η οποία είναι η πιο δύσχρηστη εφαρμογή που έχω χρησιμοποιήσει
Η εικόνα έχει ανεβεί κατά πολύ όπως και η εφαρμογή βελτιώθηκε αρκετά μετά την τελευταία ενημέρωση.

Η εικόνα έχει ανεβεί κατά πολύ όπως και η εφαρμογή βελτιώθηκε αρκετά μετά την τελευταία ενημέρωση.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει ούτε στην εικόνα ούτε στην εφαρμογή. Δεν είδα καμία απολύτως διαφορά και κάνω τακτικά τις αναβαθμίσεις. Είναι σαν πειρατικό η εικόνα. Και η εφαρμογή ούτε μνήμη κρατάει για το πρόγραμμα που έβλεπα.

• Like
Reactions: Joker19
Τίποτα δεν έχει αλλάξει ούτε στην εικόνα ούτε στην εφαρμογή. Δεν είδα καμία απολύτως διαφορά και κάνω τακτικά τις αναβαθμίσεις. Είναι σαν πειρατικό η εικόνα. Και η εφαρμογή ούτε μνήμη κρατάει για το πρόγραμμα που έβλεπα.
Ότι νέο μπαίνει έχει πολύ καλή ανάλυση και στο ζωντανό έχει ανέβει πολύ. Πλέον θα δώσει και 4K σε ζωντανή ροή. Για την εφαρμογή μπήκε chromecast και έγιναν και κάποιες άλλες βελτιώσεις

Ότι νέο μπαίνει έχει πολύ καλή ανάλυση και στο ζωντανό έχει ανέβει πολύ. Πλέον θα δώσει και 4K σε ζωντανή ροή. Για την εφαρμογή μπήκε chromecast και έγιναν και κάποιες άλλες βελτιώσεις
4Κ κανάλια εννοείς? Μόνο το Eurosport είναι μέχρι στιγμής και μόλις τελειώσουν οι ολυμπιακοί αγώνες θα διακόψει τη μετάδοση του

• Like
Reactions: kostthem
Η εικόνα είναι ακριβώς η ίδια που ήταν και πριν ένα χρόνο. Καμία "άνοδος"! Αναφέρομαι και στις νέες παραγωγές όπου δεν είναι καν αξιοπρεπές 1080p (δηλαδή το απολύτως minimum). Καλά για surround / atmos /4k ούτε κουβέντα.

By the way, καλώς τον!

Εγώ το λέω επίτηδες γιατί θέλω να είμαι αντικειμενικός, δεν προσφέρει η Vodafone σε καμιά περίπτωση αυτά που λέει ο φίλος από πάνω
Ωχ κατα λάθος έκανα reply σε εσένα στο bellerephontes ήθελα!!
Ναι συμφωνώ δεν αξίζει η υπηρεσία του Vodafone TV.