Θα δοκιμάσω μέχρι και επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά για κάποιον λόγο έχει πεισμωσει και δεν κάνει τίποταΣτο chromecast εμένα εμφανίστηκαν αμέσως. Στον αποκωδικοποιητη χρειάστηκε αναζήτηση καναλιών για να εμφανιστούν.
Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε Android? Εμένα παίζουν κανονικάΣτην εφαρμογη για smart tv εχουν εμφανιστει αλλα οταν κανεις zapping παιζει το euro news
Το είχα βάλει δοκιμαστικά για 10 ημέρες. Η χειρότερη πλατφόρμα ever..Τι βλεπετε ρε παιδια σ' αυτη τη πλατφορμα;
Εχει τη χειροτερη εικονα τα μενου της ειναι τραγικα, ο πλειερ δυσχρηστος και το προγραμμα ανυπαρκτο.
Ενα χρονο τωρα, εχω παρακολουθησει μια ταινια ολη κι ολη!
Τους οποίους ολυμπιακούς αγώνες θα τους έχει και η ΕΡΤπρώτη θέση για ολυμπιακούς αγώνες με 8 κανάλια eurosport αποκλειστικά στo vodafone tv. Τέλειο! Μπράβο στη VF
εσυ δες τους από την ΕΡΤ.Τους οποίους ολυμπιακούς αγώνες θα τους έχει και η ΕΡΤκάτι καινούριο με την εφαρμογή θα γίνει?
Η εικόνα έχει ανεβεί κατά πολύ όπως και η εφαρμογή βελτιώθηκε αρκετά μετά την τελευταία ενημέρωση.Εμένα το πρόβλημα μου δεν είναι τα Eurosport. Εμένα με ενδιαφέρει ότι οι άλλες πλατφόρμες έχουν και πιο αξιοπρεπή εικόνα και εφαρμογή. Το προϊόν που πουλάνε, το πουλάνε με άθλια εικόνα και εφαρμογή η οποία είναι η πιο δύσχρηστη εφαρμογή που έχω χρησιμοποιήσει
Τίποτα δεν έχει αλλάξει ούτε στην εικόνα ούτε στην εφαρμογή. Δεν είδα καμία απολύτως διαφορά και κάνω τακτικά τις αναβαθμίσεις. Είναι σαν πειρατικό η εικόνα. Και η εφαρμογή ούτε μνήμη κρατάει για το πρόγραμμα που έβλεπα.Η εικόνα έχει ανεβεί κατά πολύ όπως και η εφαρμογή βελτιώθηκε αρκετά μετά την τελευταία ενημέρωση.
Ότι νέο μπαίνει έχει πολύ καλή ανάλυση και στο ζωντανό έχει ανέβει πολύ. Πλέον θα δώσει και 4K σε ζωντανή ροή. Για την εφαρμογή μπήκε chromecast και έγιναν και κάποιες άλλες βελτιώσειςΤίποτα δεν έχει αλλάξει ούτε στην εικόνα ούτε στην εφαρμογή. Δεν είδα καμία απολύτως διαφορά και κάνω τακτικά τις αναβαθμίσεις. Είναι σαν πειρατικό η εικόνα. Και η εφαρμογή ούτε μνήμη κρατάει για το πρόγραμμα που έβλεπα.
4Κ κανάλια εννοείς? Μόνο το Eurosport είναι μέχρι στιγμής και μόλις τελειώσουν οι ολυμπιακοί αγώνες θα διακόψει τη μετάδοση τουΌτι νέο μπαίνει έχει πολύ καλή ανάλυση και στο ζωντανό έχει ανέβει πολύ. Πλέον θα δώσει και 4K σε ζωντανή ροή. Για την εφαρμογή μπήκε chromecast και έγιναν και κάποιες άλλες βελτιώσεις
Η εικόνα είναι ακριβώς η ίδια που ήταν και πριν ένα χρόνο. Καμία "άνοδος"! Αναφέρομαι και στις νέες παραγωγές όπου δεν είναι καν αξιοπρεπές 1080p (δηλαδή το απολύτως minimum). Καλά για surround / atmos /4k ούτε κουβέντα.Η εικόνα έχει ανεβεί κατά πολύ όπως και η εφαρμογή βελτιώθηκε αρκετά μετά την τελευταία ενημέρωση.
Καλησπέρα φίλε!!4Κ κανάλια εννοείς? Μόνο το Eurosport είναι μέχρι στιγμής και μόλις τελειώσουν οι ολυμπιακοί αγώνες θα διακόψει τη μετάδοση του
Εγώ το λέω επίτηδες γιατί θέλω να είμαι αντικειμενικός, δεν προσφέρει η Vodafone σε καμιά περίπτωση αυτά που λέει ο φίλος από πάνωΚαλησπέρα φίλε!!
Ωχ κατα λάθος έκανα reply σε εσένα στο bellerephontes ήθελα!!Εγώ το λέω επίτηδες γιατί θέλω να είμαι αντικειμενικός, δεν προσφέρει η Vodafone σε καμιά περίπτωση αυτά που λέει ο φίλος από πάνω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.