Vodafone TV

sdragon28

AVClub Enthusiast
31 July 2018
1,120
Καταρχήν γράψε στο tobi της vodafone για να βρεις άκρη. Επίσης καλό θα ήταν να γράψεις το set up σου. Υπολογιστής, browser κλπ.

HuX_FluX

Established Member
22 January 2008
115
Τελικά τα καλά λόγια που είπα για την web έκδοση του Vodafone TV αφορούν μόνο την εμφάνιση και το layout. Κατά τ' άλλα... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!! :confused: Ούτε τα Live κανάλια, ούτε το On Demand περιεχόμενο.

Μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα, είτε με firefox είτε με chrome. Googlara τον αριθμό σφάλματος αλλά τζίφος. Συμβαίνει και σε άλλους;;

Παρεμπιπτόντως, ούτε καν τη δυνατότητα της Αναζήτησης δεν σου δίνει μέσω browser το Vodafone TV.
Αν εχεις VPN δοκιμασε να το κλεισεις, μην τυχον μπλοκαρει απο εκει.

boniak

Established Member
15 October 2021
150
SKG
Αν εχεις VPN δοκιμασε να το κλεισεις, μην τυχον μπλοκαρει απο εκει.

Δεν έχω vpn στον υπολογιστή. Το μόνο που σκέφτομαι, επειδή έχω Inalan, μήπως κάτι παίζει με την IP (το γνωστό θέμα για όσους έχουν inalan) και φαίνομαι ότι είμαι από εξωτερικό. Από την άλλη δε, εάν ανοίξω την εφαρμογή του Vodafone TV στο tv box εκεί παίζει μια χαρά, με την ίδια ip.

Ευελπιστώ πως είναι δικό τους θέμα, μιας και τώρα ξεκινήσαν την πρόσβαση μέσω browser. εδώ δεν έχουν βασικές λειτουργίες (αναζήτηση) ενεργές. Γι αυτό το βλέπω χαλαρά το θέμα. Δεν καίγομαι κιόλας. Απλά είμαι περίεργος εάν το αντιμετωπίζει κι άλλος.

Ευχαριστώ!

HuX_FluX

Established Member
22 January 2008
115
Δεν έχω vpn στον υπολογιστή. Το μόνο που σκέφτομαι, επειδή έχω Inalan, μήπως κάτι παίζει με την IP (το γνωστό θέμα για όσους έχουν inalan) και φαίνομαι ότι είμαι από εξωτερικό. Από την άλλη δε, εάν ανοίξω την εφαρμογή του Vodafone TV στο tv box εκεί παίζει μια χαρά, με την ίδια ip.

Ευελπιστώ πως είναι δικό τους θέμα, μιας και τώρα ξεκινήσαν την πρόσβαση μέσω browser. εδώ δεν έχουν βασικές λειτουργίες (αναζήτηση) ενεργές. Γι αυτό το βλέπω χαλαρά το θέμα. Δεν καίγομαι κιόλας. Απλά είμαι περίεργος εάν το αντιμετωπίζει κι άλλος.

Ευχαριστώ!
Χμμ, για δοκιμασε στο pc σου να βαλεις καρφωτο dns πχ της google 8.8.8.8

• Like
Reactions: boniak

boniak

Established Member
15 October 2021
150
SKG
Χμμ, για δοκιμασε στο pc σου να βαλεις καρφωτο dns πχ της google 8.8.8.8
Έγινε κι αυτό αλλά δεν βοήθησε. Τελικά δεν ισχύει ούτε αυτό που έγραψα για τυχόν πρόβλημα λόγω inalan. Μπήκα με άλλο υπολογιστή - άλλους browsers, μέσω vodafone vdsl σύνδεσης, με το ίδιο αποτέλεσμα.

Ίσως είναι δικές τους "παιδικές ασθένειες" αλλά από μένα... τέλος χρόνου. θα ξαναδοκιμάσω σε κανα 6μηνο και βλέπουμε :sneaky:

* Όλα αυτά σε Windows 10 και δοκιμές με Chrome και Firefox.

sdragon28

AVClub Enthusiast
31 July 2018
1,120
Κάποιο θέμα δικό σου είναι. Μόνο αν επικοινωνήσεις μαζί τους θα το μάθεις. Σε μένα παίζει κανονικά.

• Like
Reactions: boniak

boniak

Established Member
15 October 2021
150
SKG
Κάποιο θέμα δικό σου είναι. Μόνο αν επικοινωνήσεις μαζί τους θα το μάθεις. Σε μένα παίζει κανονικά.
Και γω εκεί κατέληξα, ότι μάλλον είναι δικό μου θέμα, χωρίς να το ψάξω παραπάνω. Μέχρι που σήμερα είπα να κάνω μια δοκιμή μέσω browser και Ω ΝΑΙΙ... το MTV (θέση 653) παίζει κανονικά. Είναι το μοναδικό που παίζει, τα υπόλοιπα συνεχίζουν το μήνυμα σφάλματος (WV1863).

Άντε βγάλε συμπέρασμα... :)

• Haha
Reactions: kostthem

vforvendetta85

Supreme Member
29 December 2012
3,210
Αν κάποιος κάτοχος μπορεί να με βοηθήσει. έχεις μήπως το vodafone tv τον 2ο κύκλο του Tokyo Vice;

Ευχαριστώ!

jpil

Supreme Member
13 March 2010
4,010
Πειραιάς - Αιγάλεω
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο για να μου δώσουν δωρεάν και χωρίς ανανέωση συμβολαίου τον νέο αποκωδικοποιητή για vodafone tv.

Τον έχει κανείς;

Αυτός πρέπει να είναι.

Sers1612

Established Member
11 March 2014
215
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο για να μου δώσουν δωρεάν και χωρίς ανανέωση συμβολαίου τον νέο αποκωδικοποιητή για vodafone tv.

Τον έχει κανείς;

Αυτός πρέπει να είναι.

Τον έχουμε κάποιοι. Έχουμε ξαναγράψει γι αυτόν. Το καλό του είναι ότι είναι android. Το κακό του σχετικά με τον προηγούμενο είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα απόκρυψης καναλιών. Σε γενικές γραμμές δεν έχουν ιδιαίτερες διάφορες . Με εξαίρεση τις εφαρμογές που μπορείς να τρέξεις.

• Like
Reactions: jpil

jpil

Supreme Member
13 March 2010
4,010
Πειραιάς - Αιγάλεω
Παράλληλα, όσοι νέοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν ανεξάρτητη συνδρομή VodafoneTV, ή οποιαδήποτε συνδρομή TriplePlay, αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία ΑΝΤ1+ για 12 μήνες.

Καλό και αυτό!

Sers1612

Established Member
11 March 2014
215
Παράλληλα, όσοι νέοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν ανεξάρτητη συνδρομή VodafoneTV, ή οποιαδήποτε συνδρομή TriplePlay, αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία ΑΝΤ1+ για 12 μήνες.

Καλό και αυτό!
Αυτό ισχύει καιρό τώρα. Έτσι δεν είναι;

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SatZapper

AVClub Addicted Member
5 September 2007
1,300
7+1 Eurosport Pop Up κανάλια έρχονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 αποκλειστικά στο Vodafone TV!
To Vodafone TV φέρνει για πρώτη φορά στη χώρα μας την αποκλειστική πρόσβαση στα Pop Up Ολυμπιακά Eurosport κανάλια “Eurosport 3-9 σε HD” και “Eurosport 4K”!

• Like
Reactions: pepis

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,872
Αθήνα
7+1 Eurosport Pop Up κανάλια έρχονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 αποκλειστικά στο Vodafone TV!
To Vodafone TV φέρνει για πρώτη φορά στη χώρα μας την αποκλειστική πρόσβαση στα Pop Up Ολυμπιακά Eurosport κανάλια “Eurosport 3-9 σε HD” και “Eurosport 4K”!

Θα έχει και 4κ?

SatZapper

AVClub Addicted Member
5 September 2007
1,300
  • Like
Reactions: kostthem

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,872
Αθήνα