Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Δεν βλέπω καμιά αλλαγή...Διαθέσιμη αναβάθμιση για iOS συσκευές
Συμφωνώ, σ' αυτό που έγραψες, αλλά...Nova και Ant1 έχουν φτάσει στα δικαστήρια και δεν είναι μέσα στο μπουκέτο της Nova ούτε ο Ant1 ούτε το Mak TV.
Και ενώ μπήκε στη διαδικασία το Ant1+ να βάλει περιεχόμενο από τα Cosmote Sports δεν έκανε το ίδιο για τίποτα από τα novasports.
Αποκλείεται να έδωσε ή να δώσει η nova προωθητικό του Ant1+.
Προσφορές για ant1+ δίνουν μόνο η ΔΕΗ, η Vodafone και η Cosmote.
Ξυδάκι, έχετε χάσει τον ύπνο σας ορισμένοι!Αναβαθμίζουν αυτή των κινητών γιατί η εικόνα μέχρι εκεί είναι, σε tv δεν βλέπεται.![]()
Με πρόλαβες!Αυτό που πραγματικά πιστεύεις ότι το vodafone tv είναι ανταγωνιστής της cosmote tv και της eon δεν στέκει σε καμία λογική.
Ο κόσμος βάζει eon και cosmote tv για τα αθλητικά, για super league, για champions league, για europa, για euroleague κλπ.
Και για να βλέπει τα ελληνικά κανάλια με replay tv. Να βλέπει αυτό που θέλει από τα ελληνικά κανάλια ότι ώρα θέλει και να προσπερνά τις διαφημίσεις τους.
Έχουν περιεχόμενο που δεν έχει το vodafone tv.
Το vodafone tv περισσότερο είναι ανταγωνιστής του Netflix και σε αυτό είναι κλάσεις ανώτερο.
Με τις σειρές, τις ταινίες, τα παιδικά, τα ντοκιμαστέρ του max, του hbo και του Disney+ κάνει το Netflix να μοιάζει ναυάγιο.
Πραγματικά αξίζει να κόψει κάποιος το Netflix και να βάλει με τα ίδια λεφτά vodafone tv.
Αλλά ανταγωνιστής των eon και cosmote tv δεν είναι γιατί δεν έχει τα αθλητικά που θέλει να δει ο κόσμος και όλα τα ελληνικά κανάλια με replay.
Χαλαρός είμαι αλλά αφού πήραν το max το θέλουμε ΟΛΟ το περιεχόμενο ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο.Διαθέσιμη αναβάθμιση για iOS συσκευές
Εμ, ναι, έχασα τον ύπνο μου γιατί οι άχρηστοι δενΞυδάκι, έχετε χάσει τον ύπνο σας ορισμένοι!
Γιατί θα πρέπει να πληρώσουν για αυτό. Ο ΑΝΤ1 για τον Ant1 και το MakTV ήθελε από τη nova 1,8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.Άλλη απορία αφού τα έχουν καλά με τον Αντ1 γιατί δεν βάζουν τα κανάλια του αντ1 και Μακεδονία μέσα στο app του Vodafone tv όπως είναι το mega?
Και καλά κάνει. Καθόλου κακό δεν είναι. Αυτή είναι η στρατηγική της όσον αφορά τη τηλεόραση.Είναι επιλογή της vf να μην επενδύει στο αθλητικό περιεχόμενο.αυτο δεν είναι απαραιτήτως κακό ..αλλά εφόσον κάνεις τέτοια επιλογή ενισχύεις το υπόλοιπο περιεχόμενο κυρίως του ζωντανού προγράμματος για να διαφοροποιηθείς, εκεί πάσχει ιδιαίτερα . Hbo,hbo2,hbo3 ,cinemax που είναι;σε όλα τα Βαλκάνια παίζουν εκτός από εδώ .
Είδαμε κ τις άλλες ελληνικές πλατφόρμες που δίνει απεριόριστα χρήματα στο ποδόσφαιρο κ προσφέρουν τα ελάχιστα θεματιμα καναλια συγκριτικά με τις βαλκανικές
επειδή βλέπω ότι πήρες το νέο box, αυτό το πρόβλημα που δεν κρατάει το τελευταίο επεισόδιο που έχεις δει και πρέπει να έχεις σημειώσει κάπου σε πιο επεισόδιο είσαι αλλιώς πας στο τελευταίο και στην τελευταία σεζόν. Την είχα πατήσει παλιά με το The Leftovers και είδα το seasons finale ενώ ήθελα 4-5 ακόμα και έφαγα το ξενέρωμα του αιώνα.Παλίκαρε δεν ξέρω τι έγινε με σένα αλλά χθες μέσω ΤΟΒΙ, αιτήθηκα για τον νέο δέκτη και κατευθείαν ήρθε την επόμενη μέρα με έξοδα δικά τους χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Άυγουστο. Ξαναπροσπάθησε και νομίζω θα σου έρθει.
Επίσης μέσω Tobi το ζήτησα προχθές, μόλις παρέλαβα. Το συμβόλαιο λήγει σε 18 μήνες.Παλίκαρε δεν ξέρω τι έγινε με σένα αλλά χθες μέσω ΤΟΒΙ, αιτήθηκα για τον νέο δέκτη και κατευθείαν ήρθε την επόμενη μέρα με έξοδα δικά τους χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Άυγουστο. Ξαναπροσπάθησε και νομίζω θα σου έρθει.
Στο καινούριο ή το παλιό Box?Νομίζω ότι, δεν πρέπει να υπάρχει πλέον το Netflix, όπως παλιά (εφαρμογή), στην Vodafone, σωστά;
Αν δεν, από πότε;
Υπάρχει κανονικά η δυνατότητα της εκκίνησης από το σημείο διακοπής και μάλιστα σε ενημερώνει πόσος χρόνος απομένει ακόμα για τη λήξη του τίτλου.επειδή βλέπω ότι πήρες το νέο box, αυτό το πρόβλημα που δεν κρατάει το τελευταίο επεισόδιο που έχεις δει και πρέπει να έχεις σημειώσει κάπου σε πιο επεισόδιο είσαι αλλιώς πας στο τελευταίο και στην τελευταία σεζόν. Την είχα πατήσει παλιά με το The Leftovers και είδα το seasons finale ενώ ήθελα 4-5 ακόμα και έφαγα το ξενέρωμα του αιώνα.
Μάλλον βρήκαν σε εμένα να κάνουν τσατσιές! Ή έπεσα σε υπαλλήλους που ήθελαν να σπρώξουν ανανέωση!! Τι να πωΕπίσης μέσω Tobi το ζήτησα προχθές, μόλις παρέλαβα. Το συμβόλαιο λήγει σε 18 μήνες.