Vodafone TV

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

valkal19

Senior Member
12 October 2021
476
Ενοικιαση ταινιας γινεται σε σκετο vodafone tv με αποκωδικοποιητη η πρεπει να εισαι σε triple play?

neoktistos

Established Member
14 April 2013
161
Έδεσσα
Nova και Ant1 έχουν φτάσει στα δικαστήρια και δεν είναι μέσα στο μπουκέτο της Nova ούτε ο Ant1 ούτε το Mak TV.
Και ενώ μπήκε στη διαδικασία το Ant1+ να βάλει περιεχόμενο από τα Cosmote Sports δεν έκανε το ίδιο για τίποτα από τα novasports.
Αποκλείεται να έδωσε ή να δώσει η nova προωθητικό του Ant1+.
Προσφορές για ant1+ δίνουν μόνο η ΔΕΗ, η Vodafone και η Cosmote.
Συμφωνώ, σ' αυτό που έγραψες, αλλά...
μαλωμένοι-ξεμαλωμένοι... εγώ, στο ιντερνετικό δέκτη
της EON TV, δοκίμασα και εγκατέστησα επιτυχώς,
την εφαρμογή του ANT1 Plus και κάνοντας είσοδο
μόνο με το e-mail μου, βλέπω κανονικά
τα ελεύθερα "ΑΝΤ1" και "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV",
καθώς και ό, τι περιεχόμενο έχει,
στην περίπτωση που θελήσω να γίνω συνδρομητής!
Επίσης, έχω εγκαταστήσει καί της Vodafone,
που εκεί, δεν μου δίνει την δυνατότητα,
να δω, το περιεχόμενό της,
επειδή προφανώς, πρέπει είτε να μπω
στην "δοκιμαστική" περίοδο, είτε να συνάψω
συνδρομή!
Το ίδιο ισχύει καί με το Disney+!
Μόνο την εφαρμογή του NETFLIX,
δεν μου δίνει -μέχρι στιγμής, τουλάχιστον-
την δυνατότητα, να εγκαταστήσω!

neoktistos

Established Member
14 April 2013
161
Έδεσσα
Αυτό που πραγματικά πιστεύεις ότι το vodafone tv είναι ανταγωνιστής της cosmote tv και της eon δεν στέκει σε καμία λογική.
Ο κόσμος βάζει eon και cosmote tv για τα αθλητικά, για super league, για champions league, για europa, για euroleague κλπ.
Και για να βλέπει τα ελληνικά κανάλια με replay tv. Να βλέπει αυτό που θέλει από τα ελληνικά κανάλια ότι ώρα θέλει και να προσπερνά τις διαφημίσεις τους.
Έχουν περιεχόμενο που δεν έχει το vodafone tv.
Το vodafone tv περισσότερο είναι ανταγωνιστής του Netflix και σε αυτό είναι κλάσεις ανώτερο.
Με τις σειρές, τις ταινίες, τα παιδικά, τα ντοκιμαστέρ του max, του hbo και του Disney+ κάνει το Netflix να μοιάζει ναυάγιο.
Πραγματικά αξίζει να κόψει κάποιος το Netflix και να βάλει με τα ίδια λεφτά vodafone tv.
Αλλά ανταγωνιστής των eon και cosmote tv δεν είναι γιατί δεν έχει τα αθλητικά που θέλει να δει ο κόσμος και όλα τα ελληνικά κανάλια με replay.
Με πρόλαβες!
Εγώ, έχω να συμπληρώσω, ότι,
συνδρομητική υπηρεσία, χωρίς "ζωντανό" και Premium
περιεχόμενο, είναι σαν... φαγητό Μεγάλης Παρασκευής!
Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια!
Πώς να το κάνουμε;

Υπήρξα συνδρομητής της Vodafone TV,
πριν από 5 χρόνια περίπου και
μαντέψτε γιατί:
Επειδή η Vodafone, είχε συνάψει συμφωνία
με την τότε Nova, να προσθέσει τα NovaSports,
μια που δεν υπήρχε ιντερνετική Nova,
ενώ τότε το Ελληνικό Πρωτάθλημα,
τηλεοπτικά, υπαγόταν, στην Κεντρική Διαχείριση
(την ίδια συμφωνία είχε κάνει η Nova
καί με την τότε Wind, πριν την εξαγοράσει)!

papaki_papaki

AVClub Enthusiast
20 February 2015
1,010
Είναι επιλογή της vf να μην επενδύει στο αθλητικό περιεχόμενο.αυτο δεν είναι απαραιτήτως κακό ..αλλά εφόσον κάνεις τέτοια επιλογή ενισχύεις το υπόλοιπο περιεχόμενο κυρίως του ζωντανού προγράμματος για να διαφοροποιηθείς, εκεί πάσχει ιδιαίτερα . Hbo,hbo2,hbo3 ,cinemax που είναι;σε όλα τα Βαλκάνια παίζουν εκτός από εδώ .

Είδαμε κ τις άλλες ελληνικές πλατφόρμες που δίνει απεριόριστα χρήματα στο ποδόσφαιρο κ προσφέρουν τα ελάχιστα θεματιμα καναλια συγκριτικά με τις βαλκανικές

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,861
Πάτρα
;)
Ξυδάκι, έχετε χάσει τον ύπνο σας ορισμένοι!
Εμ, ναι, έχασα τον ύπνο μου γιατί οι άχρηστοι δεν
μπορούν να φτιάξουν μια εφαρμογή για τηλεοράσεις και μετέφεραν την εφαρμογή που έχει φτιαχτεί για οθόνες κινητών. Τόσο άχρηστοι είναι

Kirikosgeorgas

AVClub Enthusiast
9 March 2019
1,064
Άλλη απορία αφού τα έχουν καλά με τον Αντ1 γιατί δεν βάζουν τα κανάλια του αντ1 και Μακεδονία μέσα στο app του Vodafone tv όπως είναι το mega?

voys

Senior Member
14 January 2018
581
Άλλη απορία αφού τα έχουν καλά με τον Αντ1 γιατί δεν βάζουν τα κανάλια του αντ1 και Μακεδονία μέσα στο app του Vodafone tv όπως είναι το mega?
Γιατί θα πρέπει να πληρώσουν για αυτό. Ο ΑΝΤ1 για τον Ant1 και το MakTV ήθελε από τη nova 1,8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Και πριν τη σύγκρουση τους η nova πλήρωνε τον ant1 για να είναι το κανάλι στο μπουκέτο της 600 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.
Δεν νομίζω να είναι το mega στη vodafone tv δωρεάν. Κάποια οικονομική συναλλαγή υπάρχει σίγουρα. Ακόμη και σε είδος προς την alter ego.
Οι καλές σχέσεις δεν αρκούν, θα πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον 500 με 600 χιλιάδες για να μπουν ο ant1 και το maktv.
Δεν νομίζω να ενδιαφέρει αυτό τη vodafone, η στατηγική τους είναι περισσότερο να προσφέρουν μια υπηρεσία που είναι πιο κοντά σε υπηρεσίες σαν το Netflix.
Αν ενδιαφερόταν η vodafone για τα ελληνικά κανάλια δεν θα έβγαζε το open και τα κανάλια της ερτ που είχε παλιότερα.

• Like
Reactions: eri77

voys

Senior Member
14 January 2018
581
Είναι επιλογή της vf να μην επενδύει στο αθλητικό περιεχόμενο.αυτο δεν είναι απαραιτήτως κακό ..αλλά εφόσον κάνεις τέτοια επιλογή ενισχύεις το υπόλοιπο περιεχόμενο κυρίως του ζωντανού προγράμματος για να διαφοροποιηθείς, εκεί πάσχει ιδιαίτερα . Hbo,hbo2,hbo3 ,cinemax που είναι;σε όλα τα Βαλκάνια παίζουν εκτός από εδώ .

Είδαμε κ τις άλλες ελληνικές πλατφόρμες που δίνει απεριόριστα χρήματα στο ποδόσφαιρο κ προσφέρουν τα ελάχιστα θεματιμα καναλια συγκριτικά με τις βαλκανικές
Και καλά κάνει. Καθόλου κακό δεν είναι. Αυτή είναι η στρατηγική της όσον αφορά τη τηλεόραση.
Άσχετα με τους παραλογισμούς ένος υπαλλήλου της εδώ μέσα, δεν την ενδιαφέρει να μπει σε τέτοιου είδους ανταγωνισμό.

belial

New member
11 September 2006
60
Παλίκαρε δεν ξέρω τι έγινε με σένα αλλά χθες μέσω ΤΟΒΙ, αιτήθηκα για τον νέο δέκτη και κατευθείαν ήρθε την επόμενη μέρα με έξοδα δικά τους χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Άυγουστο. Ξαναπροσπάθησε και νομίζω θα σου έρθει.
επειδή βλέπω ότι πήρες το νέο box, αυτό το πρόβλημα που δεν κρατάει το τελευταίο επεισόδιο που έχεις δει και πρέπει να έχεις σημειώσει κάπου σε πιο επεισόδιο είσαι αλλιώς πας στο τελευταίο και στην τελευταία σεζόν. Την είχα πατήσει παλιά με το The Leftovers και είδα το seasons finale ενώ ήθελα 4-5 ακόμα και έφαγα το ξενέρωμα του αιώνα.

• Haha
Reactions: kostthem and eri77

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,447
Αθήνα
Θα έχει ενδιαφέρον να δω πως συμπεριφέρεται ο ήχος από το box σε μουσικές υπηρεσίες.
Μια και έχω Spotify και Tidal.
Επειδή έχω δει ότι το box έχει μόνο δύο ρυθμίσεις για τον ήχο, pcm και auto, στο auto κλειδώνει 5.1 dd+ αλλά δεν είναι 5.1 ο ήχος (πλην Disney+) και επειδή όταν είναι στο auto ο ήχος δεν έχει ένα στέρεο διαχωρισμό και μονο όταν είναι στο PCM έχει δύο κανάλια ανεξάρτητα, ίσως αυτό δείξει το βαθύτερο πρόβλημα που σίγουρα θα λύνεται με κάποιο update της συσκευής.

Για να δούμε, επειδή αυτά θα είναι επίσης από app τρίτου, μήπως και δουλέψουν σωστά.

Καλό θα ήταν να βάλουν και μια επιλογή raw ή bitstream, έτσι ώστε να καταστεί η έξοδος με το περιεχόμενο που βάζεις αυτόματα ίδια.
Για την ώρα έχουν κάνει κάτι λάθος το οποίο δεν δικαιολογείται να υπάρχει, όχι τουλάχιστον σε επίπεδο hardware.

motoboots

Established Member
30 March 2019
202
Παλίκαρε δεν ξέρω τι έγινε με σένα αλλά χθες μέσω ΤΟΒΙ, αιτήθηκα για τον νέο δέκτη και κατευθείαν ήρθε την επόμενη μέρα με έξοδα δικά τους χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Άυγουστο. Ξαναπροσπάθησε και νομίζω θα σου έρθει.
Επίσης μέσω Tobi το ζήτησα προχθές, μόλις παρέλαβα. Το συμβόλαιο λήγει σε 18 μήνες.

neoktistos

Established Member
14 April 2013
161
Έδεσσα
Νομίζω ότι, δεν πρέπει να υπάρχει πλέον το Netflix, όπως παλιά (εφαρμογή), στην Vodafone, σωστά;
Αν δεν, από πότε;

Sers1612

Established Member
11 March 2014
210
Νομίζω ότι, δεν πρέπει να υπάρχει πλέον το Netflix, όπως παλιά (εφαρμογή), στην Vodafone, σωστά;
Αν δεν, από πότε;
Στο καινούριο ή το παλιό Box?

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk

zapper

Senior Member
14 November 2013
584
επειδή βλέπω ότι πήρες το νέο box, αυτό το πρόβλημα που δεν κρατάει το τελευταίο επεισόδιο που έχεις δει και πρέπει να έχεις σημειώσει κάπου σε πιο επεισόδιο είσαι αλλιώς πας στο τελευταίο και στην τελευταία σεζόν. Την είχα πατήσει παλιά με το The Leftovers και είδα το seasons finale ενώ ήθελα 4-5 ακόμα και έφαγα το ξενέρωμα του αιώνα.
Υπάρχει κανονικά η δυνατότητα της εκκίνησης από το σημείο διακοπής και μάλιστα σε ενημερώνει πόσος χρόνος απομένει ακόμα για τη λήξη του τίτλου.

• Like
Reactions: belial

donk

Senior Member
27 October 2023
508
Επίσης μέσω Tobi το ζήτησα προχθές, μόλις παρέλαβα. Το συμβόλαιο λήγει σε 18 μήνες.
Μάλλον βρήκαν σε εμένα να κάνουν τσατσιές! Ή έπεσα σε υπαλλήλους που ήθελαν να σπρώξουν ανανέωση!! Τι να πω