Vodafone TV

Μίλησα πάνω από 5-6 φορές στο chat και άλλες δύο φορές με το 13830.
Το σύστημα έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα ταχύτητας με το ρούτερ ενώ εγώ κλειδώνω στα 16-17 στάνταρ και μου είπαν θα με καλέσουν να μου το γυρίσουν σε 2play. Μίλησα με έναν τσακαλο τεχνικό στο 13830 και μου λεει μια χαρά είναι η γραμμή απλά κόλλησε το αίτημα σας και θα πρέπει να το ξεκολλήσουν χειροκίνητα. Μου λέει από εμένα δίνω το οκ. Με σύνδεσε μετά με άλλον της σταθερής τηλεφωνίας του εξήγησα και μου λέει άστο κατάλαβα τι φταίει. Κάτι έγραφε από ότι κατάλαβα και μου είπε από Δευτέρα θα έχω νεότερα. Μπήκα μετά από λίγο στην εξέλιξη / πορεία αίτησης και μου έβγαλε ότι έχει ξεκινήσει η αποστολή του δέκτη... Μόλις τον λάβω να τον συνδέσω.
Καλά που ενδιαφέρθηκα από μόνος μου δηλαδή κ πήρα τηλ και έπεσα φυσικά και σε σωστά άτομα στην εξυπηρέτηση.

Την wifi λειτουργια του αποκωδικοποιητή ποτε θα την δώσουν οι {***};

Last edited by a moderator:
Την wifi λειτουργια του αποκωδικοποιητή ποτε θα την δώσουν οι [****];

Καταλαβαίνουμε την αγανάκτησή σου, αλλά παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην χρησιμοποιείς τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς.

Ευχαριστώ!

Όντως, ποιος ο λόγος να μην έχουν ενεγοποιημένο το WiFi?

Επίσης, σας κάνει sign in στο Vodafone TV app σημερα; προσπαθώ - για πρώτη φορά - με τα credentials από το my Vodafone και τίποτα...

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Δεν είναι οι ίδιοι κωδικοί. Αν δεν σου έχουν έρθει με μήνυμα, ζήτησε τους μέσω chat να σου τους στείλουν ξανα.

Καλησπέρα είμαι συνδρομητής σε 100 fiver στα 37 ευρώ αν θυμάμαι καλά σκέφτομαι να βάλω και τβ φουλ με τα νόβα ποσο λέτε να κοστίσει ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ρε παιδιά, παρέλαβα επιτέλους το μποξάκι μετά από ένα μήνα, αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα πως ρυθμίζεις τη σειρά των καναλιών, αρχίζω να νιώθω χαζός...

Μην νιώθεις χαζός. Δεν ρυθμίζονται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φτου! Κακώς την θεώρησα ως αυτονόητη λειτουργία.. οπότε δεν εξυπηρετεί καθόλου να είναι η κεραία στο μποξ...
Ευχαριστώ πάντως!

Από κινητό ανοίγοντας την εφαρμογή Vodafone tv σε ίντερνετ που έχει nova δεν κάνει αναπαραγωγή κανένα κανάλι. Τους κωδικούς τους έλαβα σήμερα το μεσημέρι, υπάρχει περίπτωση να μην ενεργοποιήθηκε ακόμη ο λογαριασμός ή δεν παίζουν σε Nova;

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Θα έπρεπε να παίζει κανονικα. Με άλλη σύνδεση (ακόμα κι δεδομενα) παίζει;

Όχι ούτε με τα δεδομένα μου παίζει (στο κινητό έχω Vodafone). Θα δοκιμάσω και αύριο ίσως λάβω και τον δέκτη γιατί μου έστειλαν κι άλλο sms ότι τον έστειλαν.

Τα νόβα κανάλια δεν λειτουργούν στο app το γράφουν και στο sait κρίμα

Έλαβα τον δέκτη σήμερα τον συνδεσα έκανε τα update του και βλέπω tv χωρίς να εισάγω το username και το password που έλαβα στο sms, περίεργο αλλά παίζουν τα κανάλια. Πάντως από το κινητό δεν μπορώ να δω. Μου βγάζει το μήνυμα "δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή περιεχομένου, παρακαλω δοκιμάστε αργότερα. MV1831" δοκίμασα πολλά κανάλια.

Όσον αφορά τον δέκτη έχω χάσει την μπάλα με το μενού προβολής. Δεν μπορώ να βρω πχ κατηγορία αθλητικά, ντοκιμαντέρ. Καμία σχέση με το Cosmote tv που είχα. Υπάρχει κάποιος τρόπος;
Η ποιότητα πάντως πολύ καλή και στα αθλητικά κανάλια της Nova.

Τα κανάλια δεν είναι με κατηγορίες, αλλά από τη λίστα καναλιών (όταν βλέπεις κάποιο κανάλι πατάς το πάνω βελάκι) ή από τον οδηγό προγράμματος, μπορείς να δεις τα κανάλια με τη σειρα χωρισμένα (πρώτα τα ειδησεογραφικά, ακολουθούν τα ντοκιμαντέρ κλπ)

Θα σου πρότεινα να γράψεις σε ένα Word τα κανάλια και να τα εκτυπώσεις σε ένα χαρτί να το κολλήσεις στην πίσω μεριά του τηλεκοντρόλ

Οχι, συνήθως τα τραβάει αυτόματα. Αν δεν τα τραβήξει ζητάει τους κωδικούς του vodafone tv, που έρχονται με sms κατά την ενεργοποιηση της υπηρεσίας.

Καλησπέρα γίνεται ο αποκωδικοποιητή να συνδεθεί σε WiFi repeater το λέω γιατί το ρουτερ είναι στο σπίτι των γονιών μου και το δικό μου σπίτι ακριβώς απέναντι και περνώ σήμα μέσω repeater δεν γίνεται να τραβήξω καλώδιο γιατί μεσολαβεί ο δρόμος γίνεται να το συνδέσω με Ethernet από το repeater με την Vodafone που μίλησα δεν έχουν ιδέα