Vodafone TV

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Έχεις δοκιμάσει επανεκκίνηση στο ρουτερ και τον αποκωδικοποιητη σου; Αν έχεις ενδιάμεσα powerlines ή extender, επανεκκίνησε τα και αυτά.

Ένα τεχνικό πρόβλημα.
Βλέπω το Eurosport τώρα και συνέχεια μαυρίζει η οθόνη και επανέρχεται εάν αλλάξω κανάλι και ξαναγυρίσω.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Λογικά δεν παίζει το multicast της VF στην γραμμή σου. Το κάνει σε όλα τα κανάλια; Το on demand σου παίζει;

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Λογικά δεν παίζει το multicast της VF στην γραμμή σου. Το κάνει σε όλα τα κανάλια; Το on demand σου παίζει;

Μόνο σε κανάλια και όχι σε ολα.
Στα on demand παίζει κανονικά.
Τους πείρα τηλέφωνο και το μόνο που έκαναν είναι επανεκκίνηση στον δεκτή.
Δεν το έχω τσεκάρει ακόμα.

Μόνο σε κανάλια και όχι σε ολα.
Στα on demand παίζει κανονικά.
Τους πείρα τηλέφωνο και το μόνο που έκαναν είναι επανεκκίνηση στον δεκτή.
Δεν το έχω τσεκάρει ακόμα.

Και τα κανάλια ποτέ το ένα και ποτέ το άλλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Και τα κανάλια ποτέ το ένα και ποτέ το άλλο.

Είναι το multicast, το on demand είναι unicast και για αυτό δεν έχεις θέμα. Ζήτα να δουν και την γραμμή σου.

Δήλωσα α πρόβλημα και είπαν θα το κοιτάξουν.
Τώρα που ξεκινάνε τα ποδόσφαιρα θα δούμε τι έκαναν.

Δήλωσα α πρόβλημα και είπαν θα το κοιτάξουν.
Τώρα που ξεκινάνε τα ποδόσφαιρα θα δούμε τι έκαναν.

Κάνε και μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις στον δέκτη.

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνε και μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις στον δέκτη.

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έκανα και αυτό και προς το παρών όλα καλά

Λοιπόν
Πήρα το Vodafone TV και το εγκατέστησα σε γραμμή φίλου. Η γραμμή είναι NOVA.

Παίζει κανονικά και με τα αθλητικά.

Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν παιζει καμια προσφορα για triple play + tv.Βασικα εχει μια στα 30.30 με φουλ και αθλητικα απλως λεω αν παιζει κατι καλυτερο σε προσφορα με συνδιασμο 24mbs.Eχω wind και τον αλλο μηνα ληγει το συμβολαιο μου

Συγγνωμη που θα ρωτησω ετσι αλλα τι εννοεις καλυτερο απο 30 ευρω με ολα αυτα μεσα; Οχι δεν παιζει

σήμερα πηρα προσφορά για VDSL 50, απεριόριστα σταθερά, 360’ προς κινητά και διεθνή και vodafone tv family με 31,5 . Την αποδέχτηκα, ελπίζω να μην το μετανιώσω :p

σήμερα πηρα προσφορά για VDSL 50, απεριόριστα σταθερά, 360’ προς κινητά και διεθνή και vodafone tv family με 31,5 . Την αποδέχτηκα, ελπίζω να μην το μετανιώσω :p

Η μητέρα μου στα ίδια λεφτά στο lockdown είχε πάρει και τα αθλητικά. Εν τέλει λόγω κάποιου λάθους έρχεται στα 17

Δεν ρώτησα καν για τα αθλητικά, ίσως να μου τα δίνανε και φθηνότερα :p . Επειδή δεν με ενδιαφέρουν δεν το σκέφτηκα καθόλου..

Πόσες ημέρες κάνουν να ενεργοποιήσουν το Vodafone tv; Από την Δευτέρα που έδωσα το οκ δεν έλαβα ακόμη εξοπλισμό ενώ το πακέτο τηλεφωνίας το άλλαξαν. Τώρα μίλησα με το chat μαζί τους και μου είπαν θα πρέπει το ρούτερ να είναι ανοικτό για 72 ώρες από την ημερομηνία που αποδέχτηκα την προσφορά και με σύνδεσαν μετά με το τεχνικό τμήμα το κοίταξαν και θα δώσουν εντολή ότι το ρούτερ είναι ανοικτό και θα δηλώσουν και την ταχύτητα συγχρονισμού. Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα; Συγχρονίζει στα 17mbit. Γιατί όλη αυτή η καθυστέρηση περίεργο...

Όταν είχα Cosmote tv σε δύο μέρες είχα λάβει τον δέκτη τον συνδεσα στο ίντερνετ και έπαιξε αμέσως.

Εμενα σήμερα μου ζήτησαν συντεταγμένες, δεν ξέρω τι ψάχνουν :p
Συνήθως την επόμενη εργάσιμη από την αποδοχή της προσφοράς φεύγει ο αποκωδικοποιητης, αλλά αν είσαι νέος πελάτης πρώτα πρέπει να γίνουν έλεγχοι στη γραμμή.
Η Cosmote δεν κάνει αυτόν τον έλεγχο (που διαρκεί μέχρι και 72 ωρες), για αυτο στάλθηκε άμεσα.

4 χρόνια πελάτης είμαι με double play απλά την Δευτέρα αποδέχτηκα προσφορά για triple play λόγω tv. Θα περιμένω... δεν μπορώ και διαφορετικά. Με τα 17mbit θα είμαι οκ στην tv;

4 χρόνια πελάτης είμαι με double play απλά την Δευτέρα αποδέχτηκα προσφορά για triple play λόγω tv. Θα περιμένω... δεν μπορώ και διαφορετικά. Με τα 17mbit θα είμαι οκ στην tv;
Φαντάσου εγώ με 13mbps βλέπω vf tv σερφαρω και κατεβάζω ταυτόχρονα με 500 kb/s και ή γραμμή έχει νά δώσει και άλλο.