Vodafone TV

Απ οτι βλεπω το Fight network και το English club tv 1 Σεπτεμβριου μας χαιρετανε....αραγε θα βαλουν αλλα καναλια η οχι???

Παίδες, γιατί έτσι πίκρα η εφαρμογή Android? Δοκίμασα σε 2 TV box κ δεν παίζει. Στο x96 max εντελώς unsupported δεν εγκαθίσταται καν και στο A95x f3 slim ενώ μπαίνει δεν τρέχει κανένα κανάλι ζητάει δικαιώματα πρόσβασης τοποθεσίας τα οποία τα έχω δώσει φυσικά. Έχω δοκιμάσει κ με unroot switch στο τελευταίο, τίποτα!

Γιατί?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Είναι πολύ κακή η εφαρμογή, δεν παίζει σχεδόν πουθενά σωστα, ιδίως σε tv boxes. Περιμένουμε εφαρμογή για τηλεοράσεις, αλλά και παλι δεν νομίζω ότι θα δεις φως με τα tv box που έχεις. Η νέα εφαρμογή το πιθανότερο είναι ότι θα θέλει Android tv τηλεόραση ή box (όπως mi box s, mi tv stick, nvidia shield)

Είναι πολύ κακή η εφαρμογή, δεν παίζει σχεδόν πουθενά σωστα, ιδίως σε tv boxes. Περιμένουμε εφαρμογή για τηλεοράσεις, αλλά και παλι δεν νομίζω ότι θα δεις φως με τα tv box που έχεις. Η νέα εφαρμογή το πιθανότερο είναι ότι θα θέλει Android tv τηλεόραση ή box (όπως mi box s, mi tv stick, nvidia shield)
Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για φορητές συσκευές. Το ότι εσύ παραβιάζεις τους όρους χρήσης της δεν σημαίνει ότι φταίει εκείνη.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για φορητές συσκευές. Το ότι εσύ παραβιάζεις τους όρους χρήσης της δεν σημαίνει ότι φταίει εκείνη.
Εντάξει , εγώ λέω να γυρίσουμε στη βιντεοκασέτα αν η Vodafone ή η κάθε εταιρεία δε θέλει να πιάσει τον παλμό του πελάτη. Γι'αυτό θα προτιμήσω άλλη εταιρεία ...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Τελικά παρά τις φήμες, ενώ έγινε lifting στην όλη υπηρεσία , VODAFONE TV ΕΞΟΧΙΚΟ, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Και μη μου πείτε μέσω app , Laptop κλπ.
Εννοω ΚΑΝΟΝΙΚΗ υπηρεσία με δεύτερο αποκωδικοποιητή και διαχείρηση μέσω app για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση αντίστοιχα.
ΝOVA KAI COSMOTE TV έχουν ήδη ΕΞΟΧΙΚΟ !!!!
VODAFONE ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;;;;
ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ;;;;

Xωρις app για τηλεοραση δεν πλησιαζω, τι να το κανω το "υπερθεαμα" σε 5 και 15 ιντσες, αντε παιδια, φθινοπωρο εφτασε.

Έχουν σκοπό να κάνουν ή το πουλάνε μόνο με την συσκευή τους;
Έχουν σκοπό να το κάνουν. Επίσης δεν το πουλάνε καν με τη συσκευή τους, δεν μπορείς με κανενα τρόπο να προσθέσεις δεύτερη τηλεόραση στην ίδια συνδρομή.

Και σιγα το lifting που κάνανε. Την ίδια (τραγική) εφαρμογή για κινητά, την βγάλανε για όλους χωρίς δέσμευση.

Γενικα θέλει δουλειά το Interface . Με ενδιαφέρει λόγο History αλλά στις 2/9 που τελειώνει το δοκιμαστικό μου , δεν θα το ανανεώσω καθως να το βλέπω στο κινητό , κουραζει πολύ. Όταν βγει app για android Tv θα το ξαναβάλω άμεσα.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Όχι android TV , θα βγει app γενικώς για όλες τις smart τηλεοράσεις όπως είναι το NetFlix.

Απλά το έχουν καθυστερήσει πάααραα πολύ !
Ανέφερα την δική μου περίπτωση συν ότι πολύ και τηλεόραση να μην έχουν μπορούν, χρησιμοποιούν κάποιο BOX της αγοράς. Αλλά προφανώς θα ήταν θετικό να γίνει για όλους τους κατασκευαστες. Απλά το Android TV θα ήταν πιο εύκολο κατά την γνώμη μου αφού η εφαρμογή για amdroid υπάρχει ήδη.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Να κανω μια ερωτηση γιατι δεν ξερω αν καταλαβα καλα απο το σαιτ τους. Για να δεις τα καναλια novasports στο vodafonetv πρεπει να εισαι και συνδρομητης internet απο αυτους; Σωστα; Ή γινεται να εισαι σε αλλο παροχο και να εχεις vodafonetv με τα novasports μεσα;

Να κανω μια ερωτηση γιατι δεν ξερω αν καταλαβα καλα απο το σαιτ τους. Για να δεις τα καναλια novasports στο vodafonetv πρεπει να εισαι και συνδρομητης internet απο αυτους; Σωστα; Ή γινεται να εισαι σε αλλο παροχο και να εχεις vodafonetv με τα novasports μεσα;

Το ίδιο ρώτησα κι εγώ. Δυστυχώς όσοι συναναστρέφομαι έχουν γραμμή Vodafone και δεν έχω μπορέσει να το τεσταρω. Ένας μόνο έχει Cosmote και λειπει διακοπές.

Θα απαντήσω προσεχώς

Πρέπει να βλέπει ip συγκεκριμένης γραμμής ή πχ εάν δώσεις Hotspot από κιν Vodafone ή το πας σε άλλο σπίτι που εχει και εκει Vodafone θα παίξουν τα αθλητικά?

Πρέπει να βλέπει ip συγκεκριμένης γραμμής ή πχ εάν δώσεις Hotspot από κιν Vodafone ή το πας σε άλλο σπίτι που εχει και εκει Vodafone θα παίξουν τα αθλητικά?

Με ip Vodafone είτε σταθερής είτε κινητής παίζει, το έχω κάνει.