Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για φορητές συσκευές. Το ότι εσύ παραβιάζεις τους όρους χρήσης της δεν σημαίνει ότι φταίει εκείνη.Είναι πολύ κακή η εφαρμογή, δεν παίζει σχεδόν πουθενά σωστα, ιδίως σε tv boxes. Περιμένουμε εφαρμογή για τηλεοράσεις, αλλά και παλι δεν νομίζω ότι θα δεις φως με τα tv box που έχεις. Η νέα εφαρμογή το πιθανότερο είναι ότι θα θέλει Android tv τηλεόραση ή box (όπως mi box s, mi tv stick, nvidia shield)
Εντάξει , εγώ λέω να γυρίσουμε στη βιντεοκασέτα αν η Vodafone ή η κάθε εταιρεία δε θέλει να πιάσει τον παλμό του πελάτη. Γι'αυτό θα προτιμήσω άλλη εταιρεία ...Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για φορητές συσκευές. Το ότι εσύ παραβιάζεις τους όρους χρήσης της δεν σημαίνει ότι φταίει εκείνη.
Έχουν σκοπό να το κάνουν. Επίσης δεν το πουλάνε καν με τη συσκευή τους, δεν μπορείς με κανενα τρόπο να προσθέσεις δεύτερη τηλεόραση στην ίδια συνδρομή.Έχουν σκοπό να κάνουν ή το πουλάνε μόνο με την συσκευή τους;
Ανέφερα την δική μου περίπτωση συν ότι πολύ και τηλεόραση να μην έχουν μπορούν, χρησιμοποιούν κάποιο BOX της αγοράς. Αλλά προφανώς θα ήταν θετικό να γίνει για όλους τους κατασκευαστες. Απλά το Android TV θα ήταν πιο εύκολο κατά την γνώμη μου αφού η εφαρμογή για amdroid υπάρχει ήδη.Όχι android TV , θα βγει app γενικώς για όλες τις smart τηλεοράσεις όπως είναι το NetFlix.
Απλά το έχουν καθυστερήσει πάααραα πολύ !
Να κανω μια ερωτηση γιατι δεν ξερω αν καταλαβα καλα απο το σαιτ τους. Για να δεις τα καναλια novasports στο vodafonetv πρεπει να εισαι και συνδρομητης internet απο αυτους; Σωστα; Ή γινεται να εισαι σε αλλο παροχο και να εχεις vodafonetv με τα novasports μεσα;
Οχι δεν γινεται. Πρεπει να τους εχεις ως παροχο.
Πρέπει να βλέπει ip συγκεκριμένης γραμμής ή πχ εάν δώσεις Hotspot από κιν Vodafone ή το πας σε άλλο σπίτι που εχει και εκει Vodafone θα παίξουν τα αθλητικά?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.