Λάθος. Το έχω μεταφέρει από το σπίτι της μητέρας μου στο δικό μου, όπου έχω mifi router, και έπαιξε κανονικά.Τα novasports καναλια δεν παιζουν στις εφαρμογες για android και ios. Παιζουν μονο στο κουτι , που το κουτι παιζει μονο στην δηλωμενη γραμμη συνδρομητη
Τα novasports καναλια δεν παιζουν στις εφαρμογες για android και ios. Παιζουν μονο στο κουτι , που το κουτι παιζει μονο στην δηλωμενη γραμμη συνδρομητη
Λογικό διότι πολλοί λίγοι έχουν στατική up.Στην Vodafone tv ελέγχει την ip, δηλαδή βλέπει ποια ip έχει δοθεί στην γραμμή σου και την ταυτίζει με αυτή που έχει ο αποκωδικοποιητης.
Στην πράξη δεν λειτουργεί έτσι, ελέγχει απλά αν η ip είναι Vodafone ή οχι.
Το Raised by wolves θα το δειξει το Vodafone tv; εχει σημασια οτι ειναι HBO MAX;
Λογικό διότι πολλοί λίγοι έχουν στατική up.
Για αυτό και όταν το μετέφερα από τους δικούς μου στο σπίτι μου έκανε ώρα να δουλέψει.
Μια χαρά μπορείς να βάλεις Vodafone tv. Απλά δεν θα έχεις τα αθλητικά. Είναι μέρος της συμφωνίας με τη forthnet.Δηλαδή δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν την υπηρεσία τους σε άλλους εκτός Vodafone;
Θα πάνε μπροστά.
Σωστα, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που θα την προτιμήσει χωρίς σύνδεση Vodafone. Οι τιμές είναι εξωφρενικές και το περιεχόμενο για πολύ συγκεκριμένα γούστα.Δηλαδή τα παραπάνω σχόλια που αναφέρουν ότι δεν παίζει εκτός γραμμών Vodafone, αφορούν μόνο τα αθλητικά;
Γιατί το αποκλείεις; Στις διακοπές μου εδώ, έχω το βασικό πακέτο για τις ταινίες. Στη μητέρα μου έβαλα το full pack της Cosmote. Χωρίς συμβόλαιο και χωρίς δορυφορικό πιάτο. Εξάλλου δεν μπορούν να βάλουν όλοι ίντερνετ από τη Vodafone. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;Σωστα, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που θα την προτιμήσει χωρίς σύνδεση Vodafone. Οι τιμές είναι εξωφρενικές και το περιεχόμενο για πολύ συγκεκριμένα γούστα.
Οι τιμές είναι εξωφρενικές ......
Τα 6,90 είναι μια χαρά αλλά δεν μπορείς να βλέπεις σε τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή, για να δεις σε τηλεόραση χωρίς σύνδεση Vodafone πρέπει να δίνεις 9,40 .αχαχ 6,90 θεωρεις οτι ειναι εξωφρενικη τιμη??Μαλλον εισαι απο τους ανθρωπους που και τζαμπα να σου το δωσουν ευχαριστημενος δεν θα σαι
Σεποια εταιρια εννοεις,ολα τα triple play με τβ ειναι ακριβοτερα απο της vodafoneΤα 6,90 είναι μια χαρά αλλά δεν μπορείς να βλέπεις σε τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή, για να δεις σε τηλεόραση χωρίς σύνδεση Vodafone πρέπει να δίνεις 9,40 .
Αν έχεις σύνδεση αλλου παρόχου, το πιθανότερο είναι ότι θα έχεις και προσφορά για τηλεόραση με λιγότερα χρήματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.