Vodafone TV

Τα novasports καναλια δεν παιζουν στις εφαρμογες για android και ios. Παιζουν μονο στο κουτι , που το κουτι παιζει μονο στην δηλωμενη γραμμη συνδρομητη

Τα novasports καναλια δεν παιζουν στις εφαρμογες για android και ios. Παιζουν μονο στο κουτι , που το κουτι παιζει μονο στην δηλωμενη γραμμη συνδρομητη
Λάθος. Το έχω μεταφέρει από το σπίτι της μητέρας μου στο δικό μου, όπου έχω mifi router, και έπαιξε κανονικά.
Αργεί να συγχρονίσει μεν, δεν ξέρω αν βλέπει άλλη mac address κλπ, αλλά παίζει.

θα το δοκιμασω επειδη εγινα προσφατα συνδρομητης μου το απεκλεισαν εξαρχης, το κουτι παιζει μονο στη γραμμη που εισαι συνδρομητης

Πάνω σε αυτό, μιας και το θυμήθηκα. Λίγο off topic βέβαια.

Οι πειρατές με τα mag, για να μην γίνεται διαμοιρασμός συνδρομών, κλείδωναν τη mac address του mag ή/και της τηλεόρασης σε περίπτωση smart tv.

Κάποιοι άλλοι, κλείδωναν και τη mac address του router.

Εκεί δλδ έπρεπε να πάρεις το router και το mag για να δεις σε ένα φίλο σου.

Sorry για το off topic

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Στην Vodafone tv ελέγχει την ip, δηλαδή βλέπει ποια ip έχει δοθεί στην γραμμή σου και την ταυτίζει με αυτή που έχει ο αποκωδικοποιητης.
Στην πράξη δεν λειτουργεί έτσι, ελέγχει απλά αν η ip είναι Vodafone ή οχι.

Στην Vodafone tv ελέγχει την ip, δηλαδή βλέπει ποια ip έχει δοθεί στην γραμμή σου και την ταυτίζει με αυτή που έχει ο αποκωδικοποιητης.
Στην πράξη δεν λειτουργεί έτσι, ελέγχει απλά αν η ip είναι Vodafone ή οχι.
Λογικό διότι πολλοί λίγοι έχουν στατική up.
Για αυτό και όταν το μετέφερα από τους δικούς μου στο σπίτι μου έκανε ώρα να δουλέψει.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Το Raised by wolves θα το δειξει το Vodafone tv; εχει σημασια οτι ειναι HBO MAX;

Ναι παιζει κανονικα!εχουν ανεβει ηδη 3 επεισοδια και καθε βδομαδα θα εχει το καινουριο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λογικό διότι πολλοί λίγοι έχουν στατική up.
Για αυτό και όταν το μετέφερα από τους δικούς μου στο σπίτι μου έκανε ώρα να δουλέψει.

Δεν χρειάζεται να έχουν στατική ip, πρέπει να ελέγχει απλά το σύστημα ποια ip έχεις τώρα (real time) και ποια ip βλέπει ο αποκωδικοποιητης και αν είναι η ίδια να τα ανοίγει.
Δεν ξέρουμε αν είναι bug που έχουν σκοπό να λύσουν ή κάνουν τα στραβά μάτια, για αυτο όσοι σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο να το έχετε σε 2 σπίτια περιμένετε μέχρι να μας ανακοινώσουν τα πλάνα τους για 2ο αποκωδικοποιητη, εφαρμογές σε τηλεόραση κλπ.

Δηλαδή δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν την υπηρεσία τους σε άλλους εκτός Vodafone;
Θα πάνε μπροστά.
Μια χαρά μπορείς να βάλεις Vodafone tv. Απλά δεν θα έχεις τα αθλητικά. Είναι μέρος της συμφωνίας με τη forthnet.

Καλησπέρα και από εμένα. Πρόσφατα έβαλε ο πατέρας μου κι ενδιαφέρομαι να το βαλω σε τηλεόραση android tv sony. Μέχρι να βγάλουν την εφαρμογή για smart tv κατέβασα το apk για να το βαλω πλαγίως αλλά δεν το εγκαθιστά. Γνωρίζει κάποιος αν φταίει το apk που κατέβασα ή γενικά δεν δουλεύει πλαγίως όπως π.χ. το euroleague tv? Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή τα παραπάνω σχόλια που αναφέρουν ότι δεν παίζει εκτός γραμμών Vodafone, αφορούν μόνο τα αθλητικά;
Σωστα, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που θα την προτιμήσει χωρίς σύνδεση Vodafone. Οι τιμές είναι εξωφρενικές και το περιεχόμενο για πολύ συγκεκριμένα γούστα.

Σωστα, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που θα την προτιμήσει χωρίς σύνδεση Vodafone. Οι τιμές είναι εξωφρενικές και το περιεχόμενο για πολύ συγκεκριμένα γούστα.
Γιατί το αποκλείεις; Στις διακοπές μου εδώ, έχω το βασικό πακέτο για τις ταινίες. Στη μητέρα μου έβαλα το full pack της Cosmote. Χωρίς συμβόλαιο και χωρίς δορυφορικό πιάτο. Εξάλλου δεν μπορούν να βάλουν όλοι ίντερνετ από τη Vodafone. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Οι τιμές είναι εξωφρενικές ......

αχαχ 6,90 θεωρεις οτι ειναι εξωφρενικη τιμη??Μαλλον εισαι απο τους ανθρωπους που και τζαμπα να σου το δωσουν ευχαριστημενος δεν θα σαι

αχαχ 6,90 θεωρεις οτι ειναι εξωφρενικη τιμη??Μαλλον εισαι απο τους ανθρωπους που και τζαμπα να σου το δωσουν ευχαριστημενος δεν θα σαι
Τα 6,90 είναι μια χαρά αλλά δεν μπορείς να βλέπεις σε τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή, για να δεις σε τηλεόραση χωρίς σύνδεση Vodafone πρέπει να δίνεις 9,40 .
Αν έχεις σύνδεση αλλου παρόχου, το πιθανότερο είναι ότι θα έχεις και προσφορά για τηλεόραση με λιγότερα χρήματα.

Τα 6,90 είναι μια χαρά αλλά δεν μπορείς να βλέπεις σε τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή, για να δεις σε τηλεόραση χωρίς σύνδεση Vodafone πρέπει να δίνεις 9,40 .
Αν έχεις σύνδεση αλλου παρόχου, το πιθανότερο είναι ότι θα έχεις και προσφορά για τηλεόραση με λιγότερα χρήματα.
Σεποια εταιρια εννοεις,ολα τα triple play με τβ ειναι ακριβοτερα απο της vodafone

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Άλλες οι τιμές του site και αλλο οι προσφορές για υπάρχοντες πελάτες που θέλουν αναβάθμιση.
Η Cosmote για το ΟΤΤ cinema θέλει 10,5 (αν αφαιρέσεις το πάγιο του σταθερού από το double play τους), και έχει πολλά πλεονεκτήματα.
Νομίζω ότι είμαστε off topic, αλλά η Vodafone έχει ακόμα δουλειτσα μπροστά της.

Ένα τεχνικό πρόβλημα.
Βλέπω το Eurosport τώρα και συνέχεια μαυρίζει η οθόνη και επανέρχεται εάν αλλάξω κανάλι και ξαναγυρίσω.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro