Vodafone TV

Καλησπέρα σας.σημερα μίλησα πάλι μέσω chat για την διαθεσιμότητα της vodafone tv .μόλις είπα ότι είμαι από Ρόδο μου απαντησε ότι στα νησιά ακόμα δεν υπάρχει .τους ρώτησα αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα το πότε .απάντηση δεν πήρα .συμβαίνει γενικά σε όλα τα νησιά ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας.σημερα μίλησα πάλι μέσω chat για την διαθεσιμότητα της vodafone tv .μόλις είπα ότι είμαι από Ρόδο μου απαντησε ότι στα νησιά ακόμα δεν υπάρχει .τους ρώτησα αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα το πότε .απάντηση δεν πήρα .συμβαίνει γενικά σε όλα τα νησιά ;

Χανιά Κρήτης που είμαι υπάρχει κανονικά

Η πλάκα είναι ότι τον Ιούνιο, υπάλληλος της vodafone στη Ροδο, προσπαθώντας να μου πουλήσει vodafone σταθερή, μου έλεγε ότι από τον Ιούλιο θα είναι διαθέσιμη στο νησί και η tv 😂

Η πλάκα είναι ότι τον Ιούνιο, υπάλληλος της vodafone στη Ροδο, προσπαθώντας να μου πουλήσει vodafone σταθερή, μου έλεγε ότι από τον Ιούλιο θα είναι διαθέσιμη στο νησί και η tv
Ξέχασε να σου πει και την χρονολογία όμως μάλλον .μήπως Ιούλιο του 2020 :) πέρα της πλάκας το θεωρώ απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό .ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι χρειάζεται για να παίξει ;;εμένα η γραμμή κλειδώνει στα 17 .δεν το σηκώνει ;

Μπήκε τελικά η υπηρεσία nickelodeon+;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημέρα! ξερει κανεις πιο tv box μπορει να παρει το app την vodafone tv. ενα που δοκιμασα ηταν ροοτ και δεν εδειχνε καν την εφαρμογή

Ισχύει ακόμα η προσφορά στα 23.6 ; Πρέπει να σε πάρουν ; Υπάρχει κάποιο τηλ .;σήμερα μετά από επικοινωνία που είχα ,ξαφνικά υπάρχει η υπηρεσία στην πόλη της Ρόδου μόνο .ενώ πριν 2 βδομάδες έλεγαν αλλά .

Μίλησα με vodafone σήμερα .υπάρχει ακόμα η προσφορά .απλά δεν μου είπε αν είναι τελική το 23 και κάτι .γιατί στο site γράφει 26.5 .αν κάποιος που πήρε την προσφορά να μας πει; Επίσης στο είναι android η συσκευή για την tv ;

Καλησπέρα. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω nova full pack με vdsl στα 50. Ταινίες δεν με ενδιαφέρουν και τόσο γιατί υπάρχει συνδρομή netflix στην οικογένεια. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται αναβάθμιση, με χρήση αυτής της προσφοράς, σε 50 vdsl και με τι κόστος ; Από την vodafone επιφυλαχτηκαν να μου απαντήσουν.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Κανένας που να ζήτησε αναθμιση σε vdsl 50, υπάρχει

''To Vodafone TV καλωσορίζει το PameOdeon!''

Η Vodafone Ελλάδας και η ODEON προχώρησαν σε συμφωνία για τη διάθεση περιεχομένου του PameOdeon στους συνδρομητές Vodafone TV, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεργασία τους. Tο πλούσιο On Demand περιεχόμενο του Vodafone TV εμπλουτίζεται με μια τεράστια ποικιλία ταινιών από την υπηρεσία PameOdeon, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερες πρεμιέρες και μεγάλες επιτυχίες από όλο τον κόσμο, τη στιγμή που εκείνοι θέλουν.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα κατηγορία On Demand περιεχομένου, PameOdeon θα περιλαμβάνει:

Λαμπερές Πρεμιέρες

Ταινίες που έκαναν πρεμιέρα τη φετινή κινηματογραφική χρονιά θα προβάλλονται στο Vodafone TV μέσα από το PameOdeon. Ανάμεσά τους η καταιγιστική σπιρτόζικη κωμωδία «Ο Θάνατος του Στάλιν» με τον Steve Buscemi και την Olga Kurylenko, το «Death Wish», μια από τις πιο συναρπαστικές κινηματογραφικές ιστορίες εκδίκησης δια χειρός του σκηνοθέτη του Hostel, Eli Roth, με τον Bruce Willis, το Μετά την Καταιγίδα του Balthasar Kormakur με την Sheilene Woodley και τον Sam Claflin και την ανατριχιαστική -βασισμένη σε αληθινά γεγονότα- ιστορία φαντασμάτων με την Helen Mirren, Winchester: Το Σπίτι των Φαντασμάτων.

Μεγάλη ποικιλία επιτυχημένων ταινιών από όλο τον κόσμο.

Οι συνδρομητές Vodafone TV θα μπορούν να απολαύσουν ξένες ταινίες οι οποίες έχουν συναρπάσει κοινό και κριτικούς, από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου μέχρι και τα Όσκαρ: Οι 12 χρόνια σκλάβος, London Has Fallen, Οι Αναλώσιμοι, Το κορίτσι με το Τατουάζ, Prisoners, Le Capital, The Fifth Element, The Hateful Eight είναι μερικές από τις δημοφιλείς ταινίες που μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από περιπέτειες, κωμωδίες, κοινωνικές, ντοκιμαντέρ, αστυνομικές και θρίλερ, ενώ η επιλογή ανανεώνεται συνεχώς.

Πλούσια Παιδική ταινιοθήκη.

Παιδικές ταινίες οι οποίες εξελίχθηκαν σε μεγάλες επιτυχίες, όπως το Paddington 2, το Gnome Alone (Νάνος στο Σπίτι) από τον παραγωγό του Shrek, το Nut Job (Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας) και οι περιπέτειες του Garfield είναι στη διάθεση των συνδρομητών του Vodafone TV, προσφέροντας διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Το νέο Vodafone TV αλλάζει τα δεδομένα της τηλεόρασης στην Ελλάδα με συναρπαστικό περιεχόμενο, μοναδική εμπειρία και απεριόριστες δυνατότητες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Τώρα πια όλοι μπορούν να το αποκτήσουν σε όποιο δίκτυο κι αν ανήκουν ώστε να απολαμβάνουν το καλύτερο live και On Demand περιεχόμενο σε όποια συσκευή θέλουν μέσα ή έξω από το σπίτι!

Πληροφορίες αναλυτικά: www.vodafone.gr/tv

Re: Απάντηση: Vodafone TV

''To Vodafone TV καλωσορίζει το PameOdeon!''

Η Vodafone Ελλάδας και η ODEON προχώρησαν σε συμφωνία για τη διάθεση περιεχομένου του PameOdeon στους συνδρομητές Vodafone TV, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεργασία τους. Tο πλούσιο On Demand περιεχόμενο του Vodafone TV εμπλουτίζεται με μια τεράστια ποικιλία ταινιών από την υπηρεσία PameOdeon, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερες πρεμιέρες και μεγάλες επιτυχίες από όλο τον κόσμο, τη στιγμή που εκείνοι θέλουν.

Εξαιρετική προσθήκη. Έχει κάνει πολύ καλό πακέτο τελικά η Vodafone. Και με πολύ καλές αποκλειστικότητες.
Έχει μόνο αυτή όλο το πακέτο Discovery, το FOX+ και με τέτοιες προσθήκες γίνεται πολύ δελεαστικό το πακέτο της.

Εξαιρετική προσθήκη. Έχει κάνει πολύ καλό πακέτο τελικά η Vodafone. Και με πολύ καλές αποκλειστικότητες.
Έχει μόνο αυτή όλο το πακέτο Discovery, το FOX+ και με τέτοιες προσθήκες γίνεται πολύ δελεαστικό το πακέτο της.
Θα Είναι επί πληρωμή ενοικιασης ααυτοί οι τίτλοι η δωρεάν?

Θα Είναι επί πληρωμή ενοικιασης ααυτοί οι τίτλοι η δωρεάν?

Λογικά επί πληρωμή, τέτοιου είδους υπηρεσία είναι.
Aπό ότι θυμάμαι όμως πουλάνε και προπληρωμένες κάρτες, με τις κάρτες αυτές έχουν έκπτωση.
Ένα ευρώ η ταινία καταλόγου αν θυμάμαι καλά και 2 οι πρεμιέρες.

Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος για συνδρομητές Vodafone double play αν ισχύει η προσφορά για triple play full με 26,5. Αν όχι όποιος μπορεί ας αναφέρει ποια είναι η καλύτερη προσφορά για Vodafone TV για πελάτη double play.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

25.5 χωρίς να έχεις πάγιο κινητό στην vodafone και 23.5 με πάγιο .

25.5 χωρίς να έχεις πάγιο κινητό στην vodafone και 23.5 με πάγιο .

Καλησπέρα,
Αναφέρεσε σε συνολική τιμή μαζί με τηλέφωνο και internet; Ή μόνο για το vodafone tv συν αυτά που πληρώνω για double play; Αν είναι για σύνολο μπορείς να μου πεις σε ποιο τηλέφωνο μπορώ να πάρω αυτή τη προσφορά;
Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,
Αναφέρεσε σε συνολική τιμή μαζί με τηλέφωνο και internet; Ή μόνο για το vodafone tv συν αυτά που πληρώνω για double play; Αν είναι για σύνολο μπορείς να μου πεις σε ποιο τηλέφωνο μπορώ να πάρω αυτή τη προσφορά;
Ευχαριστώ!
Triple play .αν είσαι από nova .αυτά μου είπαν στο τηλ. Έβαλα το τηλ μου και με πήραν .

Μάλιστα. Απλά ρωτούσα για συνδρομητές που έχουν ήδη Vodafone double play και θέλουν και TV.. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος για αυτό που έχω ρωτήσει ας γράψει.
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,
Ευχαριστώ!
Σύνολο όλα μαζί με novasports κανάλια, αυτή την προσφορά μου χαν κάνει και μένα το τηλ δεν το θυμάμαι προσωπικά, κι εγώ από Νόβα

Έχει πετύχει κανείς να τρέξει την εφαρμογή android Vodafone TV σε κάποιο TV Box? Πιστεύω το mi box μπορεί αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το έχει κάνει κανείς?