Vodafone TV

Ναι, εκτός τα novasports.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή αν έχεις το πακέτο με τα αθλητικά πάνω σε σύνδεση Vodafone παίζουν και αν πάρεις το μηχάνημα να το βάλεις σε άλλο χώρο με σύνδεση άλλου παρόχου, θα παίζουν όλα τα κανάλια εκτός από τα αθλητικά??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δηλαδή αν έχεις το πακέτο με τα αθλητικά πάνω σε σύνδεση Vodafone παίζουν και αν πάρεις το μηχάνημα να το βάλεις σε άλλο χώρο με σύνδεση άλλου παρόχου, θα παίζουν όλα τα κανάλια εκτός από τα αθλητικά??

Sent from my iPhone using Tapatalk
Έτσι ακριβώς.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Μία χαρά εικόνα έχουν τα αθλητικά. Με τρία ευρώ τσάμπα είναι. Και ένα αγώνα να δεις τα έβγαλες τα λεφτά σου.
Σ ευχαριστω!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά από επικοινωνία μου με το τηλεφωνικό κέντρο και αφού τους έθεσα το ερώτημα : ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ;;;;
Μου απάντησαν ότι εργάζονται πάνω στη δυνατότητα χρήσης δεύτερου αποκωδικοποιητή που θα καλύπτει τις ανάγκες του εξοχικού.
Αναμένουμε λοιπόν σύντομα : VODAFONE TV ΕΞΟΧΙΚΟ !

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Πάντως μπορεί να παίζει με άλλη γραμμή, άρα λύση (λίγο περιορισμένη αφού δεν θα έχει τα novasports) μπορεί να υπάρχει.

Για εφαρμογή σε androidtv box έχουμε καμιά ενημέρωση αν θα βγεί;

Ημουν παλιος CYTA, δεν ηθελα να φυγω αλλα στην περιοχη μου δεν ειχε θυρες (εχει καλυψη), με ΟΤΕ βρηκαν αμεσως οποτε εβαλα και το φθηνοτερο πακετο τιβι. Ομως η κινηση που εκανε με το HBO ηταν ματ! Θα την εβαζα οπωσδηποτε αν ημουν συνδρομητης Vodafone. Εχω δοκιμασει τα φθηνα πακετα και Nova και Οτενετ, η Vodafone εχει μακραν το καλυτερο. Στο φθηνο της πακετο σου δινει και σειρες και ταινιες. Στην ote tv εχεις μονο οτι δειχνει η τηλεοραση! Δεν παραπονιεμαι ομως γιατι ο κυριοτερος λογος ποου το εβαλα ειναι το replay tv και τα πανελαδικα καναλλια που εχο προβλημα με την κεραια. Βαζοντας και τα σπορτ εχεις ουσιαστικα ενα full pack nova, γιατι κακα τα ψεματα δεν ασχολεισαι με τα καναλια vodafone cinema οταν υπαρχει το on demand. Οι κινησεις που κανει πιο πολυ για ενισχυση φαινονται παρα για λουκετο, δεν θα ανυσηχουσα αν ημουν συνδρομητης της.

Ημουν παλιος CYTA, δεν ηθελα να φυγω αλλα στην περιοχη μου δεν ειχε θυρες (εχει καλυψη), με ΟΤΕ βρηκαν αμεσως οποτε εβαλα και το φθηνοτερο πακετο τιβι. Ομως η κινηση που εκανε με το HBO ηταν ματ! Θα την εβαζα οπωσδηποτε αν ημουν συνδρομητης Vodafone. Εχω δοκιμασει τα φθηνα πακετα και Nova και Οτενετ, η Vodafone εχει μακραν το καλυτερο. Στο φθηνο της πακετο σου δινει και σειρες και ταινιες. Στην ote tv εχεις μονο οτι δειχνει η τηλεοραση! Δεν παραπονιεμαι ομως γιατι ο κυριοτερος λογος ποου το εβαλα ειναι το replay tv και τα πανελαδικα καναλλια που εχο προβλημα με την κεραια. Βαζοντας και τα σπορτ εχεις ουσιαστικα ενα full pack nova, γιατι κακα τα ψεματα δεν ασχολεισαι με τα καναλια vodafone cinema οταν υπαρχει το on demand. Οι κινησεις που κανει πιο πολυ για ενισχυση φαινονται παρα για λουκετο, δεν θα ανυσηχουσα αν ημουν συνδρομητης της.
Θυμίζω επίσης ότι με δέκα ευρώ βάζεις τα κινηματογραφικά του ΟΤΕ. Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για το HBO προφανώς και αξίζει. Το κακό είναι ότι εξαρτάται από τη Nova. Τώρα με την αλλαγή διοίκησης τί θα συμβεί όταν τελειώσει το συμβόλαιο για τα αθλητικά; Δεν έχει άλλη επιλογή ούτε άλλη εναλλακτική.

Θυμίζω επίσης ότι με δέκα ευρώ βάζεις τα κινηματογραφικά του ΟΤΕ. Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για το HBO προφανώς και αξίζει. Το κακό είναι ότι εξαρτάται από τη Nova. Τώρα με την αλλαγή διοίκησης τί θα συμβεί όταν τελειώσει το συμβόλαιο για τα αθλητικά; Δεν έχει άλλη επιλογή ούτε άλλη εναλλακτική.

Πέρα από ΟΤΕ με 13 έχεις και novaflix. Προφανώς και το HBO είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αλλά είναι μόνο αυτό. Επίσης για να δούμε τι θα γίνει και με τα nova sports. Ελπιζω να βοήθησα! :)

Δεν βρίσκω το τηλεκοντρόλ με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δουλέψω το vodafone tv, έχει καταφέρει κάποιος με ir remote εφαρμογή να το δουλέψει; Έχω τον νεο αποκωδικοποιητη.

Έχεις δοκιμάσει τις επιλογές sagemcom και Vodafone;

Δεν βρήκα κάποια εφαρμογή ir remote που να έχει την επιλογή vodafone, έχεις κάποια υπόψιν; Θα δοκιμάσω και το sagemcom που λες αλλά 930 αρχίζει ο αγώνας!!

Ελπίζω να το καταφερες :p
Δεν θυμάμαι σε ποια εφαρμογή ήταν, αλλά sagemcom έχει σίγουρα.
Για το μέλλον, μπορείς να καλέσεις την vodafone και να ζητήσεις ένα τηλεκοντρόλ αντικατάστασης.

Δεν βρήκα κάποια εφαρμογή ir remote που να έχει την επιλογή vodafone, έχεις κάποια υπόψιν; Θα δοκιμάσω και το sagemcom που λες αλλά 930 αρχίζει ο αγώνας!!
Εάν βρήκες κάποια remote λυση χειρισμού του αποκωδικοποιητή, δώσε μασ τα φώτα σου.
Με ενδιαφέρει και μενα, οχι μονο ir αλλά και μέσω δικτύου

Μέσω δικτύου μπορείτε με την εφαρμογή του Vodafone tv και με τους κωδικούς σας να το στείλετε στον αποκωδικοποιητή.

Οχι δεν κατάφερα να το συνδέσω. Να σας ενημερώσω οτι δοκίμασα με data vodafone και παίζουν κανονικά και τα novasports!

Σύνδεσα το hotspot του κινητού με το extender και από εκεί καλώδιο στον αποκωδικοποιητή .

Φαινεται πως τα παραπονα που τους εκανα επιασαν τοπο κι αναβαθμισαν το bitrate σε hd στα ντοκυμαντερ n.g.wild κτλ!! Μεγαλη διαφορα στην εικονα, μπραβο τους!!
Πλεον δεν εχω λογο να αλλαξω παροχο, νομιζω δεν υπαρχει πιο vfm πακετο!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να βαλουν και κανενα μουσικο καναλι γιατι αφαιρεσανε αρκετα,3 εχουν μεινει μονο