Vodafone TV

καλησπερα σε ολους. Τι παιζει με το ant1 next+ μονο 4 σειρες εχει και αυτες ειναι αγνωστες.
Πήγαινε στο on demand > σειρές > τελευταία επεισόδια > ant1 next last season και θα βρεις 6-7 σειρές και εκπομπές από την φετινή σεζόν.

Που το είδες;
Και τι καλώδιο θέλει είναι το θέμα
Θα το βρω, μάλλον σε άλλο φόρουμ ηταν. Ο φιλος που είχε αναφέρει ότι το δοκίμασε, είχε wireless extender το οποίο έπαιρνε σήμα από το WiFi hotspot του κινητού του και έδινε στον αποκωδικοποιητή μέσω ethernet.

Καλό. Γιατί η αλήθεια είναι θεωρώ ηλίθιο έξοδο με τόσα gb που έχω μαζέψει να έχω internet σπιτι και στο γραφείο όταν είσαι όλη μέρα στο δρόμο

Ένα MIFI, συν τα άπειρα gb που μαζεύονται και τέλος

Δεν γίνεται να δίνουμε 100 μηναιως για internet, παραπαει

Καλησπέρα έχω μερικές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν κάποιος με βοηθούσε να βγάλω άκρη. Για αρχή είμαι σε cosmote κι σε 1 μήνα λήγει το συμβόλαιο μου ..

1. Είδα μια προσφορά στα 25.05 τον μήνα με 24 Ίντερνετ , απεριόριστα σταθερά υπεραστικά και 300 λεπτά προς κινητά και Vodafone tv full pack αξίζει λέτε ;

2. Τα nova sports θα είναι σε fhd δηλαδή σε 1080p η απλό hd?

3. Τον boxaki το πληρώνεις έξτρα ;

4.Τι γνώμη έχετε για Vodafone tv ?

5. θα πληρώσω κάτι για την μεταφορά ;

ευχαριστω για τον χρόνο σας

1. Εξαιρετικη προσφορα μην το συζητας καν. Αλλα στα 25 ειναι και τα novasports? Τσεκαρε το νομιζω 30 ειναι αλλα και παλι ειναι εξαιρετικη τιμη.
2 Εγω τα βλεπω για hd αλλα σε καθε περιπτωση η εικονα ειναι πολυ καλη. Οχι ομως σαν να ειχες nova.
3. Οχι ειναι στην τιμη που σου δινουν ενσωματομενα 2,5 ευρω ανα μηνα. Δωρεαν το παιρνεις αρχικα
4. Πολυ καλη προταση με εξαιρετικες σειρες του HBO αλλα και αλλες , ταινιες δωρεαν κανει μια προσπαθεια και NOVASPORTS νομιζω ειναι αρκετα καλο το πακετο. Ιδιως σε συνδυασμο με Cosmote tv ή κανα. Νετφλιξ με 40 εως 53 ευρω εχεις μια αριστη προταση.

1. Εξαιρετικη προσφορα μην το συζητας καν. Αλλα στα 25 ειναι και τα novasports? Τσεκαρε το νομιζω 30 ειναι αλλα και παλι ειναι εξαιρετικη τιμη.
2 Εγω τα βλεπω για hd αλλα σε καθε περιπτωση η εικονα ειναι πολυ καλη. Οχι ομως σαν να ειχες nova.
3. Οχι ειναι στην τιμη που σου δινουν ενσωματομενα 2,5 ευρω ανα μηνα. Δωρεαν το παιρνεις αρχικα
4. Πολυ καλη προταση με εξαιρετικες σειρες του HBO αλλα και αλλες , ταινιες δωρεαν κανει μια προσπαθεια και NOVASPORTS νομιζω ειναι αρκετα καλο το πακετο. Ιδιως σε συνδυασμο με Cosmote tv ή κανα. Νετφλιξ με 40 εως 53 ευρω εχεις μια αριστη προταση.

σε ευχαριστω φιλε
οριστε και η προσφορα ..https://www.vodafone.gr/c2c-triple-...me=20200422-triple-play-offer&m_content=white
:operator:

Το έχουν αναφέρει νομίζω πιο πάνω και λένε ότι παιζει κανονικά.

1. Η τιμή αυτή είναι για συνδυασμό με κινητη. Είναι καλή τιμή, αλλά κράτα στο μυαλό σου ότι είναι ADSL. Ο ΟΤΕ, πολύ συχνά δίνει adsl από καμπίνα, δηλαδή vdsl κλειδωμένη στα 24mbps, και άρα έχεις μεγαλύτερες ταχύτητες.
2. 1080
3. 2,5 /μήνα για 24 μήνες και μάλλον περιλαμβάνεται στη τιμή (25,05 ή 30,30 αν δεν έχεις κινητό)
4. Είναι αρκετά αξιόλογη υπηρεσία, σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά επιτέλους η Vodafone την έχει πάρει στα σοβαρα. Μπορείς να δεις τον κατάλογο των ταινιών στο Vodafone.gr/tv για να έχεις μία ιδέα.
5. είναι ανάλογα την προσφορά. Στην προσφορά των 25,05 , τα τέλη μεταφοράς και ενεργοποίησης είναι δωρεάν.

https://www.vodafone.gr/c2c-triple-...me=20200422-triple-play-offer&m_content=white
οριστε και η προσφορα απο τι βλεπεις δεν αναφερει κατι για κινητη ...

Κάλεσε τους και άμα σου τη δώσουν με 25 χωρίς κινητό πες μας.
Edit: να και η απάντηση που πήρε ο φίλος που ρώτησε.
Έβαλα το τηλέφωνο μου στη σελίδα με τα 25.05 και με πήραν στο καπάκι και μου είπαν ότι το 25.05 είναι μόνο αν έχεις σύνδεση κινητού στη Vodafone.
Διαφορετικά μου είπαν 30.30 ευρώ.

Η προσφορα σου λεει απο 25 οχι 25. Νομιζω οτι ειναι 30 κατι που λεει και ο φιλος επανω. Τσεκαρε το. Σε καθε περιπτωση χτυπα την

Πήγαινε στο on demand > σειρές > τελευταία επεισόδια > ant1 next last season και θα βρεις 6-7 σειρές και εκπομπές από την φετινή σεζόν.

Θα το βρω, μάλλον σε άλλο φόρουμ ηταν. Ο φιλος που είχε αναφέρει ότι το δοκίμασε, είχε wireless extender το οποίο έπαιρνε σήμα από το WiFi hotspot του κινητού του και έδινε στον αποκωδικοποιητή μέσω ethernet.

Σε ευχαριστω παρα πολυ τα βρηκα. Εγω νομιζα οτι ειχανε ολο το ant1 next οχι μονο την τελευταια σεζον.

Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό ακόμα θα υπάρχουν οι προσφορές της Vodafone για triple play? Θέλω να φύγω από WIND αλλά έχω ακόμα περίπου δύο μήνες δέσμευση στο vision και ζητάνε 50 για διακοπή του με επιστροφή του δέκτη. Ξέρουμε μήπως αν μπορούμε να κάνουμε συμβόλαιο στο οποίο η γραμμή θα ενεργοποιηθεί ημερομηνία που θα ορίσουμε εμείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Δεν μπορείς να προγραμματίσεις την ενεργοποίηση. Η προσφορά υπάρχει πάνω από 3 μήνες, δεν βλέπω να την καταργούν στο άμεσο μέλλον

Μίλα με τις πωλήσεις, πες τους ότι τότε λήγει το συμβόλαιο με τη Wind και θες να ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου από την τάδε ημερομηνία

Μίλα με τις πωλήσεις, πες τους ότι τότε λήγει το συμβόλαιο με τη Wind και θες να ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου από την τάδε ημερομηνία
Ευχαριστώ πολύ! Θα καλέσω τις πωλήσεις και θα το ζητήσω. Ας ενεργοποιηθεί η tv νωρίτερα δε με πειράζει, αρκεί να μείνει η γραμμή στη wind μέχρι τότε.

Γνωριζουμε εαν υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη στα ελληνικα καναλια να υπαρχει replay tv στην vodafone και στην wind? οπως πχ της κοσμοτε.

Ευχαριστώ πολύ! Θα καλέσω τις πωλήσεις και θα το ζητήσω. Ας ενεργοποιηθεί η tv νωρίτερα δε με πειράζει, αρκεί να μείνει η γραμμή στη wind μέχρι τότε.
Ενημερωτικά.. Κάλεσα και μου είπαν είναι πολύ νωρίς ακόμα. Γύρω στον ένα μήνα πρίν να καλέσω. Το επιβεβαίωσα και με γνωστή που δουλεύει σε κατάστημα Vodafone.

Μην ανησυχείς. Οι προσφορές δεν θα τελειώσουν. Είναι αρκετά πίσω από τους στόχους τους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μην ανησυχείς. Οι προσφορές δεν θα τελειώσουν. Είναι αρκετά πίσω από τους στόχους τους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ, μακάρι να ισχύουν σε ένα μήνα γιατί είναι πολύ καλή η τιμή.

Επιβεβαιώνω αυτό που έγραψες τις προάλλες.
Αγόρασα ένα TP-LINK extender, έκανα extend το δίκτυο - hotspot του κινητού, και μπορούσα να δω ακόμα και τα αθλητικά.
Απομένει να κάνω έναν υπολογισμό της κατανάλωσης

Επιβεβαιώνω αυτό που έγραψες τις προάλλες.
Αγόρασα ένα TP-LINK extender, έκανα extend το δίκτυο - hotspot του κινητού, και μπορούσα να δω ακόμα και τα αθλητικά.
Απομένει να κάνω έναν υπολογισμό της κατανάλωσης
Μπορείς να βάλεις ένα link του extender, γιατί με ενδιαφέρει!

Ευχαριστώ πολύ!

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Όλα τα extender κάνουν αρκεί να έχουν μια Ethernet.
Για wifi 5ghz έχω το tplink re305, αλλά για τέτοια χρήση σου κάνει και ένα με μόνο 2,4ghz wifi όπως το tplink wa860re.

Το δεύτερο το έχω για να παίρνει ασύρματα από το router και να δίνει Ethernet στη Vodafone tv, όλα παίζουν μια χαρά.

Μιλάμε για Vodafone mobile πάντα; Στην πατέντα με το extender και το Vodafone tv?