Vodafone TV

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Κανονικα παίζει με κάθε σύνδεση, αυτοί για κάποιο λόγο δεν το δίνουν ενώ υπάρχει ο τρόπος.
τι μπορω να κανω για να παιξει;

Το app για τις τηλεοράσεις δεν βλέπω, ούτε και πως μπορείς να δεις από το λάπτοπ. Αργεί και η αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή...

Στο vodafone.gr το γράφει ξεκάθαρα ότι η εφαρμογή για τηλεόραση θα είναι σύντομα διαθέσιμη. Μόνο κινητό κι tablet μέχρι στιγμής, ουσιαστικά το καινούριο είναι το πακέτο χωρίς δέσμευση.

Εγω ζήτησα να μου το βάλουν για 30 μέρες και πρέπει να περιμένω 1 μέρα..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Έκανα την εγγραφή, σε 2’ μπήκα μέσα και το ακύρωσα κιόλας για να μη χρεωθώ.
Πολύ αργό το my Vodafone, τουλάχιστον αυτο είναι λειτουργικό. Η εφαρμογή ίδια, τα ίδια χάλια έχει με πριν αλλά παίζει.

Πολλά sms και mail, ηδη για την εγγραφή μόνο μου ήρθαν 6 (1 sms με κωδικό, ένα sms για να κατεβάσω την εφαρμογή, ένα email για να επιβεβαιώσω το mail μου και 3 sms και mail καλοσωρισματος).

Καλη σχετικά υλοποίηση μέχρι στιγμής, δεν βρηκα πρόβλημα στην εγγραφή και την διακοπή. Θα δείξει.

Μπορείς να έχεις my Vodafone, ακόμα και αν έχεις μόνο Vodafone TV;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδέεσαι στο vodafone.gr με τα στοιχεία που βάζεις στο tv app

Αντιμετωπίζει κάποιος από εσάς προβλημα με συχνές διακοπές στα κανάλια; Εμένα μου άλλαξαν ακόμα και την συσκευή και παλι έχω θέμα με διακοπές.

Ποιον αποκωδικοποιητή έχεις; Είναι συνδεδεμένος απευθείας με το ρουτερ ή μέσω powerline/wireless extender;

Για αρχή, έχεις δοκιμάσει reset στο ρουτερ; Αν έχεις και powerline ή extender, κανε τα update (αν έχουν) και reset.
Αν έχεις τον παλιό αποκωδικοποιητή και vdsl, δεν θα καταφέρεις πολλά πράγματα, είναι γνωστό το θεμα..

Αντιμετωπίζει κάποιος από εσάς προβλημα με συχνές διακοπές στα κανάλια; Εμένα μου άλλαξαν ακόμα και την συσκευή και παλι έχω θέμα με διακοπές.
Κοιταξε τα crc errors λογικα θα ειναι ανεβασμενα και ισως καποιο προβλημα με την εσωτερικη σου καλωδιοση.

Τελος ζητα τους να ερθει τεχνικος στο χωρο σου.

Αν δεν φταίει το δίκτυο αλλά η καλωδίωση του, για να έρθει ο τεχνικός θα πληρώσει την άσκοπη επίσκεψη (20 κομίζω)

Ε τοτε υπο τον φοβο να μην εχουμε δικο μας καλωδιακο προβλημα και χρεωθουμε να μην καλουμε τεχνικο και να μενουμε με την βλαβη,ειναι λυση αυτην?

Οχι. Πρώτα αποκλείουμε ότι έχουμε εμείς το πρόβλημα και μετά καλούμε τον τεχνικό.

Γεια να δεις αν εχεις δικο σου καλωδιακο προβλημα πρεπει πρωτα να μετρησεις εξω απο το σπιτι και μετα μεσα τις πριζες για να βεβαιωθεις...με ειδικο μηχανημα που εχουν μονο οι τεχνικοι

για οποιν ενδιαφερεται βρηκα τροπο να παιξει σε υπολογιστη με to LDPLAYER
απλα το apk κατεβαστε το απο το ιντερνετ

Και με το bluestacks παίζει σωστά καιρό τώρα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εχω τον τελευταίο δέκτη. Στην ίδια πριζα Ethernet (το ρουτερ είναι στο παταρι) είχα συνδέσει τους δέκτες της Nova και της Cosmote tv και έβλεπα τα on demand τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η σύνδεση μου ειναι Vodafone vDSL.

Πως βλέπω τα crc errors?

Last edited by a moderator: