Vodafone TV

Με WiFi δε συνδέεται καθόλου ο δείκτης όπως είδα και σε οδηγίες χρήσης. Όσο για το extender ξέρετε αν μπορώ να το ζητήσω από τη voda να μου σταλεί μαζί με το δεκτή?

Σκέφτομαι να βάλω vodafone tv Nova sports και έχω τις εξής απορίες

1) Μπορώ να έχω τα κανάλια σε αριθμηση π.χ. 1) ερτ1 2) ερτ2 5) αντ1 κλπ
2) Τα internetικα κανάλια μπορουν να συνυπάρξουν στην ίδια λίστα με τα επιγεια και αν η αριθμηση τους είναι συγκεκριμένη π.χ. 100,200 κλπ η μπορώ να να τα ταξινομική εγώ π.χ. 10)novasports 1, 25)eurosport1 κλπ
3) με 50αρα γραμμή θα έχω θέματα στην παρακολουθηση αγώνων?
4) η μετάδοση έχει αρκετή καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφορικό?
Θα απαντήσω για το 4)

Αν έχεις καφετέρια που μαζεύεται κόσμος και ακούς αντιδράσεις, ίσως να σου είναι ενοχλητικό κάποιες φορές. Έχει μισό λεπτό καθυστέρηση. Στο μπάσκετ ΠΑΟ - Ολυμπιακός προχθές μου έσπασαν τα νεύρα ελαφρώς...

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Με WiFi δε συνδέεται καθόλου ο δείκτης όπως είδα και σε οδηγίες χρήσης. Όσο για το extender ξέρετε αν μπορώ να το ζητήσω από τη voda να μου σταλεί μαζί με το δεκτή?

Οχι, πρέπει να αγοράσεις εσυ, ξεκινάνε από 20 τα πιο αξιόπιστα. Στο skroutz μπορείς να δεις τις αξιολογήσεις τους.

@pauleta, αν έχεις καφετέρια δεν βάζεις Vodafone TV αλλά ειδικά επαγγελματικά πακέτα για δημόσια θέαση της nova/cosmote, η χρήση οικιακών συνδρομών σε δημόσιους χώρους είναι παράνομη.

@panos- Φαντάζομαι ότι εννοεί ότι στην καφετέρια πανηγυρίζουν και μετά από λίγα δευτερόλεπτα στο σπίτι σου που είναι κοντά στην καφετέρια βλέπεις το γκολ/καλάθι.. το έπαθα προχθές με το μπάσκετ, σε κοντινό σπίτι πανηγύριζαν ένα τρίποντο, το άκουγα και μετά από 5-6 δευτερόλεπτα έβλεπα κι εγώ τον λόγο που πανηγύριζαν... δεν ξέρω πως το έβλεπαν, ίσως από nova και όχι vodafone, αλλά η δική μου εικόνα πήγαινε 5-6 δεύτερα πίσω..

Οχι, πρέπει να αγοράσεις εσυ, ξεκινάνε από 20 τα πιο αξιόπιστα. Στο skroutz μπορείς να δεις τις αξιολογήσεις τους.

@pauleta, αν έχεις καφετέρια δεν βάζεις Vodafone TV αλλά ειδικά επαγγελματικά πακέτα για δημόσια θέαση της nova/cosmote, η χρήση οικιακών συνδρομών σε δημόσιους χώρους είναι παράνομη.
Εννοούσα αν έχεις καφετέρια κοντά στο σπίτι, ώστε να ακούγονται φωνές και αντιδράσεις στα γκολ, καλάθια κλπ

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Η αλήθεια είναι ότι και το δορυφορικό έχει κάποια καθυστέρηση π.χ. όταν παλιοτερα έβλεπα σε καφετέρια ο άλλος που άκουγε ράδιο φώναξε γκολ και οι υπόλοιποι το είδαμε 5-10 δευτερόλεπτα μετά. Πάντως τα 5-6 δευτερόλεπτα του δορυφορικό με το interneτικο δεν είναι μεγάλη διαφορα

https://ibb.co/NrN77Bj λέτε να ήρθε η ώρα της αναβάθμισης του app?
Μπα, κάνουν γενικές αναβαθμίσεις στα συστήματά τους, το ότι δεν παίζει το tv app μάλλον έχει σχέση με το ότι δεν λειτουργεί το σύστημα για να επαληθεύσει τη συνδρομή στο vodafone tv.

Πάντως γενικά όλα έχουν καθυστέρηση το βλέπω από τος on line στοιχηματικά εταιρίες πχ bet365 που δίνει γκολ νωρίτερα από ότι βλέπουμε στο δορυφορικό 10-20 δευτερόλεπτα αλήθεια αυτές οι εταιρίες από που βλέπουν ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Παράνομη δεν είναι, αντισυμβατική ναι.
Δε νομοθετεί καμμία εταιρεία ακόμα

Παράνομη δεν είναι, αντισυμβατική ναι.
Δε νομοθετεί καμμία εταιρεία ακόμα
Η λέξη παρανομία δεν έχει να κάνει μόνο με νόμο αλλά και με παραβίαση οποιασδήποτε σύμβασης. Ωραία η καραμέλα αλλά κοιτάξτε και ένα λεξικό.

Η λέξη παρανομία δεν έχει να κάνει μόνο με νόμο αλλά και με παραβίαση οποιασδήποτε σύμβασης. Ωραία η καραμέλα αλλά κοιτάξτε και ένα λεξικό.
Καμμία καραμέλα, είμαι θιασώτης της μαστίχας.

Καλησπέρα

Πριν από περίπου 2 μήνες αναβάθμισα την γραμμή μου από Vodafone adsl σε vdsl 50 και έβαλα και το πακέτο της τηλεόρασης με τα αθλητικά.

Εδώ και 2 περίπου εβδομάδες η εικόνα κάνει σπασίματα και πολλές φορές <<ασπρίζει>> Έχω κάνει ότι μου έχει προτείνει η τεχνική υπηρεσία από ρεσετ του ρουτερ, αλλαγή καλωδίων Ethernet, hdmi αλλαγή της ποιότητας της εικόνας, επαναφορά του tv Box, αλλαγή στις θύρες του ρουτερ μέχρι και τεσταρισμα σε άλλη TV! Έχει έρθει τεχνικός για να κάνει τον έλεγχο (η καλωδίωση είναι σωστή, μέσω Ethernet) αλλά εκείνη την στιγμή λειτουργούσε κανονικά… Σε νέα επικοινωνία που είχα με το τεχνικό τμήμα μου έστειλαν νέο Box αλλά το πρόβλημα παραμένει

Το πρόβλημα παρουσιάζεται κυρίως σε ώρες <<αιχμής>> σαν να γίνεται κατά κάποιο τρόπο υπερφόρτωση του δικτύου(Από ότι μου έχουν πει δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο), τις υπόλοιπες ώρες λειτουργεί κανονικά από ότι έχω παρατηρήσει... Ενώ η γραμμή από ότι μου είπανε δεν εχει κάποιο πρόβλημα

Είχε κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Γενικά η υπηρεσία λειτουργεί κανονικά ή κάποια σπασίματα θεωρούνται <<νορμαλ>>?

Γενικά επειδή είναι μέσω ίντερνετ είναι νορμαλ κάποια σπασίματα αλλά οχι συχνά.
Σε αυτές τις ωρες αιχμής, το ίντερνετ γενικά πως πάει; Σίγουρα δεν είναι το ίδιο (αφού η τηλεόραση φτάνει μέχρι τους server της vodafone, ενώ η κίνηση του ίντερνετ συνεχίζεται), αλλά μπορεί να φταίει η καμπίνα. Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις που λόγω πολλών συνδέσεων στην καμπίνα υπήρχε «bottleneck» μέχρι το αστικο κέντρο, με αποτέλεσμα να κρεμάνε όλα.

Το ιντερνετ δεν έχει κάποιο πρόβλημα εκείνες τις ώρες

Τα σπασίματα είναι σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορείς να δεις…
Υπάρχει πιθανότητα το πρόβλημα να οφείλεται στο ρουτερ? Δηλαδή να μην συνεργάζονται σωστά το ρουτερ με το Box?

Καλησπέρα

Πριν από περίπου 2 μήνες αναβάθμισα την γραμμή μου από Vodafone adsl σε vdsl 50 και έβαλα και το πακέτο της τηλεόρασης με τα αθλητικά.

Εδώ και 2 περίπου εβδομάδες η εικόνα κάνει σπασίματα και πολλές φορές <<ασπρίζει>> Έχω κάνει ότι μου έχει προτείνει η τεχνική υπηρεσία από ρεσετ του ρουτερ, αλλαγή καλωδίων Ethernet, hdmi αλλαγή της ποιότητας της εικόνας, επαναφορά του tv Box, αλλαγή στις θύρες του ρουτερ μέχρι και τεσταρισμα σε άλλη TV! Έχει έρθει τεχνικός για να κάνει τον έλεγχο (η καλωδίωση είναι σωστή, μέσω Ethernet) αλλά εκείνη την στιγμή λειτουργούσε κανονικά… Σε νέα επικοινωνία που είχα με το τεχνικό τμήμα μου έστειλαν νέο Box αλλά το πρόβλημα παραμένει

Το πρόβλημα παρουσιάζεται κυρίως σε ώρες <<αιχμής>> σαν να γίνεται κατά κάποιο τρόπο υπερφόρτωση του δικτύου(Από ότι μου έχουν πει δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο), τις υπόλοιπες ώρες λειτουργεί κανονικά από ότι έχω παρατηρήσει... Ενώ η γραμμή από ότι μου είπανε δεν εχει κάποιο πρόβλημα

Είχε κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Γενικά η υπηρεσία λειτουργεί κανονικά ή κάποια σπασίματα θεωρούνται <<νορμαλ>>?
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ μετά την αναβάθμιση σε vdsl 100mbps. Είχα δοκιμάσει όλα τα παραπάνω. Το πρόβλημα λύθηκε για λίγο καιρό με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του δέκτη, μετά πάλι τα ίδια. Μέχρι που μετά από πολλά τηλεφωνήματα έπεσα σε έναν γάτο τεχνικό. Μετά από hard reset που κάναμε στον δέκτη μου ακύρωσε την υπηρεσία Vodafone tv και την ενεργοποίησε ξανά "χειροκίνητα" όπως μου είπε. Όλη η διαδικασία πήρε κοντά 2 ώρες, γιατί έπρεπε να πάρει έγκριση από προϊστάμενο όπως μου εξήγησε. Από τότε όλα καλά. Πρέπει να πέσεις σε τεχνικό που να έχει διάθεση να ασχοληθεί και να ξέρει τι του γίνεται και δυστυχώς δεν το κάνουν ολοι, η δεν ξέρουν.

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Εδώ περίπου 2,5 μήνες την υπηρεσία. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με το περιεχόμενο εκτός από τα κοψίματα , glitches και ασπρισματα τα οποία είναι αρκετά συχνά, ακόμα και όταν ο δέκτης είναι συνδεδεμένος με καλώδιο στο ρούτερ H300s. Θα σας πω πως έλυσα εγώ το πρόβλημα. Έβαλα ένα extender Tplink το οποίο παίρνει ασύρματα ίντερνετ από το ρούτερ και το δίνει στο δέκτη με καλώδιο. Μοιάζει αστεία σαν λύση, αλλά όποτε δοκιμάζω να βάλω πάλι το καλώδιο απευθείας στο ρούτερ τα κοψίματα επανέρχονται. Οπότε αφού δουλεύει το αφήνω έτσι.

Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Εδώ περίπου 2,5 μήνες την υπηρεσία. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με το περιεχόμενο εκτός από τα κοψίματα , glitches και ασπρισματα τα οποία είναι αρκετά συχνά, ακόμα και όταν ο δέκτης είναι συνδεδεμένος με καλώδιο στο ρούτερ H300s. Θα σας πω πως έλυσα εγώ το πρόβλημα. Έβαλα ένα extender Tplink το οποίο παίρνει ασύρματα ίντερνετ από το ρούτερ και το δίνει στο δέκτη με καλώδιο. Μοιάζει αστεία σαν λύση, αλλά όποτε δοκιμάζω να βάλω πάλι το καλώδιο απευθείας στο ρούτερ τα κοψίματα επανέρχονται. Οπότε αφού δουλεύει το αφήνω έτσι.
Αν θέλεις μπορείς να ποσταρεις καί ποίο πήρες;