Vodafone TV

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Δοκίμασε με Nox,το app το κατέβασα από το playstore
Δεν σου ζητά τοποθεσία?
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα μίλησες για pc η εφαρμογή πρέπει να είναι για windows το Playstore τι δουλειά έχει? για εξήγησε λίγο παραπάνω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Δεν σου ζητά τοποθεσία?

Δεν το έχω βρει καν το nox στο play store στην tv

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Σκέφτομαι να πάρω τη δοκιμαστική περίοδο να δοκιμάσω την υπηρεσία αλλά στη δύση του 2020 δε θέλω να στραβωθω στην οθόνη του κινητού.
Μήπως ξέρουμε πότε θα βγει το App για tv box;
Εγώ που πήρα την εξυπηρέτηση μου είπαν ΑΓΝΩΣΤΟ κατάλαβες λοιπόν.......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Δεν το έχω βρει καν το nox στο play store στην tv

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Κάτι έχει μπερδέψει ο φίλος είχε αναφέρει παραπάνω ότι το έχει καταφέρει να παίζει σε PC το Playstore τι δουλειά έχει άγνωστο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Κάτι έχει μπερδέψει ο φίλος είχε αναφέρει παραπάνω ότι το έχει καταφέρει να παίζει σε PC το Playstore τι δουλειά έχει άγνωστο.

Ο nox είναι android emulator σε pc

Στάλθηκε από το SM-G780F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια ερώτηση γιατί έχω χαθεί λίγο ,είμαι συνδρομητής cosmote αν βάλω Vodafone tv θα βλέπω αθλητικά (nova) ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Μια ερώτηση γιατί έχω χαθεί λίγο ,είμαι συνδρομητής cosmote αν βάλω Vodafone tv θα βλέπω αθλητικά (nova) ?

Sent from my iPad using Tapatalk
Το πακέτο Vodafone TV με τα αθλητικά είναι μόνο για 3play (τηλέφωνο & Internet & TV)

Η σύμβαση της nova με την wind και με την Vodafone για τα αθλητικά λήγει και μάλλον δεν θα ανανεωθεί...

Η σύμβαση της nova με την wind και με την Vodafone για τα αθλητικά λήγει και μάλλον δεν θα ανανεωθεί...

Κάτσε γιατί αυτό που γράφεις είναι πολύ σοβαρό. Υπάρχει κάποια πηγή; Υπάρχουν συνδρομητές με συμβόλαιο που μπορεί να λήγει σε 10-15-20 μήνες και πληρώνουν έξτρα συνδρομή ΜΟΝΟ για τα κανάλια Novasports. Τι θα γίνει με όλους αυτούς;

Ήρεμα ρωτάω.. :P :P

Στο δίκτυο της Vodafone επίσης στηρίζονται και για τον εικονικό πάροχο κινητής που θα τρέξουν , μου φαίνεται περίεργο να κόψουν τη συνεργασία στην ΤV.

Κάτσε γιατί αυτό που γράφεις είναι πολύ σοβαρό. Υπάρχει κάποια πηγή; Υπάρχουν συνδρομητές με συμβόλαιο που μπορεί να λήγει σε 10-15-20 μήνες και πληρώνουν έξτρα συνδρομή ΜΟΝΟ για τα κανάλια Novasports. Τι θα γίνει με όλους αυτούς;

Ήρεμα ρωτάω.. :P
Στο βίντεο Επ. 41 στο ινσόμνια, έλεγαν για τις εξελίξεις στην forthnet και το ανέφεραν εκεί.

Αν καταργηθούν τα nova sports, κατά 99% θα σας δοθεί η δυνατότητα να κόψετε τη τηλεόραση αζημίως, ή να σας κοπεί ένα μέρος από το παγιο (ώστε να γίνει ίδια η τιμή με το family).

Επειδή κάθισα και είδα το επίμαχο σημείο που κάποιοι τύποι απλά αραδιάζουν πληροφορίες για να γεμίσει ο χρόνος θα αναφέρω τα παρακάτω.

1. Στο ηχητικό αναφέρει ότι λήγει η συμφωνία με Vodafone και Wind και ότι δεν ξέρει αν θα ανανεωθεί. Επίσης αναφέρει ότι η Νόβα θα μπει στο παιχνίδι για το Champios League / Uefa της μεθεπόμενης σεζόν. «Σοβαρές» ειδήσεις δηλαδή , με πολύ inside info..

2. Εγώ που δεν έχω ΚΑΜΙΑ εσωτερική πληροφόρηση μπήκα απλά στα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της FORTHNET και βρήκα το παρακάτω

Όπως μπορείς να δεις το κομμάτι της χονδρικής είχε σχεδόν 23% αύξηση και έφτασε τις 133.000 μοναδιαίες συνδέσεις.

IMG_3977.jpg

Με βάση αυτό το στοιχείο και με βάση ότι το δίκτυο κινητής της Forthnet θα βγει μέσα από το δίκτυο της Vodafone , δε θα πόνταρα ότι θα διακοπεί η μεταξύ τους συνεργασία για την τηλεόραση..

Αν κάποιος είναι insider και ξέρει κάτι παραπάνω ας μας το πει , γιατί τα δεδομένα δε δείχνουν διαζύγιο..

Το δίκτυο κινητής της forthnet έπρεπε να βγει από το Σεπτέμβριο και δεν έχει βγει ακόμα, συν ότι η forthnet θέλει να αγοράσει την wind (οι τυπολογίες το έγραψαν). Αν όλα αυτά έχουν σχέση μεταξύ τους, η Vodafone βγαίνει από την εξίσωση.

Το δίκτυο κινητής της forthnet έπρεπε να βγει από το Σεπτέμβριο και δεν έχει βγει ακόμα, συν ότι η forthnet θέλει να αγοράσει την wind (οι τυπολογίες το έγραψαν). Αν όλα αυτά έχουν σχέση μεταξύ τους, η Vodafone βγαίνει από την εξίσωση.

Αχταρμάς καφενείου μου ακούγονται αυτά.

Προς το παρόν η Wind πούλησε το ποσοστό της στη Forthnet πριν από μερικές ημέρες και μάλιστα με πολύ μεγάλο discount καθώς οι μέτοχοι της Forthnet θέλουν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο πριν ξεκινήσουν το πλάνο τους. Ένα ποσοστό 2.77% έχει ακόμα η Vodafone.

Το ότι δεν βγαίνει η κινητή περισσότερο μου βγάζει ότι η εταιρία είχε στεγνώσει πλήρως και πήγαν όλα πίσω. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο μια χρεοκοπημένη εταιρία που μόλις εξαγοράστηκε και από δεν έχει καθαρίσει οικονομικά να μην ασχοληθεί με τα εσωτερικά της αλλά να πάει να αγοράσει μια εταιρία κινητής με αξία 3 φορές το μέγεθος της..

Ποσιμπολ.

Αχταρμάς καφενείου μου ακούγονται αυτά.

Προς το παρόν η Wind πούλησε το ποσοστό της στη Forthnet πριν από μερικές ημέρες και μάλιστα με πολύ μεγάλο discount καθώς οι μέτοχοι της Forthnet θέλουν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο πριν ξεκινήσουν το πλάνο τους. Ένα ποσοστό 2.77% έχει ακόμα η Vodafone.

Το ότι δεν βγαίνει η κινητή περισσότερο μου βγάζει ότι η εταιρία είχε στεγνώσει πλήρως και πήγαν όλα πίσω. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο μια χρεοκοπημένη εταιρία που μόλις εξαγοράστηκε και από δεν έχει καθαρίσει οικονομικά να μην ασχοληθεί με τα εσωτερικά της αλλά να πάει να αγοράσει μια εταιρία κινητής με αξία 3 φορές το μέγεθος της..

Ποσιμπολ.
Να αγοράσει η forthnet τη wind πολύ χλωμό όντως..

Το αντίστροφο θα μπορούσε να γίνει πριν από 3 χρόνια αλλά δεν ολοκληρώθηκε το deal..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να αγοράσει η forthnet τη wind πολύ χλωμό όντως..

Το αντίστροφο θα μπορούσε να γίνει πριν από 3 χρόνια αλλά δεν ολοκληρώθηκε το deal..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου υπάρχουν δημοσιεύματα από γνωστά «κανάλια» πληροφοριών , κυρίως χρηματιστηριακά που αναφέρονται σε ενδιαφέρον των ιδιοκτητών της Forthnet για τη Wind. Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο ισχύει (οι νέοι ιδιοκτήτες της Forthnet βέβαια το διέψευσαν το καλοκαίρι) πάντως μου μοιάζει μακρινό σενάριο.

Και επειδή όλα αυτά δεν είναι τπτ παραπάνω από φήμες επανέρχομαι στο θέμα μας.

Ποτε λήγουν τα δικαιώματα για τα Novasports;
Από τις ανακοινώσεις λίγο που το έψαξα ήταν Σεπτέμβρης του 2017 όταν ανακοινώθηκε.

Να ήταν 3 χρόνια και να έληξε , να είναι μέχρι το τέλος του έτους , να είναι 4 χρόνια και να λήγει το καλοκαίρι;

https://m.novasports.gr/epikairotita/article/1397400/ta_kanalia_novasports_kai_sto_vodafone_tv