Vodafone TV

Μην κοιτάτε εμείς οι καμμένοι και η νεολαία που ξέρει 2-3 πράγματα, και ψάχνεται και στο net.
Ο μέσος καταναλωτής, και ειδικά αυτοί που είναι 45+ χρονών, δεν έχουν ιδέα για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις επιλογές τους ( εδώ προχθές με πήρε να με ρωτήσει ένας στο τηλ. αν χρειάζεται να πάρει DVD Player για το home cinema που βρήκε στον Κωτσόβολο :D πάλι καλά που δεν με ρώτησε αν έχει surround ήχο το super VHS :D )

Να σημειωθεί πάντως ότι η wind δεν τα πουλάει και πολύ κάτω του κόστους τα novasports(ίσως να είναι και μια παράμετρος που παίξει ρόλο αν θα κοπούν στην wind ή όχι), γιατί το 3play έχει 38 , στη νόβα 37 και για την Vodafone είναι γνωστό. Οι τιμές που αναφέρω είναι αυτές που αναγράφονται στο site της εκάστοτε εταιρίας.

Λοιπόν σήμερα ανανεώθηκε η σύνδεση φιλικού προσώπου που έληγε αρχές Γενάρη μέσω δίκης μου διαμεσολάβησης καθώς τους έγδυναν.

Το πακέτο που υπήρχε ήταν VDSL 50 , συν Vodafone TV Family , συν απεριόριστα σταθερά ΕΞΩτερικου στα 41 ευρώ με τον παλιο αποκωδικοποιητή της HOL.

Μετά από αίτημα ΔΙΑΚΟΠΗΣ για την TV και αφού τους έστειλα ότι προμο παίζει σε μεταπωλητές VODAFONE καθώς και μέσω των online καναλιών της VODAFONE μας έδωσαν.

-VDSL 50
-Vodafone TV Full με κανάλια Νοvasports που ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ στο sms που στάλθηκε με το λινκ προς αποδοχή.
- Νέος αποκωδικοποιητής Android.
- Διατήρηση έξτρα πακέτου απεριόριστα διεθνή σταθερά.
- Vodafone TV everywhere.

Τα παραπάνω για συνδρομητή με κινητό Vodafone και ebill στα 32.64.

Ακόμα και να γίνει κάποια στραβή με τη Nova που δε νομίζω για όσους έχουν ΗΔΗ συμβόλαιο , θεωρώ το ρίσκο πολύ μικρό.

Επίσης στο συμβόλαιο που έστειλαν το Vodafone TV εμφανίζεται στα 18 ευρώ το μήνα και το VDSL στα 14.5 όποτε ακόμα και αν τα βγάλουν τα αθλητικά της ΝΟΒΑ θα πρέπει να κόψουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ένα δεκάρικο...

Πιέστε τους μέχρι να βγάλουν λάδι.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Λοιπόν σήμερα ανανεώθηκε η σύνδεση φιλικού προσώπου που έληγε αρχές Γενάρη μέσω δίκης μου διαμεσολάβησης καθώς τους έγδυναν.

Το πακέτο που υπήρχε ήταν VDSL 50 , συν Vodafone TV Family , συν απεριόριστα σταθερά ΕΞΩτερικου στα 41 ευρώ με τον παλιο αποκωδικοποιητή της HOL.

Μετά από αίτημα ΔΙΑΚΟΠΗΣ για την TV και αφού τους έστειλα ότι προμο παίζει σε μεταπωλητές VODAFONE καθώς και μέσω των online καναλιών της VODAFONE μας έδωσαν.

-VDSL 50
-Vodafone TV Full με κανάλια Νοvasports που ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ στο sms που στάλθηκε με το λινκ προς αποδοχή.
- Νέος αποκωδικοποιητής Android.
- Διατήρηση έξτρα πακέτου απεριόριστα διεθνή σταθερά.
- Vodafone TV everywhere.

Τα παραπάνω για συνδρομητή με κινητό Vodafone και ebill στα 32.64.

Ακόμα και να γίνει κάποια στραβή με τη Nova που δε νομίζω για όσους έχουν ΗΔΗ συμβόλαιο , θεωρώ το ρίσκο πολύ μικρό.

Επίσης στο συμβόλαιο που έστειλαν το Vodafone TV εμφανίζεται στα 18 ευρώ το μήνα και το VDSL στα 14.5 όποτε ακόμα και αν τα βγάλουν τα αθλητικά της ΝΟΒΑ θα πρέπει να κόψουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ένα δεκάρικο...

Πιέστε τους μέχρι να βγάλουν λάδι.
Αποκωδικοποιητής android?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Επισης αφήνω την παρακάτω φωτογραφία για τα περί αφαίρεσης των novasports
d24ef908835a2d2d41b70626db9c4037.jpg

Αποκωδικοποιητής android?

Νέος αποκωδικοποιητής , το Android δεν ξέρω γιατί το έγραψα. Δεν ξέρω καν ποιον δίνουν και τι λειτουργικό τρέχει. Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση.

Νέος αποκωδικοποιητής , το Android δεν ξέρω γιατί το έγραψα. Δεν ξέρω καν ποιον δίνουν και τι λειτουργικό τρέχει. Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση.
Ααα γιατί android δεν έχουν βγάλει ακόμα αλλά ναι λογικά πήρατε τον καινούριο που έχει netflix κλπ. Όσον αφορά τα novasports δεν θα αφαιρεθούν όπως μου είπαν

Επισης αφήνω την παρακάτω φωτογραφία για τα περί αφαίρεσης των novasports
d24ef908835a2d2d41b70626db9c4037.jpg

Ότι δηλαδή αν στο τέλος της χρονιάς ανακοινωθεί θα πέσουμε από τα σύννεφα. Θα μάθουμε πολύ σύντομα πάντως.

Ότι δηλαδή αν στο τέλος της χρονιάς ανακοινωθεί θα πέσουμε από τα σύννεφα. Θα μάθουμε πολύ σύντομα πάντως.
Εγω απλά αναφέρω τι μου είπαν στην Vodafone τώρα στο μέλλον δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Ελπίζω να μην τα βγάλουν

Μην πιάνεστε από τα λόγια ενός ανώνυμου υπάλληλου του helpdesk...
Δεν λέω ότι θα βγούνε.
Μπορεί να βγούνε, μπορεί όχι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν είναι στα πλάνα ή συζητιούνται να βγούνε, δεν θα το ξέρει αυτή τη στιγμή ο απλός υπάλληλος στο tech support, παρά μόνο οι διοικούντες και οι υπεύθυνοι προγράμματος.

Εχει δοκιμασει κανεις να χρησιμοποιησει το "Vodafone Tv προγραμμα χωρις αποκωδικοποιητη" σε αποκωδικοποιητη της vodafone να δει αν δουλευει?

Δεν δουλεύει, δεν μπορείς να συνδεθείς κάπως σε αποκωδικοποιητη. Τραβάει αυτόματα τα στοιχεία της συνδρομής με τα οποία είναι δεμένος.

Παιδιά ξέρουμε ποιος είναι ο αποκωδικοποιητής που δίνει αυτή την περίοδο η Voda? Τι λειτουργικό τρέχει , κλπ!

Ευχαριστώ.

Παιδιά ξέρουμε ποιος είναι ο αποκωδικοποιητής που δίνει αυτή την περίοδο η Voda? Τι λειτουργικό τρέχει , κλπ!

Ευχαριστώ.
Δεν είναι android. Έχει ένα λειτουργικό σύστημα φτιαγμένο από εκείνη που στην ουσία είναι η Vodafone tv και έχει και επιμέρους προγράμματα (netflix, youtube, amazon prime).

Ναι, από cosmote δίκτυο ο καινούργιος δέκτης παίζει κανονικά τα novasports.

Σε περσινά συμβόλαια Vodafone, πάντως, αυτό απαγορευόταν ρητά. Άσχετα αν έπαιζε κανονικά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το policy σε νεότερα συμβόλαια.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Αύριο θα έχουμε τον καινούργιο δεκτή για να γίνει η δοκιμή. Επιζώ να παίζει όπως λες για να μην ξενερώνουν και οι φίλοι μου που θέλουν να τον χρησιμοποιούν σε σπίτι - εξοχικό.

Στο εξοχικό έχουν Nova , το πακέτο ππυ προπληρώνεις το χρόνο και βγαίνει 15-16 ευρώ για την 24αρα. Συγχρονίζουνε στα 17 όποτε δε νομίζω να έχουν θέμα. Το ζήτημα είναι να παίξει γιατί στην εξυπηρέτηση που ρώτησα μου είπαν όχι..

Χρειάζεται να παίξει πρώτα σε δίκτυο Vodafone o δέκτης;

Χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση στο router (πχ καρφωτή ip, dns ή κάτι άλλο);

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Αύριο θα έχουμε τον καινούργιο δεκτή για να γίνει η δοκιμή. Επιζώ να παίζει όπως λες για να μην ξενερώνουν και οι φίλοι μου που θέλουν να τον χρησιμοποιούν σε σπίτι - εξοχικό.

Στο εξοχικό έχουν Nova , το πακέτο ππυ προπληρώνεις το χρόνο και βγαίνει 15-16 ευρώ για την 24αρα. Συγχρονίζουνε στα 17 όποτε δε νομίζω να έχουν θέμα. Το ζήτημα είναι να παίξει γιατί στην εξυπηρέτηση που ρώτησα μου είπαν όχι..

Χρειάζεται να παίξει πρώτα σε δίκτυο Vodafone o δέκτης;

Χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση στο router (πχ καρφωτή ip, dns ή κάτι άλλο);

Ευχαριστώ.
Εγώ σε αυτό που είδα (πριν από ένα τρίμηνο τελευταία φορά), έπαιξε κατευθείαν σε δίκτυο κοσμοτε. Ούτε αλλαγές σε ρυθμίσεις, ούτε τίποτα.

Εγώ σε αυτό που είδα (πριν από ένα τρίμηνο τελευταία φορά), έπαιξε κατευθείαν σε δίκτυο κοσμοτε. Ούτε αλλαγές σε ρυθμίσεις, ούτε τίποτα.

Μίκας πάντα για πακέτο 3play που είναι και το μόνο που έχει τα Novasports. Σωστά;