Αποκωδικοποιητής android?Λοιπόν σήμερα ανανεώθηκε η σύνδεση φιλικού προσώπου που έληγε αρχές Γενάρη μέσω δίκης μου διαμεσολάβησης καθώς τους έγδυναν.
Το πακέτο που υπήρχε ήταν VDSL 50 , συν Vodafone TV Family , συν απεριόριστα σταθερά ΕΞΩτερικου στα 41 ευρώ με τον παλιο αποκωδικοποιητή της HOL.
Μετά από αίτημα ΔΙΑΚΟΠΗΣ για την TV και αφού τους έστειλα ότι προμο παίζει σε μεταπωλητές VODAFONE καθώς και μέσω των online καναλιών της VODAFONE μας έδωσαν.
-VDSL 50
-Vodafone TV Full με κανάλια Νοvasports που ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ στο sms που στάλθηκε με το λινκ προς αποδοχή.
- Νέος αποκωδικοποιητής Android.
- Διατήρηση έξτρα πακέτου απεριόριστα διεθνή σταθερά.
- Vodafone TV everywhere.
Τα παραπάνω για συνδρομητή με κινητό Vodafone και ebill στα 32.64.
Ακόμα και να γίνει κάποια στραβή με τη Nova που δε νομίζω για όσους έχουν ΗΔΗ συμβόλαιο , θεωρώ το ρίσκο πολύ μικρό.
Επίσης στο συμβόλαιο που έστειλαν το Vodafone TV εμφανίζεται στα 18 ευρώ το μήνα και το VDSL στα 14.5 όποτε ακόμα και αν τα βγάλουν τα αθλητικά της ΝΟΒΑ θα πρέπει να κόψουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ένα δεκάρικο...
Πιέστε τους μέχρι να βγάλουν λάδι.
Αποκωδικοποιητής android?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ααα γιατί android δεν έχουν βγάλει ακόμα αλλά ναι λογικά πήρατε τον καινούριο που έχει netflix κλπ. Όσον αφορά τα novasports δεν θα αφαιρεθούν όπως μου είπανΝέος αποκωδικοποιητής , το Android δεν ξέρω γιατί το έγραψα. Δεν ξέρω καν ποιον δίνουν και τι λειτουργικό τρέχει. Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση.
Ότι δηλαδή αν στο τέλος της χρονιάς ανακοινωθεί θα πέσουμε από τα σύννεφα. Θα μάθουμε πολύ σύντομα πάντως.Επισης αφήνω την παρακάτω φωτογραφία για τα περί αφαίρεσης των novasports![]()
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Εγω απλά αναφέρω τι μου είπαν στην Vodafone τώρα στο μέλλον δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Ελπίζω να μην τα βγάλουνΌτι δηλαδή αν στο τέλος της χρονιάς ανακοινωθεί θα πέσουμε από τα σύννεφα. Θα μάθουμε πολύ σύντομα πάντως.
Δεν είναι android. Έχει ένα λειτουργικό σύστημα φτιαγμένο από εκείνη που στην ουσία είναι η Vodafone tv και έχει και επιμέρους προγράμματα (netflix, youtube, amazon prime).Παιδιά ξέρουμε ποιος είναι ο αποκωδικοποιητής που δίνει αυτή την περίοδο η Voda? Τι λειτουργικό τρέχει , κλπ!
Ευχαριστώ.
Ναι, από cosmote δίκτυο ο καινούργιος δέκτης παίζει κανονικά τα novasports.
Σε περσινά συμβόλαια Vodafone, πάντως, αυτό απαγορευόταν ρητά. Άσχετα αν έπαιζε κανονικά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το policy σε νεότερα συμβόλαια.
Εγώ σε αυτό που είδα (πριν από ένα τρίμηνο τελευταία φορά), έπαιξε κατευθείαν σε δίκτυο κοσμοτε. Ούτε αλλαγές σε ρυθμίσεις, ούτε τίποτα.Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Αύριο θα έχουμε τον καινούργιο δεκτή για να γίνει η δοκιμή. Επιζώ να παίζει όπως λες για να μην ξενερώνουν και οι φίλοι μου που θέλουν να τον χρησιμοποιούν σε σπίτι - εξοχικό.
Στο εξοχικό έχουν Nova , το πακέτο ππυ προπληρώνεις το χρόνο και βγαίνει 15-16 ευρώ για την 24αρα. Συγχρονίζουνε στα 17 όποτε δε νομίζω να έχουν θέμα. Το ζήτημα είναι να παίξει γιατί στην εξυπηρέτηση που ρώτησα μου είπαν όχι..
Χρειάζεται να παίξει πρώτα σε δίκτυο Vodafone o δέκτης;
Χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση στο router (πχ καρφωτή ip, dns ή κάτι άλλο);
Ευχαριστώ.
Εγώ σε αυτό που είδα (πριν από ένα τρίμηνο τελευταία φορά), έπαιξε κατευθείαν σε δίκτυο κοσμοτε. Ούτε αλλαγές σε ρυθμίσεις, ούτε τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.