Vodafone TV

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Όταν όμως η Νόβα κάνει το παραπάνω πέφτει η ποιότητα στα υπόλοιπα κανάλια. Στη Vodafone θα πάρεις σε όλα 6.[/QUOTE]

Η Vodafone αναμεταδίδει την εικόνα του δορυφορικού ή η αρχική πηγη δίνει εικόνα ξεχωριστά σε δορυφορικό και Vodafone? Αν ισχυει το πρωτο όταν το δορυφορικό π.χ. ns5 ρίχνει το bitrate π.χ. στα 4 mbps τότε το ns5 της vodafonetv δείχνει ναι μεν εικόνα 6mbps αλλά από πηγη 4mbps...

Αν ισχύει η μέτρηση που δώσατε και είπατε ότι είναι σταθερή στα 6 mbps τότε θα λάβουμε ποιότητα mpeg 4 , 6 mbps fixed bit rate και όχι abr ( adaptive bit rate) όπως θα έπρεπε να είναι. Με αυτή την προϋπόθεση η vodafone tv λογικά δεν δουλεύει σε συνδέσεις που κλειδώνουν κάτω από 6 mbps. Η nova από την άλλη δουλεύει δορυφορικά με statistical multiplexing και όταν κάποιο κανάλι χρειάζεται παραπάνω bandwidth τότε το παίρνει αυτόματα. Αυτό συνήθως εφαρμόζεται στα αθλητικά και στις ταινίες δράσης με γρήγορες σκηνές. Το bandwidth του δορυφόρου εξαρτάται από το κάθε transponder και τα κανάλια που μεταδίδονται σε αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Είναι on demand περιεχόμενο ουσιαστικά; Έχουμε ιδέα αν θα έχει έξτρα χρέωση;
Δεν το γνωρίζω ακριβώς αλλά από ότι κατάλαβα θα μπουν και κανάλια και on demand

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Παντως το θεμα με τα novasports ειναι πολυ σημαντικο. Εγω εχω το full και ετοιμαζομαι για νεα συνδεση σε νεο σπιτι με full πακετο παλι καθως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Το θεμα ειναι οτι στα φορουμ που ειμαστε υπαρχουν ανθρωποι που εχουν πληροφπριες για τετοια θεματα. Αν υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να μας πει κατι πιο υπευθυνα θα ηταν ευχης εργον.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Ξέρουμε πότε θα βγει η εφαρμογή για την τηλεόραση?

Για το θέμα των Novasports δεν πρόκειται να μαθευτεί κάτι σύντομα. Ο Μποζιονελος που το είπε ότι φεύγουν δεν είναι άσχετος με τα τηλεοπτικά. Και για να το είπε έχει πληροφόρηση εκ των έσω. Τώρα αν σωθεί η κατάσταση θα το μάθουμε τελευταία στιγμή. Ακόμα στο site της Vodafone αναφέρονται τα αθλητικά και με το σήμα των Novasports. Εγώ έχω μια ελπίδα ότι θα μείνουν τα αθλητικά αλλά οπωσδήποτε με αυξημένη τιμή για νέους συνδρομητές.

Για το θέμα των Novasports δεν πρόκειται να μαθευτεί κάτι σύντομα. Ο Μποζιονελος που το είπε ότι φεύγουν δεν είναι άσχετος με τα τηλεοπτικά. Και για να το είπε έχει πληροφόρηση εκ των έσω. Τώρα αν σωθεί η κατάσταση θα το μάθουμε τελευταία στιγμή. Ακόμα στο site της Vodafone αναφέρονται τα αθλητικά και με το σήμα των Novasports. Εγώ έχω μια ελπίδα ότι θα μείνουν τα αθλητικά αλλά οπωσδήποτε με αυξημένη τιμή για νέους συνδρομητές.
Χαλάλι ας είναι αυξημένη μην χρειαστεί και τρέχουμε να αλλάξουμε παροχο

Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Χαλάλι ας είναι αυξημένη μην χρειαστεί και τρέχουμε να αλλάξουμε παροχο

Και εγώ έτσι λέω, αλλά δυστυχώς τίποτα δε θα φανεί πριν το καλοκαίρι.

Σε ερώτηση που έκανα στο Μποζιονελο σχετικά με τα κανάλια novasports στην Vodafone TV μου είπε πως σίγουρα θα φύγουν.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Σε ερώτηση που έκανα στο Μποζιονελο σχετικά με τα κανάλια novasports στην Vodafone TV μου είπε πως σίγουρα θα φύγουν.
Ουσιαστικά το ίδιο λέμε. Για να το είπε ο Μποζιονελος ισχύει. Απλά μένει μια μικρή ελπίδα για ανατροπή. Δε νομίζω η Vodafone να θέλει να χάσει τόσο ισχυρό χαρτί. Εκτός και αν το αναπληρώσει έμμεσα με κάποια άλλη συμφωνία αθλητικών που δε μπορώ να σκεφτώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Ουσιαστικά το ίδιο λέμε. Για να το είπε ο Μποζιονελος ισχύει. Απλά μένει μια μικρή ελπίδα για ανατροπή. Δε νομίζω η Vodafone να θέλει να χάσει τόσο ισχυρό χαρτί. Εκτός και αν το αναπληρώσει έμμεσα με κάποια άλλη συμφωνία αθλητικών που δε μπορώ να σκεφτώ.
Παιδιά να αναμένουμε καλύτερα δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με φήμες. Δεν αρνούμαι την εγκυρότητα του μποζιονελου αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει

η λογικη λεει οτι το καλοκαιρι θα χαιρετησουν τα καναλια της νοβα απο την vodafone tv.η νοβα με το γερμανικο πρωταθλημα το ισπανικο το γαλλικο το ελληνικο ευρολιγκα και δεν ξερουμε τι θα γινει με το ιταλικο εχει πολυ δυνατα αθλητικα πλεον.δεν θελει να τα μοιραζετε με αλλους παροχους γιατι χανει συνδρομητες.αν σταματησει τα καναλια της απο την wind και τη vodafone πανω απο τους μισους συνδρομητες θα πανε στην νοβα και θα ανεβασει πολυ τους δικους της συνδρομητες.ετερεια ειναι που κοιταζει το δικο της συμφερον οχι των αλλων.οταν εκανε την συμφωνια ηταν αλλα δεδομενα ειχε αναγκη χρηματα και το αθλητικο της προιον ηταν υποβαθμισμενο.

αρα επειδη ημουν ετοιμος να παω σε νοβα μονο και μονο για τα αθλητικα να μην παω ετσι??

Σαν πολλές διακοπές καναλιών δεν έχουμε; από 18/1 μας αφήνει και το Fashion TV, αδιάφορο για εμένα, ενδιαφέρον για μερικούς. Και από προσθήκες τίποτα.

αρα επειδη ημουν ετοιμος να παω σε νοβα μονο και μονο για τα αθλητικα να μην παω ετσι??
Φιλε μου κανένας δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά τι θα γίνει. Οκ το ανέφερε ο Μποζιονελος και μόνο αυτός όταν όμως μιλάμε για deal εκατομμυρίων τα πάντα αλλάζουν στον λεπτό. Εάν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις λογικά δεν θα αργήσουν τα νέα.