Δέν μπορείς να εγκαταστήσεις τίποτα. Ο αποκωδικοποιητης που δίνουν τώρα έχει netflix, prime video, YouTube.Στο box της vodafone μπορεί να εγκατασταθεί το cinobo (ή το netflix, αν δεν υπάρχει ήδη);
Δέν μπορείς να εγκαταστήσεις τίποτα. Ο αποκωδικοποιητης που δίνουν τώρα έχει netflix, prime video, YouTube.Στο box της vodafone μπορεί να εγκατασταθεί το cinobo (ή το netflix, αν δεν υπάρχει ήδη);
Δεν έχω δει κάτι έως τώρα φίλε μουΑνακοίνωσε κανείς Android tv εφαρμογή ; Να κάνουμε καμία δοκιμαστική συνδρομή
Ανακοίνωσε κανείς Android tv εφαρμογή ; Να κάνουμε καμία δοκιμαστική συνδρομή
έχω την εντύπωση ότι το 50 δεν είναι 50 αλλά 25-30. εγώ πήρα 100 στη wind και κλειδωνει στα 80Καλημέρα σας .υπάρχουν προσφορές για triple play με vdsl 50 και full tv ; με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για 40 ευρώ όλα μαζί .για να φύγω από νοβα και όλα τα τέλη δώρο .
Παιζει ρολο ποσο μακρια εισαι απο καφαο...εμενα το 50 μου εχει βγαλει πανω απο 50 πραγματικα.έχω την εντύπωση ότι το 50 δεν είναι 50 αλλά 25-30. εγώ πήρα 100 στη wind και κλειδωνει στα 80
αυτό. αλλιώς προχωρα καλή προσφορά φαινεται
Σταματηστε να αναπαραγετε αυτην την ανυποστατη φημη απο την στιγμη που δεν υπαρχει κατι επισημο...μπηκες και στο διπλανο φορουμ εγινες σημερα μελος και το εγραψες και εκει....το μοναδικο σου ποστ δηλαδη ειναι μονο αυτο,οτι ειναι να γινει θα γινει αφου πρωτα υπαρξει επισημη ανακοινωση,προς το παρον δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα που γραφεις...Σήμερα μίλησα με την νόβα και μου είπαν χθες κάνανε μίτινγκ και αποφάσισαν τα αθλητικά κανάλια να αποσυρθούν έως τέλη Αυγούστου από Vodafone και wind, δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, επικοινώνησα με την Vodafone και το αρνούνται, η νόβα έχει προσφορά αυτή την περίοδο και δεν μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε επειδή από την Vodafone δεν μας λένε τι πρόκειται να γίνει, ας τους ενοχλήσουν όσο και περισσότεροι μπας και πάρουμε απάντηση...
Η φήμη δεν έχει δημιουργηθεί από κάποιο μέλος αλλά από την ίδια nova τώρα το κατά πόσο ισχύει κανείς δεν το ξέρειΣταματηστε να αναπαραγετε αυτην την ανυποστατη φημη απο την στιγμη που δεν υπαρχει κατι επισημο...μπηκες και στο διπλανο φορουμ εγινες σημερα μελος και το εγραψες και εκει....το μοναδικο σου ποστ δηλαδη ειναι μονο αυτο,οτι ειναι να γινει θα γινει αφου πρωτα υπαρξει επισημη ανακοινωση,προς το παρον δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα που γραφεις...
Φίλε το άλλο φόρουμ το παρακολουθώ τακτικά απλά δεν ήμουν μέλος οκ και; Η φήμη ναι μεν υπάρχει αλλά εγώ δεν την αναπαρήγαγα ουδέποτε, αν θες σε κάποιο προσωπικό μήνυμα σου λέω και το όνομα της υπαλλήλου η οποία με βεβαιότητα, και ενώ της τόνισα ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο και αν μπορεί να με δώσει την πληροφορία εγγράφως, συνέχιζε να λέει την παραπάνω πληροφορία. Επικοινώνησα με την Vodafone η οποία και φυσικά το διέψευσε. Καμία φήμη, μόνο ό,τι μου είπαν, σίγουρα όσα γράφω χωρίς ανακοίνωση δεν ισχύουν, σίγουρα μου τα είπαν όμως. Είσαι εκτός κλίματος νομίζω...Σταματηστε να αναπαραγετε αυτην την ανυποστατη φημη απο την στιγμη που δεν υπαρχει κατι επισημο...μπηκες και στο διπλανο φορουμ εγινες σημερα μελος και το εγραψες και εκει....το μοναδικο σου ποστ δηλαδη ειναι μονο αυτο,οτι ειναι να γινει θα γινει αφου πρωτα υπαρξει επισημη ανακοινωση,προς το παρον δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα που γραφεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.