Vodafone TV

Επειδή είμαι διακοπές, τα ανέβασαν τα καινούρια κανάλια novasports?
Οχι ακόμη φίλε. Θα δείξει μέσα στην αυριανή μέρα αν θα ανέβουν. Καλές διακοπές να'χεις!

Για πες καμία.
Chernobyl, The outsider, the undoing, limetown, tell me your secret

αυτές βλέπω κάποιες έχω ολοκληρώσει εκπληκτικές όλες και έχει πάρα πολλές ... Δε περίμενα να έχει τόσο καλές σειρές

Μου ήρθε σήμερα αυτό το μήνυμα..KANEI ΠOΛΛH ZEΣTH ΓIA ΘEPINO; EΣY BAZEIΣ TA ΠOΠ KOPN KAI EMEIΣ 100E ΓIA NA TO ΦEPEIΣ ΣΠITI ΣOY! AΛΛAΞE TΩPA ΣE VODAFONE TV+KIDS, ΠAPE XAMHΛOTEPH TIMH KAI ΔEΣ ΔΩPEAN TAINIEΣ OΠΩΣ GODZILLA VS KONG, MORTAL KOMBAT, THE WITCHES, TOM & JERRY KAI AΛΛEΣ ΠOΛΛEΣ! KAΛEΣE ΣTO 2106703585 AΠO 9.00 EΩΣ 17.00 KAI ΠPOΛABE TO! Μήπως θέλουν να μειωθούν οι συνδρομητές που έχουν και τα novasports για να τους κάτσει καλύτερα αν τα σπάσουν με nova;; Γιατί 100€ (επιταγή Κωτσόβολος είναι) και μικρότερο πακέτο το λες και λίγο κουλό από τη στιγμή που ανανέωσα πριν 1 μήνα.

πήρα τηλ τη Vodafone για το outsider που δεν παίζει το επεισόδιο 1, παίζει μόνο στο κινητό, μου είπαν ότι θα το δώσουν να το κοιτάξουν και ίσως οφείλεται επειδή ειναι σε δοκιμαστική περίοδο. Όταν ρώτησα πότε θα δωθεί επίσημα μου είπαν από το Σεπτέμβριο και ότι θα μπουν νέα κανάλια και θα δημιουργηθούν πακέτα για παιδικά, κινηματογραφικά, αθλητικά και όχι ένα πακέτο όπως είναι σήμερα. Ελπίζω αυτό που έχουμε να μη το πειράξουν και να μείνουν τα HBO ως έχουν

πήρα τηλ τη Vodafone για το outsider που δεν παίζει το επεισόδιο 1, παίζει μόνο στο κινητό, μου είπαν ότι θα το δώσουν να το κοιτάξουν και ίσως οφείλεται επειδή ειναι σε δοκιμαστική περίοδο. Όταν ρώτησα πότε θα δωθεί επίσημα μου είπαν από το Σεπτέμβριο και ότι θα μπουν νέα κανάλια και θα δημιουργηθούν πακέτα για παιδικά, κινηματογραφικά, αθλητικά και όχι ένα πακέτο όπως είναι σήμερα. Ελπίζω αυτό που έχουμε να μη το πειράξουν και να μείνουν τα HBO ως έχουν
ούτε εμένα παίζει, το ανέφερα και γω, μου είπαν θα το λύσουν.

πρέπει να παίζει, εδώ παίζει κομπλέ σε mi tv stick. Έχει ανεβάσει ο Πάνος δε προηγούμενο post τα apk δοκίμασε τα
Τα κατέβασα και τα εγκατέστησα αλλά δεν τρέχει η εφαρμογή γιατί (όπως λέει) είναι rooted!

Καλημέρα,
Κατέβασα το zip του Panos το οποίο περιέχει 2 αρχεία. Το split_config.armeabi_v7a.apk και το base.apk. Μετά την εγκατάσταση του split.apk απομένει ένα apk, το base.apk. Υπάρχει κάτι άλλο;

Με το split APK Installer (είναι εφαρμογή, αν δεν τη βρίσκεις μπορώ να την ανεβάσω και αυτή στο λινκ μου) επιλέγεις και τα 2 apk για να γίνει η εγκατάσταση.

Με το split APK Installer (είναι εφαρμογή, αν δεν τη βρίσκεις μπορώ να την ανεβάσω και αυτή στο λινκ μου) επιλέγεις και τα 2 apk για να γίνει η εγκατάσταση.
Απ ότι καταλαβαίνω το split APK Installer είναι άλλο από το split_config.armeabi_v7a.apk. Εκεί μπερδεύτηκα, νόμιζα πως ήταν το ίδιο. Οπότε εγκαθιστώ πρώτα το split APK Installer (υπάρχει στο google) και μετά μέσα απ την εφαρμογή επιλέγω να εγκαταστήσω τα split_config.armeabi_v7a.apk και base.apk. Σωστά;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κοσμοτέ ο ΠΑΟ και επίσημα, να δούμε οι υπόλοιποι που μένουν. Άρης ΟΣΦΠ Ατρόμητος και Ιωάννινα έχουν συμβόλαιο για φέτος μς νόβα θυμίζω.