Οχι ακόμη φίλε. Θα δείξει μέσα στην αυριανή μέρα αν θα ανέβουν. Καλές διακοπές να'χεις!Επειδή είμαι διακοπές, τα ανέβασαν τα καινούρια κανάλια novasports?
Για πες καμία.ρε παιδιά τι σειράρες έχει η Vodafone;;;;;; Όχι 6.40 και 20 θα δινα... Πραγματικά δεν το έχουν προμοταρει σωστά έχει σειραρες έχω κολλήσει λέμε. Τρελό κόλλημα την κάτσαμε άσχημα
Chernobyl, The outsider, the undoing, limetown, tell me your secretΓια πες καμία.
Πολύ καλό νέο αυτό και ευχαριστώ για τις ευχές για τις διακοπές.Μπήκαν σήμερα τα καινουργια novasports. Πολυ ωραια τα νέα λογότυπα...
ούτε εμένα παίζει, το ανέφερα και γω, μου είπαν θα το λύσουν.πήρα τηλ τη Vodafone για το outsider που δεν παίζει το επεισόδιο 1, παίζει μόνο στο κινητό, μου είπαν ότι θα το δώσουν να το κοιτάξουν και ίσως οφείλεται επειδή ειναι σε δοκιμαστική περίοδο. Όταν ρώτησα πότε θα δωθεί επίσημα μου είπαν από το Σεπτέμβριο και ότι θα μπουν νέα κανάλια και θα δημιουργηθούν πακέτα για παιδικά, κινηματογραφικά, αθλητικά και όχι ένα πακέτο όπως είναι σήμερα. Ελπίζω αυτό που έχουμε να μη το πειράξουν και να μείνουν τα HBO ως έχουν
Τα κατέβασα και τα εγκατέστησα αλλά δεν τρέχει η εφαρμογή γιατί (όπως λέει) είναι rooted!πρέπει να παίζει, εδώ παίζει κομπλέ σε mi tv stick. Έχει ανεβάσει ο Πάνος δε προηγούμενο post τα apk δοκίμασε τα
Με SAI εγκατέστησες τα δύο apk?Τα κατέβασα και τα εγκατέστησα αλλά δεν τρέχει η εφαρμογή γιατί (όπως λέει) είναι rooted!
Το φτιάξανε!!! Μπράβο vodaούτε εμένα παίζει, το ανέφερα και γω, μου είπαν θα το λύσουν.
με το File Explorer ES. Αλλάζει κάτι;Με SAI εγκατέστησες τα δύο apk?
Με split apks installer επιλέγεις και τα δύο apk και τα κάνεις install αλλιώς δεν δουλεύειμε το File Explorer ES. Αλλάζει κάτι;
Απ ότι καταλαβαίνω το split APK Installer είναι άλλο από το split_config.armeabi_v7a.apk. Εκεί μπερδεύτηκα, νόμιζα πως ήταν το ίδιο. Οπότε εγκαθιστώ πρώτα το split APK Installer (υπάρχει στο google) και μετά μέσα απ την εφαρμογή επιλέγω να εγκαταστήσω τα split_config.armeabi_v7a.apk και base.apk. Σωστά;Με το split APK Installer (είναι εφαρμογή, αν δεν τη βρίσκεις μπορώ να την ανεβάσω και αυτή στο λινκ μου) επιλέγεις και τα 2 apk για να γίνει η εγκατάσταση.
Ευχαριστώ, όταν πάω σπίτι και το δοκιμάσω θα επανέλθω. Καλό ΠΣΚ!Πολύ σωστά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.