Vodafone TV

Στο box της Vodafone?

Το box της vf έχει άλλη εφαρμογή απ αυτή που κυκλοφορεί στο playstore για android tv. Δεν είναι ίδια γι αυτό και τα οποια προβλήματα. Κάποια στιγμή λογικά θα την δώσει. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν το έχει κάνει ήδη
Η εμπειρία μού είναι μέσο android TV.. Να πω την αλήθεια το box το έχω πετάξει κάπου στο πατάρι. Ούτε που τον έχω ανοίξει. Δεν ξέρω αν και τι αλλάζει στο UI μεταξύ box και app TV (Το UI είναι το πρόβλημα μού. Όπως έχω ξαναγράψει η ποιότητα εικόνας και ήχου προς το παρόν δεν με χαλάει) αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα προσθέσω μία άλλη συσκευή κάτω από την τηλεόραση και άλλο ένα κοντρόλ πάνω στο τραπέζι. Ελπίζω να ισχύει αυτό που γράφεις.. Κάποια στιγμή να έρθει update στο app

• Like
Reactions: boniak
Στο box της Vodafone?

Το box της vf έχει άλλη εφαρμογή απ αυτή που κυκλοφορεί στο playstore για android tv. Δεν είναι ίδια γι αυτό και τα οποια προβλήματα. Κάποια στιγμή λογικά θα την δώσει. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν το έχει κάνει ήδη
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
αν αυτο ειναι το box,μαυρο χαλι

αν αυτο ειναι το box,μαυρο χαλι
Αυτό είναι παλιό.

Το νέο ui είναι αυτό

Ωραία πες ο ήχος εντάξει εγώ προσωπικά δεν έχω τόσες απαιτήσεις αλλά η εικόνα γιατί δεν είναι 4κ? Εμένα μου το επιβεβαίωσε η εξυπηρέτηση πελατών ότι δεν προσφέρεται περιεχόμενο σε 4κ

• Like
Reactions: xSpectre
Ωραία πες ο ήχος εντάξει εγώ προσωπικά δεν έχω τόσες απαιτήσεις αλλά η εικόνα γιατί δεν είναι 4κ? Εμένα μου το επιβεβαίωσε η εξυπηρέτηση πελατών ότι δεν προσφέρεται περιεχόμενο σε 4κ
Ωραίο το 4k.. Ωραίο το dolby atmos.
. Αλλά για την τιμή τούς 10 ευρό το μήνα, ούτε εγώ έχω απαιτήσεις.. Όλο το πρόβλημα, όπως έχω ξαναγράψει, είναι το UI.. Αν είχε ένα αξιοπρεπές UI (netflix, Amazon,) και πάλι θα ήταν value for money.. Έχω κάνει εγγραφή στο paramount + (Ιταλίας). Ούτε εκεί έχει 4k και dolby atmos αλλά αξίζει το κάθε ευρώ

Ωραίο το 4k.. Ωραίο το dolby atmos.
. Αλλά για την τιμή τούς 10 ευρό το μήνα, ούτε εγώ έχω απαιτήσεις.. Όλο το πρόβλημα, όπως έχω ξαναγράψει, είναι το UI.. Αν είχε ένα αξιοπρεπές UI (netflix, Amazon,) και πάλι θα ήταν value for money.. Έχω κάνει εγγραφή στο paramount + (Ιταλίας). Ούτε εκεί έχει 4k και dolby atmos αλλά αξίζει το κάθε ευρώ
Σύμφωνοι αλλά εντάξει κάτι πιο αξιοπρεπές εγώ θέλω και μια ποιότητα αυτό το πράγμα δεν είναι σοβαρό εν έτει 2025

• Like
Reactions: xSpectre
Σε Google tv streamer ενω επαιζε η εφαρμογη κανονικα,τωρα δεν παιζει…Μενει να γυριζει το κυκλακι και να φορτωνει απλα…
Καμια ιδεα κανεις;;;

Ερώτηση σε ήδη πελάτες. Το Ντίσνευ τουλάχιστον είναι 4κ και άτμος ή είναι 1080p
Σου δίνουν πρόσβαση στην native εφαρμογή disney.. Είναι σαν να έχεις κάνει ο ίδιος τήν συνδρομή.. Οπότε ναι, έχεις ότι προσφέρει Disney.. 4k+atmos (όπου υπάρχει).. Να προσθέσω, κατά την άποψή μου, το Disney είναι ο λόγος πού έχουν 1800000 πελάτες (οπως λενε). Αυτή την στιγμή αν κάποιος θέλει να κάνει συνδρομή disney, το να το κάνει μέσω vodafone, είναι καλύτερα. Αν είχαμε κάτι παρόμοιο και με την max αναμφίβολα η vodafone θα ήταν η πια συμφέρουσα ott στην Ευρώπη.

Κάνε μια εκκαθάριση της κρυφής μνήμης.
Το εκανα,δυστυχως δεν εγινε κατι…Μενει κολλημενο στην αρχη που φορτωνει
Απεγκατάσταση-Εγκατασταση τιποτα

Ειναι 5.1 σε κάποιες, το τσέκαρα στο home theater μου. Οχι atmos, αλλά 5.1. Και όχι σε όλες
Πες μου έναν τίτλο να τσεκάρω. Γιατί όλο για πολυκάναλο διαβάζω και πολυκάναλο δεν ακούω ;)

Edit:
Τεσπά, βγάλτε άκρη μόνοι σας. Από μένα Vodafone TV μόνο για το φθηνότερο Disney+ (καρααξίζει) από το μαμίσιο app φυσικά και τα υπόλοιπα σε 5.1/Atmos από τα γνωστά μέρη. Δεν συμβιβάζομαι με τέτοια εικόνα, ήχο και UI σε Pay TV. Μόνο ο χρόνος που έχω χάσει εδώ δεν αξίζει. Όταν θα αναβαθμίσουν την υπηρεσία, αν το κάνουν, λογικά θα το ανακοινώσουν. Τότε θα ξανανοίξω το Vodafone Tv app.

Σας χαιρετώ.

Last edited: