Είδα το Friends που αναφέρθηκε και πριν (έβαλα τη μηνιαία συνδρομή, δεν κάνω το λάθος να βάλω ξανά 24μηνο) και έχοντας και Netflix που το παρακολουθούσα εκεί...Είδα το ΣΚ διαφορα σε 55αρα Samsung και διαπιστώνω στις τελευταίες εισαγωγές η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική με 5.1 ήχο πχ Furiosa, Space jam, trap κλπ
Τζάμπα τα λες θα επιμείνει ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή του κόσμου με το καλύτερο περιεχόμενο τον καλύτερο αποκωδικοποιητή κλπ, δεν θα βρεθεί λύσηΕίδα το Friends που αναφέρθηκε και πριν (έβαλα τη μηνιαία συνδρομή, δεν κάνω το λάθος να βάλω ξανά 24μηνο) και έχοντας και Netflix που το παρακολουθούσα εκεί...
Η σύγκριση με το ποιότητα εικόνας που είχε στο Netflix και το πως είναι τώρα είναι αποκαρδιωτική.
Και εξακολουθείτε να επανασυμπιέζετε τα streams που σας δίνουν και να καίτε τους υπότιτλους σε αυτά.
Παρακαλώ σταματήστε το. Γιατί το κάνετε αυτό;
Με το να τα συμπιέζετε ξανά, streams που είναι ήδη συμπιεσμένα, η ποιότητα εικόνας μόνο από αυτό πέφτει πάρα πολύ.
Ζητήστε από τη Warner να σας στέλνει τα streams του max και ανεβάστε τα ξανά στο vtv χωρίς να τα συμπιέζετε.
Δεν χρειάζεται αυτό για να έχει ένα stream ελληνικούς υπότιτλους.
Εδώ στο φόρουμ είμαστε 5 τρελοί που λέμε ότι η ποιότητα είναι άθλια οι υπόλοιποι λένε τα καλύτερα εδώ και τόσο καιρό. Τι να πω ειλικρινά μάλλον έχουμε ψευδαισθήσεις που πιστεύουμε ότι θα αλλάξει κάτιΔε ξέρεις εσύ. Δεν έχεις τον νέο δεκτή με το νέο ui και την 10k ποιότητα και τον dolby dual surround atmos 25.1 ήχο.
Είδα λίγο στην 49αρα τηλεόραση μου και η αλήθεια είναι ότι δε θα ξαναδώ. Θα έβαζα την υπηρεσία μόνο για τη προφορά με το Disney plus.
Δεν είναι κάτι περίεργο, τα στάρντατς καθενός είναι διαφορετικά. Στσ δικά μου μάτια κάποια κανάλια, έχουν απαράδεκτη εικόνα και κάποια άλλα από αποδεκτή έως πολύ καλή κυρίως σε ταινίες και σειρές. Βλέπω σε δύο διαφορετικές τηλεοράσεις μια Lg με το δέκτη της Vodafone και μια TCL με εφαρμογή και τα αποτελέσματα στον τομέα της εικόνας είναι παρόμοια. Άψογη δεν τη λες αλλά βλέπεις ταινίες και σειρές χωρίς προβλήματα. Για το θέμα του ήχου δεν έχω άποψη καθώς χρησιμοποιώ στην μεν Lg τα ηχεία της τηλεόρασης στη δε TCL μια ηχομπάρα 2.0. Σαν περιεχόμενο είναι όντως εμπλουτισμένο. Αυτή είναι η εμπειρία μου από τη χρήση της υπηρεσίας. Επίσης έχω και cosmote tv, κυρίως για τα αθλητικά ,και εκεί στα κανάλια ταινιών και σειρών τα αποτελέσματα είναι ελαφρώς καλύτερα, όχι κάτι wow. Η εφαρμογή σίγουρα επιδέχεται πολλές βελτιώσεις αν τη συγκρίνεις με αντίστοιχες πλατφόρμες του εξωτερικού.Εδώ στο φόρουμ είμαστε 5 τρελοί που λέμε ότι η ποιότητα είναι άθλια οι υπόλοιποι λένε τα καλύτερα εδώ και τόσο καιρό. Τι να πω ειλικρινά μάλλον έχουμε ψευδαισθήσεις που πιστεύουμε ότι θα αλλάξει κάτι
Δεν βελτιώνεται αυτό το χάλι. Θέλει ξήλωμα και χτίσιμο εξ αρχής. Συμφωνώ στα υπόλοιπα..άλλο μεγάλο θέμα είναι οι υπότιτλοι.. Κάποιος φίλος πιο πάνω έκανε σύγκριση με τήν vodafone Ρουμανίας.. Πώς είναι το UI στην Ρουμανία??Δεν είναι κάτι περίεργο, τα στάρντατς καθενός είναι διαφορετικά. Στσ δικά μου μάτια κάποια κανάλια, έχουν απαράδεκτη εικόνα και κάποια άλλα από αποδεκτή έως πολύ καλή κυρίως σε ταινίες και σειρές. Βλέπω σε δύο διαφορετικές τηλεοράσεις μια Lg με το δέκτη της Vodafone και μια TCL με εφαρμογή και τα αποτελέσματα στον τομέα της εικόνας είναι παρόμοια. Άψογη δεν τη λες αλλά βλέπεις ταινίες και σειρές χωρίς προβλήματα. Για το θέμα του ήχου δεν έχω άποψη καθώς χρησιμοποιώ στην μεν Lg τα ηχεία της τηλεόρασης στη δε TCL μια ηχομπάρα 2.0. Σαν περιεχόμενο είναι όντως εμπλουτισμένο. Αυτή είναι η εμπειρία μου από τη χρήση της υπηρεσίας. Επίσης έχω και cosmote tv, κυρίως για τα αθλητικά ,και εκεί στα κανάλια ταινιών και σειρών τα αποτελέσματα είναι ελαφρώς καλύτερα, όχι κάτι wow. Η εφαρμογή σίγουρα επιδέχεται πολλές βελτιώσεις αν τη συγκρίνεις με αντίστοιχες πλατφόρμες του εξωτερικού.
Έχω την εντύπωση ότι για το θέμα των υποτίτλων δεν είναι θέμα της Vodafone. Έτσι φεύγουν από HBO 1080p με ενσωματωμένα subs. Αν δείτε παραγωγές HBO σε άλλες πλατφόρμες όπως η COSMOTE TV πχ το the young pope έχουν το ίδιο rip 1080p και ενσωματωμένους υπότιτλους
Ότι το disney plus μέσω Vodafone TV δίνει 4K και atmos είναι σίγουρο; Γιατί υπάλληλος σε μαγαζί vodafone μου είπε ότι δίνει το 1080p4k & atmos
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.