Vodafone TV

Πως πάει το μάτι όμως κατευθείαν εκεί ε;
Έστειλα στην αδερφή μου τους κωδικούς να δει γιατί της έλειπαν τα φιλαράκια που βγήκαν από το netflix και ήταν το πρώτο πράγμα που είδα 😂

Είδα το ΣΚ διαφορα σε 55αρα Samsung και διαπιστώνω στις τελευταίες εισαγωγές η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική με 5.1 ήχο πχ Furiosa, Space jam, trap κλπ

• Like
Reactions: Panoramix
Είδα το ΣΚ διαφορα σε 55αρα Samsung και διαπιστώνω στις τελευταίες εισαγωγές η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική με 5.1 ήχο πχ Furiosa, Space jam, trap κλπ
Είδα το Friends που αναφέρθηκε και πριν (έβαλα τη μηνιαία συνδρομή, δεν κάνω το λάθος να βάλω ξανά 24μηνο) και έχοντας και Netflix που το παρακολουθούσα εκεί...
Η σύγκριση με το ποιότητα εικόνας που είχε στο Netflix και το πως είναι τώρα είναι αποκαρδιωτική.
Και εξακολουθείτε να επανασυμπιέζετε τα streams που σας δίνουν και να καίτε τους υπότιτλους σε αυτά.
Παρακαλώ σταματήστε το. Γιατί το κάνετε αυτό;
Με το να τα συμπιέζετε ξανά, streams που είναι ήδη συμπιεσμένα, η ποιότητα εικόνας μόνο από αυτό πέφτει πάρα πολύ.
Ζητήστε από τη Warner να σας στέλνει τα streams του max και ανεβάστε τα ξανά στο vtv χωρίς να τα συμπιέζετε.
Δεν χρειάζεται αυτό για να έχει ένα stream ελληνικούς υπότιτλους.

Είδα το Friends που αναφέρθηκε και πριν (έβαλα τη μηνιαία συνδρομή, δεν κάνω το λάθος να βάλω ξανά 24μηνο) και έχοντας και Netflix που το παρακολουθούσα εκεί...
Η σύγκριση με το ποιότητα εικόνας που είχε στο Netflix και το πως είναι τώρα είναι αποκαρδιωτική.
Και εξακολουθείτε να επανασυμπιέζετε τα streams που σας δίνουν και να καίτε τους υπότιτλους σε αυτά.
Παρακαλώ σταματήστε το. Γιατί το κάνετε αυτό;
Με το να τα συμπιέζετε ξανά, streams που είναι ήδη συμπιεσμένα, η ποιότητα εικόνας μόνο από αυτό πέφτει πάρα πολύ.
Ζητήστε από τη Warner να σας στέλνει τα streams του max και ανεβάστε τα ξανά στο vtv χωρίς να τα συμπιέζετε.
Δεν χρειάζεται αυτό για να έχει ένα stream ελληνικούς υπότιτλους.
Τζάμπα τα λες θα επιμείνει ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή του κόσμου με το καλύτερο περιεχόμενο τον καλύτερο αποκωδικοποιητή κλπ, δεν θα βρεθεί λύση

Άμα έρθει αυτόνομα το max καλώς αλλιώς δεν πειράζει όσοι θέλουν ας βλέπουν τις παραγωγές της max στο Vodafone TV. Εγώ δεν μπορώ να γίνω συνδρομητής για να μου παρέχουν τόσο κακή ποιότητα υπηρεσιών.

• Like
Reactions: angelalex
Δε ξέρεις εσύ. Δεν έχεις τον νέο δεκτή με το νέο ui και την 10k ποιότητα και τον dolby dual surround atmos 25.1 ήχο.
Είδα λίγο στην 49αρα τηλεόραση μου και η αλήθεια είναι ότι δε θα ξαναδώ. Θα έβαζα την υπηρεσία μόνο για τη προφορά με το Disney plus.

Δε ξέρεις εσύ. Δεν έχεις τον νέο δεκτή με το νέο ui και την 10k ποιότητα και τον dolby dual surround atmos 25.1 ήχο.
Είδα λίγο στην 49αρα τηλεόραση μου και η αλήθεια είναι ότι δε θα ξαναδώ. Θα έβαζα την υπηρεσία μόνο για τη προφορά με το Disney plus.
Εδώ στο φόρουμ είμαστε 5 τρελοί που λέμε ότι η ποιότητα είναι άθλια οι υπόλοιποι λένε τα καλύτερα εδώ και τόσο καιρό. Τι να πω ειλικρινά μάλλον έχουμε ψευδαισθήσεις που πιστεύουμε ότι θα αλλάξει κάτι

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Εδώ στο φόρουμ είμαστε 5 τρελοί που λέμε ότι η ποιότητα είναι άθλια οι υπόλοιποι λένε τα καλύτερα εδώ και τόσο καιρό. Τι να πω ειλικρινά μάλλον έχουμε ψευδαισθήσεις που πιστεύουμε ότι θα αλλάξει κάτι
Δεν είναι κάτι περίεργο, τα στάρντατς καθενός είναι διαφορετικά. Στσ δικά μου μάτια κάποια κανάλια, έχουν απαράδεκτη εικόνα και κάποια άλλα από αποδεκτή έως πολύ καλή κυρίως σε ταινίες και σειρές. Βλέπω σε δύο διαφορετικές τηλεοράσεις μια Lg με το δέκτη της Vodafone και μια TCL με εφαρμογή και τα αποτελέσματα στον τομέα της εικόνας είναι παρόμοια. Άψογη δεν τη λες αλλά βλέπεις ταινίες και σειρές χωρίς προβλήματα. Για το θέμα του ήχου δεν έχω άποψη καθώς χρησιμοποιώ στην μεν Lg τα ηχεία της τηλεόρασης στη δε TCL μια ηχομπάρα 2.0. Σαν περιεχόμενο είναι όντως εμπλουτισμένο. Αυτή είναι η εμπειρία μου από τη χρήση της υπηρεσίας. Επίσης έχω και cosmote tv, κυρίως για τα αθλητικά ,και εκεί στα κανάλια ταινιών και σειρών τα αποτελέσματα είναι ελαφρώς καλύτερα, όχι κάτι wow. Η εφαρμογή σίγουρα επιδέχεται πολλές βελτιώσεις αν τη συγκρίνεις με αντίστοιχες πλατφόρμες του εξωτερικού.

• Like
Reactions: Bellerophontes
Δεν είναι κάτι περίεργο, τα στάρντατς καθενός είναι διαφορετικά. Στσ δικά μου μάτια κάποια κανάλια, έχουν απαράδεκτη εικόνα και κάποια άλλα από αποδεκτή έως πολύ καλή κυρίως σε ταινίες και σειρές. Βλέπω σε δύο διαφορετικές τηλεοράσεις μια Lg με το δέκτη της Vodafone και μια TCL με εφαρμογή και τα αποτελέσματα στον τομέα της εικόνας είναι παρόμοια. Άψογη δεν τη λες αλλά βλέπεις ταινίες και σειρές χωρίς προβλήματα. Για το θέμα του ήχου δεν έχω άποψη καθώς χρησιμοποιώ στην μεν Lg τα ηχεία της τηλεόρασης στη δε TCL μια ηχομπάρα 2.0. Σαν περιεχόμενο είναι όντως εμπλουτισμένο. Αυτή είναι η εμπειρία μου από τη χρήση της υπηρεσίας. Επίσης έχω και cosmote tv, κυρίως για τα αθλητικά ,και εκεί στα κανάλια ταινιών και σειρών τα αποτελέσματα είναι ελαφρώς καλύτερα, όχι κάτι wow. Η εφαρμογή σίγουρα επιδέχεται πολλές βελτιώσεις αν τη συγκρίνεις με αντίστοιχες πλατφόρμες του εξωτερικού.
Δεν βελτιώνεται αυτό το χάλι. Θέλει ξήλωμα και χτίσιμο εξ αρχής. Συμφωνώ στα υπόλοιπα..άλλο μεγάλο θέμα είναι οι υπότιτλοι.. Κάποιος φίλος πιο πάνω έκανε σύγκριση με τήν vodafone Ρουμανίας.. Πώς είναι το UI στην Ρουμανία??

Last edited:
Έχω την εντύπωση ότι για το θέμα των υποτίτλων δεν είναι θέμα της Vodafone. Έτσι φεύγουν από HBO 1080p με ενσωματωμένα subs. Αν δείτε παραγωγές HBO σε άλλες πλατφόρμες όπως η COSMOTE TV πχ το the young pope έχουν το ίδιο rip 1080p και ενσωματωμένους υπότιτλους

Έχω την εντύπωση ότι για το θέμα των υποτίτλων δεν είναι θέμα της Vodafone. Έτσι φεύγουν από HBO 1080p με ενσωματωμένα subs. Αν δείτε παραγωγές HBO σε άλλες πλατφόρμες όπως η COSMOTE TV πχ το the young pope έχουν το ίδιο rip 1080p και ενσωματωμένους υπότιτλους

Η cosmote δεν τα παίρνει από την vodafone??? . Πάντως εγώ βλέπω το hbo μέσο now TV και όχι. Οι υπότιτλοι δεν είναι ενσωματωμέοι

εγω εχω αυτο το 2 μηνο τζαμπα που εδιναν πριν λιγο καιρο και ειναι αθλιο απο που θες ui? ποιοτητα που ειναι 720π και αν ειναι σε χαμηλο bitrate οταν τελειωση ο μηνας γεια σας

• Like
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξέρουν στην vodafone ότι υπάρχει τεράστιο θέμα με την εφαρμογή.. Άλλωστε για αυτό και η τιμή πού προσφέρουν ότι προσφέρουν. Χαζοί δεν είναι
. Μάλιστα και οι ίδιοι σού διαφημίζουν τήν πρόσβαση στη native app τής disney... Μένει άγνωστο για ποιο λόγο δεν κάνουν τίποτα για αυτό

• Like
Πάντως και στην Ιαπωνία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο η υπηρεσία μέσω παρόχου και όχι σαν ξεχωριστή υπηρεσία. Το ίδιο και στη Νέα Ζηλανδία. Πουθενά επίσης δεν γίνεται αναφορά για πιθανή κυκλοφορία της ξεχωριστής υπηρεσίας σε αυτές τις αγορές. Προφανώς και υπάρχει πλέον γραμμή ίσως για πιλοτικές εκκινήσεις σε χώρες που δεν αποτελούν παραδοσιακές δυνάμεις είτε λόγω πληθυσμού είτε δικαιωμάτων με άλλες εταιρείες διανομής τίτλων, αξιολογώντας ίσως τόσο την διείσδυση όσο και την ποιότητα και αναλόγως αν φανεί πρόσφορο έδαφος τότε ίσως προχωρήσουν σε αυτόνομη παρουσία. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καιρό μπορεί να πάρει κάτι τέτοιο αλλά εικάζω αρκετό. Πάντως όχι μήνες. Σίγουρα 2-3 χρόνια.
Προσωπικά θεωρώ θετικό το ότι ήρθε έστω και με τη μορφή rebranding. Το rebranding προσωπικά μου δείχνει πως ουσιαστικά μεταβάλλουν την ήδη ισχύουσα συμφωνία με τη VOdafone αλλάζοντας το ΗΒΟ σε ΜΑΧ. Δυστυχώς αυτό που βλέπω και δεν με χαροποιεί καθόλου είναι πως όπως και πριν συνεχίζεται η πρόσθεση τίτλων σε μηνιαία βάση και όχι καθημερινά όπως ήλπιζα. Όταν αναφέρεις σε δελτίο τύπου πως ολόκληρο το περιεχόμενο του ΜΑΧ θα ανεβεί στην εφαρμογή, πραγματικά περιμένεις ορυμαγδό τίτλων σε καθημερινή βάση. Εγώ την βλέπω την υπηρεσία πάλι στάσιμη απλά άλλαξε το όνομα.
Αν μου είχε τα 3/4 των τίτλων, τότε πραγματικά δεν θα τη χρειαζόμουν την αυτόνομη υπηρεσία. Τι να την κάνω αν είχα έστω και μία χασούρα σε τίτλους. Αλλά εδώ μιλάμε για ελάχιστο περιεχόμενο.
Για αυτό αναφέρω πως το rebranding για μένα δεν είναι έλευση αλλά μεταβολή και απλά ΙΣΩΣ προετοιμασία για την έλευση αργότερα. Επίσης μην ξεχνάμε πως και στην Τουρκία εξαγόρασαν εναν τοπικό πάροχο και μέσω αυτού εγκαταστάθηκαν και σχεδιάζουν έναρξη μέσα στην Άνοιξη. Ακόμα και εκεί δεν πήγαν μόνοι τους αλλά θεώρησαν καλύτερο να μπούνε στα έτοιμα χωρίς να χρειαστεί να στηθεί κάτι εξαρχής. Πολλά παίζουν και τοπικά ίσως υπάρχουν διαφορές που καθιστούν συμφέρουσες λύσεις για αυτούς, λύσεις που δεν είναι τόσο πελατοκεντρικές (customer friendly). Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Warner διανύει στο σύνολό της μία περίοδο τεράστιας αναδιοργάνωσης που ίσως παίζει και αυτό κάπου ρόλο. Βλέπουμε.

Last edited:
Μπήκε το 2ο επεισόδιο White lotus season 3 λίγες ώρες μετά την προβολή του!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.