Καλά το ότι κάποτε δίναμε 70 ευρώ για νοβα δεν είναι δικαιολογία. Ειναι ΤΡΑΓΙΚΌ το 2025 να πληρώνεις streaming υπηρεσία χωρίς 4Κ και έστω 5.1 ΠΑΝΤΟΎ.
Πώς είναι η εφαρμογή στο καινούριο android tv box?Τελικά έβαλα το box τής vodafone. Το UI αλλά και η εικόνα, καλύτερα σε σύγκριση με το app android TV
Σε σχέση με το app, ανώτεροΠώς είναι η εφαρμογή στο καινούριο android tv box?
Πάμε ξανά. 5.1 και 4K παντού δεν έχει κανείς.Καλά το ότι κάποτε δίναμε 70 ευρώ για νοβα δεν είναι δικαιολογία. Ειναι ΤΡΑΓΙΚΌ το 2025 να πληρώνεις streaming υπηρεσία χωρίς 4Κ και έστω 5.1 ΠΑΝΤΟΎ. Δεν γίνεται η ποιότητα του σταρ πχ να ειναι καλύτερη.
Ξαναλέω, αν θέλουν να παρέχουν φθηνότερα την υπηρεσία, καλώς, αλλά δεν νοείται να μην παρέχουν το υλικό όπως υπάρχει. Δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι τραγικό. Ας βάλουν στη τελική 2 πλάνα για όλους οσους καλύπτει το 720-1080.
Όπως κράζουμε τον ΟΤΕ πχ που δεν δείχνει 4κ έτσι κράζουμε και εδώ.
Η αλήθεια πονάει. Χώμα δίνει αυτά που παρέχει. 200.000+ που είμαστε συνδρομητές προφανώς ευχαριστημένοι είμαστε για να συνεχίζουμε. Το αν δεν αρέσει η υπηρεσία σε 5 συγκεκριμένα άτομα εδώ δεν λέει τίποταρε φίλε διαβάζω το νήμα καιρό τώρα και πραγματικά δεν ξέρω πως κρατιέμαι να μην αρχίσω τα καντήλια με την πάρτη σου!! Όχι τίποτα άλλο σκέφτομαι το ΒΑΝ που θα φάω και μετά το ξανασκέφτομαι!
Επειδή καταλαβαίνω ότι εσύ όντως πρέπει να κάνεις τη προπαγάνδα σου για να πληρωθείς, δε θα σου απαντήσω όπως θα έπρεπε.Τόσα άτομα εδώ το ίδιο λέμε. Αρκετά με τους haters, με το post πληρώνεσαι;
180 χιλιάδες πρώτον, και δεύτερον εγώ όσους έχω διαβάσει δεν είναι ευχαριστημένοι μεταξύ αυτών και εγώ που είχα και συμβόλαιο και έχω και τώρα πάλι. Το πρόβλημα όλων είναι ένα και είναι η ανάλυση καταρχάς. Την εφαρμογή την βάζω στην άκρη αν και θα μπορούσαν να γίνουν αλλαγές. Αλλά όσον αφορά την ανάλυση γιατί δεν κάνουν κάτι? Σαν συνδρομητής ρωτάω. Είναι βεβήλωση του περιεχομένου εγώ δεν αντιλέγω ότι δεν είναι καλό ίσα ίσα αλλά ας το πλασάρουν σωστά και εγώ μαζί τουςΗ αλήθεια πονάει. Χώμα δίνει αυτά που παρέχει. 200.000+ που είμαστε συνδρομητές προφανώς ευχαριστημένοι είμαστε για να συνεχίζουμε. Το αν δεν αρέσει η υπηρεσία σε 5 συγκεκριμένα άτομα εδώ δεν λέει τίποτα
180 χιλιάδες πρώτον
Ωραία στεκόμαστε σε αυτό, 250 χιλιάδες σου λέω εγώ όχι 200 χιλιάδες. Στο θέμα της εικόνας γιατί δεν κάνουν κάτι? Εγώ πραγματικά θα εκτιμούσα και ας έδινα 20 ευρώ να είχα μια εικόνα (και εφαρμογή) όπως αρμόζει σε αυτό το πρόγραμμα που κατέχει η Vodafone στην υπηρεσία της παρά αυτό που βλέπω τώρα![]()
Vodafone TV: 200.000 οι συνδρομητές της κορυφαίας πλατφόρμας ψυχαγωγίας
Το Vodafone TV, η πλατφόρμα που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 200.000 συνδρομητές, παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική καμπάνια με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ηθοποιούς Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος επιστρέφει με ένα «νέο επεισόδιο»...www.kathimerini.gr
Πλάκα μας κάνεις έτσι; Το ετήσιο max ακόμη και στις "ακριβές" χώρες έχει 100 ευρώ το χρόνο και το Disney+ έχει 100 ευρώ το χρόνο.Αυτά που δίνει η Vodafone και το περιεχόμενο της αν τα είχε άλλος ελληνικός πάροχος θα τα έδινε πάνω από 40 ευρώ.
Μην μιλήσουμε για τα νούμερα καθώς σε άπειρες περιπτώσεις το δίνει τσάμπα ή με τρομερά χαμηλή χρέωση των 50 λεπτών ή του ενός ευρώ όταν γίνεται ανανέωση της τηλεφωνικής υπηρεσίας. Οπότε είναι πλασματικό. Και στο λέω εγγυημένα αυτό καθώς γνωρίζω πάρα πολλούς που το έχουν με αυτή την πολίτικη. Αλλιώς ούτε θα το ακούμπαγαν.![]()
Vodafone TV: 200.000 οι συνδρομητές της κορυφαίας πλατφόρμας ψυχαγωγίας
Το Vodafone TV, η πλατφόρμα που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 200.000 συνδρομητές, παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική καμπάνια με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ηθοποιούς Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος επιστρέφει με ένα «νέο επεισόδιο»...www.kathimerini.gr
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι πολύ ειλικρινά.. Ο φίλος πιο πάνω ανέβασε τα screenshots πού δείχνουν ότι vodafone εκπέμπει 1080p 6 mbps bitrate. Καταλαβαίνω ότι για κάποιους αυτή η ποιότητα μπορεί να είναι καλή, για άλλους μέτρια και για άλλους άθλια, όμως... Κατά την άποψή σου, όλο αυτό που προσφέρει η vodafone, αξίζει για 10 ευρό το μήνα?? Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι το πιο value for money πακέτο, οχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού. Ο ίδιος έλεγα ότι ανυπομονώ να έρθει max ανεξάρτητα. Είδα τής τιμές στην Αμερική. Νομίζω κάπου στα 20 δολάρια το premium. Θα τα εδινα για να έχω καλύτερη εικόνα και ήχο?? Δεν ξέρω.. Θα το σκεφτώ σοβαρά όταν έρθει η ώρα.180 χιλιάδες πρώτον, και δεύτερον εγώ όσους έχω διαβάσει δεν είναι ευχαριστημένοι μεταξύ αυτών και εγώ που είχα και συμβόλαιο και έχω και τώρα πάλι. Το πρόβλημα όλων είναι ένα και είναι η ανάλυση καταρχάς. Την εφαρμογή την βάζω στην άκρη αν και θα μπορούσαν να γίνουν αλλαγές. Αλλά όσον αφορά την ανάλυση γιατί δεν κάνουν κάτι? Σαν συνδρομητής ρωτάω. Είναι βεβήλωση του περιεχομένου εγώ δεν αντιλέγω ότι δεν είναι καλό ίσα ίσα αλλά ας το πλασάρουν σωστά και εγώ μαζί τους
13.99 / μήνας μόνο για Disney εννοείς ή 140 το έτος μόνο για αυτό. Βάλε αλλά τόσα για max + κανάλια discovery, Disney, Eurosport κλπΠλάκα μας κάνεις έτσι; Το ετήσιο max ακόμη και στις "ακριβές" χώρες έχει 100 ευρώ το χρόνο και το Disney+ έχει 100 ευρώ το χρόνο.
Άρα η τιμή και για τα 2 βγαίνει στα 16 ευρώ το μήνα. Και μιλάω για τις ακριβές χώρες τύπου Ολλανδίας.
Και δεσμεύεσαι για 1 χρόνο, όχι για 2 χρόνια όπως στη Vodafone.
Τι 40 ευρώ μας τσαμπουνάς; Νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε άσχετους εδώ μέσα; Εδώ μέσα ελάχιστοι δεν έχουν ιδέα με το συμβαίνει στα συνδρομητικά.
Αυτές τις χαζομάρες για 40 ευρώ αλλού.
Θεωρώ ναι ότι αξίζει, φυσικά και αξίζει. Ίσα ίσα που και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να ξανακάνω συμβόλαιο και το full κιόλας. Δεν έχω εικόνα τι γίνεται στον καινούριο αποκωδικοποιητή αλλά βλέποντας την εφαρμογή από δικό μου box, αλλά και την εικόνα σε Samsung 4k τηλεόραση του 2024, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι αυτό. Εγώ ξαναλέω το μόνο που με ενοχλεί είναι η εικόνα και η εφαρμογή αυτή καθ' αυτή, κατά τα άλλα σαν περιεχόμενο είναι η χαρά του σινεφίλ και αυτού που μπορεί να λιώσει ολημερίς εκεί. Απλά αν κάνουν ένα λίφτινγκ στην εφαρμογή και λίγο καλύτερη εικόνα θα πάνε πρώτοι!Θέλω να σε ρωτήσω κάτι πολύ ειλικρινά.. Ο φίλος πιο πάνω ανέβασε τα screenshots πού δείχνουν ότι vodafone εκπέμπει 1080p 6 mbps bitrate. Καταλαβαίνω ότι για κάποιους αυτή η ποιότητα μπορεί να είναι καλή, για άλλους μέτρια και για άλλους άθλια, όμως... Κατά την άποψή σου, όλο αυτό που προσφέρει η vodafone, αξίζει για 10 ευρό το μήνα?? Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι το πιο value for money πακέτο, οχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού. Ο ίδιος έλεγα ότι ανυπομονώ να έρθει max ανεξάρτητα. Είδα τής τιμές στην Αμερική. Νομίζω κάπου στα 20 δολάρια το premium. Θα τα εδινα για να έχω καλύτερη εικόνα και ήχο?? Δεν ξέρω.. Θα το σκεφτώ σοβαρά όταν έρθει η ώρα.
Η ετήσια συνδρομή του Disney+ είναι στα 100 ευρώ. Το ξέρω γιατί τόσα πληρώνω.13.99 / μήνας μόνο για Disney εννοείς ή 140 το έτος μόνο για αυτό. Βάλε αλλά τόσα για max + κανάλια discovery, Disney, Eurosport κλπ
Αν τα δώσει κάποιος σε καλύτερη τιμή όλα αυτά πες μου να κάνω 5ετη σύμβαση
Δεν ξέρω ποία UI τρέχει στο δικό σού box.. Αν είναι το app πού τρέχει σε android TV η το app πού τρέχει στο box τής vodafone. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει κάποιο διαφορά όσο αφορά το UI αλλά και τήν εικόνα.. Βέβαια δεν είναι τεράστια αλλά υπάρχει.. Τώρα πού πού το σκέφτομαι.. Έχεις δοκιμάζει να το τρέχεις από native app στην samsung σού??Θεωρώ ναι ότι αξίζει, φυσικά και αξίζει. Ίσα ίσα που και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να ξανακάνω συμβόλαιο και το full κιόλας. Δεν έχω εικόνα τι γίνεται στον καινούριο αποκωδικοποιητή αλλά βλέποντας την εφαρμογή από δικό μου box, αλλά και την εικόνα σε Samsung 4k τηλεόραση του 2024, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι αυτό. Εγώ ξαναλέω το μόνο που με ενοχλεί είναι η εικόνα και η εφαρμογή αυτή καθ' αυτή, κατά τα άλλα σαν περιεχόμενο είναι η χαρά του σινεφίλ και αυτού που μπορεί να λιώσει ολημερίς εκεί. Απλά αν κάνουν ένα λίφτινγκ στην εφαρμογή και λίγο καλύτερη εικόνα θα πάνε πρώτοι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.