Vodafone TV

Κο

ποιος τα @@@ ρε φίλε τα αθλητικά!! Πραγματικά όμως, έφεραν τέτοιο περιεχόμενο στην ελλάδα και εσύ και άλλοι 4 μας λέτε για το 4Κ… :ROFLMAO:
Αμ δεν είμαστε 4. Πήγαινε 283 σελίδες πίσω να δεις μια προς μια. Τουλάχιστον 1 με 2 παράπονα ανά σελίδα. Εσύ έλεγες πωπω έπος τρομερό φοβερό σούπερ ντουπερ κλπ θα μπουν και τα αθλητικά, δεν τα έλεγα εγώ. Όσον αφορά την εφαρμογή πες τους να την φτιάξουν ή να το κλείσουν το μαγαζί

• Like
Reactions: geovrettos
Αμ δεν είμαστε 4. Πήγαινε 283 σελίδες πίσω να δεις μια προς μια. Τουλάχιστον 1 με 2 παράπονα ανά σελίδα. Εσύ έλεγες πωπω έπος τρομερό φοβερό σούπερ ντουπερ κλπ θα μπουν και τα αθλητικά, δεν τα έλεγα εγώ. Όσον αφορά την εφαρμογή πες τους να την φτιάξουν ή να το κλείσουν το μαγαζί
Ναι οκ είστε 14! Παμε παρακάτω.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί το hating εδώ

Ναι οκ είστε 14! Ειδικά το τελευταίο διάστημα θετικά σχόλια διαβάζω. Δεν είπα μόνο εγώ για 5.1 και εξαιρετική εικόνα θυμίζω…

Δεν μπορεί να συνεχιστεί το hating εδώ
Εγώ δεν κάνω hate την αλήθεια λέω. Όπως έχω πει και για τις άλλες πλατφόρμες λέω και για αυτήν! Είπαν και ένας - δύο ακόμα. Εγώ προσκαλώ να μας πουν και οι υπόλοιποι

Παίζει τώρα καμία προωθητική ενέργεια για να δω τι περιεχόμενο υπάρχει;

Αμα θελουν να εχουν οχι 250κ αλλα 1m συνδρομητες τοτε φταξτε το ui και βαλτε dolby και 4κ, εμεις προσπαθουμε να πιεσουμε ωστε να γινει η καλυτερη υπηρεσια για να εχετε περισσοτερα κερδη και συνδρομητες! Ειμαστε μαζι Βελερεφοντη ας ενωσουμε τις δυναμεις μας!

Αμα θελουν να εχουν οχι 250κ αλλα 1m συνδρομητες τοτε φταξτε το ui και βαλτε dolby και 4κ, εμεις προσπαθουμε να πιεσουμε ωστε να γινει η καλυτερη υπηρεσια για να εχετε περισσοτερα κερδη και συνδρομητες! Ειμαστε μαζι Βελερεφοντη ας ενωσουμε τις δυναμεις μας!
Dolby 5.1 έχει ήδη και η εικόνα πλέον είναι εξαιρετική στους νεους τιτλους. Για το UI όσοι δεν έχουν τον τελευταίο δέκτη θα πρέπει να περιμένουν αναβάθμιση.

Γενικά θεωρώ ότι το έχουν δει πολύ ζεστά το θέμα τηλεόραση και νομίζω θα δούμε πολλά. Εφαλτήριο η επική αποκλειστική συμφωνία που έκαναν με το Max

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Dolby 5.1 έχει ήδη και η εικόνα πλέον είναι εξαιρετική στους νεους τιτλους. Για το UI όσοι δεν έχουν τον τελευταίο δέκτη θα πρέπει να περιμένουν αναβάθμιση.

Γενικά θεωρώ ότι το έχουν δει πολύ ζεστά το θέμα τηλεόραση θα δούμε πολλά
2 χρόνια που ήμουν συνδρομητής δεν είδα ούτε μια βελτίωση? Τώρα γιατί να το πιστέψω?

Γενικά θεωρώ ότι το έχουν δει πολύ ζεστά το θέμα τηλεόραση και νομίζω θα δούμε πολλά. Εφαλτήριο η επική αποκλειστική συμφωνία που έκαναν με το Max
Και όσοι τον έχουν;
Φίλε μου εδώ είναι φόρουμ. Είναι προφανές ότι εδώ δεν έχουμε τους 250000 συνδρομητές τις υπηρεσίας αλλά μόνο μερικούς. Και οι "τέσσερις" όπως λες που παραπονιούνται ειναι πολλοί. Διαφορετικά μπορούμε να το δούμε και αλλιώς... Ένας μόνο είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ κακό ποσοστό!!!
Αυτό που θα ήταν πραγματικά χρήσιμο, είναι να πιέσουμε όλοι για να λύσουν τα προβλήματα και να γίνει καλύτερη η υπηρεσία.
Φαντάζομαι αυτό θέλουμε όλοι...

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει στο on demand και εγγραφές
Μάλλον δεν θες να καταλάβεις αυτό που λέω ..διαφημίζει περιεχόμενο που δεν υπάρχει .δεν έχει ούτε έναν τίτλο από cnn,,looney tunes , discovery,tlc ..ξέρω τι έχει στο replay tv κ είναι άσχετο με το πακέτο max .
Ας βάλει κάνα κανάλι ,ας φτιάξει τον αχταρμα με τις λίστες και το ui γιατί κατά τα άλλα αδικείται η υπηρεσία με τέτοιο περιεχόμενο ..κ σωστά αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν ούτε περιγραφές ..δηλαδή ούτε τα βασικά

Μάλλον δεν θες να καταλάβεις αυτό που λέω ..διαφημίζει περιεχόμενο που δεν υπάρχει .δεν έχει ούτε έναν τίτλο από cnn,,looney tunes , discovery,tlc ..ξέρω τι έχει στο replay tv κ είναι άσχετο με το πακέτο max .
Ας βάλει κάνα κανάλι ,ας φτιάξει τον αχταρμα με τις λίστες και το ui γιατί κατά τα άλλα αδικείται η υπηρεσία με τέτοιο περιεχόμενο ..κ σωστά αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν ούτε περιγραφές ..δηλαδή ούτε τα βασικά
Αυτά δεν μπαίνουν σε μια βδομάδα. Θα μπουν λογικά όλα και η συλλογή των looney

Έχω βάλει vodafone tv από τον Αύγουστο. Μέχρι πριν 5 μέρες ζήτημα αν είχα δει πάνω από 1 ώρα συνολικά. Δεν έβρισκα καν το κουράγιο να μπω. Μόνο zapping από περιέργεια. Πριν 5 μέρες έβαλα το box πού μού είχαν δώσει. Δεν λέω ότι είναι τέλειο αλλα τώρα πού τον έχω ψηλό συνηθίσει πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλύτερο από το app android TV. Οπότε όποιος αντιμετώπιση πρόβλημα ας σκεφτεί τήν δυνατότητα να περάσει σε box

• Like
Reactions: Bellerophontes
Παιδιά απορώ με ορισμένους. Γάιδαρο σας χαρίζουν και κοιτάτε τα δόντια. Το περιεχόμενο που έχει η Vodafone δεν το έχει άλλος. Έχω και άλλες πλατφόρμες και μπορώ να συγκρίνω. Επίσης η ποιότητα εικόνας και ήχου είναι πάρα πολύ καλή βλέπω σε 65αρα Samsung στα κανάλια είναι πιο καλή από κόσμοτε και δεν έχει καμία σχέση όπως ήταν παλιά

• Like
Παιδιά απορώ με ορισμένους. Γάιδαρο σας χαρίζουν και κοιτάτε τα δόντια. Το περιεχόμενο που έχει η Vodafone δεν το έχει άλλος. Έχω και άλλες πλατφόρμες και μπορώ να συγκρίνω. Επίσης η ποιότητα εικόνας και ήχου είναι πάρα πολύ καλή βλέπω σε 65αρα Samsung στα κανάλια είναι πιο καλή από κόσμοτε και δεν έχει καμία σχέση όπως ήταν παλιά
Από nova και Cosmote δεν έχει καλύτερη εικόνα. Στο on demand τουλάχιστον όσο τα συγκρίνω σε 3 τηλεοράσεις και μια οθόνη υπολογιστή (4κ και αυτή) δεν βλέπω αυτό που λες

• Haha
Τουλάχιστον από το Δεκέμβριο, είχαν αποφασίσει για την συνεργασία. Μέχρι στιγμής το περιεχόμενο που έχει μπει, είναι πολύ λίγο.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που ο νέος δέκτης που δίνουν τρέχει Android , πως γίνεται να μη δίνουν την ίδια εφαρμογή στο play store ή πως και δεν έχει γίνει ήδη port το αρχείο ώστε να μπορείτε να την περάσετε σε οποιοδήποτε Android TV.

• Like
Reactions: angelalex
Το πρόβλημα είναι ότι η vodafone δεν ενδιαφέρεται για το streaming ως αυτόνομο προϊόν, το θέλει ως τυράκι για να πουλήσει πακέτα triple play. Έχει δώει λεφτά στη Warner Discovery και δεν φαίνεται ότι προτίθεται να δώσει φράγκο για νέα εφαρμογή ή για streams που χρειάζονται μεγάλο bandwidth, ούτε την πολυνοιάζουν δυνητικοί συνδρομητές που δεν θα κάνουν κλειστό συμβόλαιο με το box της.
Και η Warner Discovery από τη μεριά της προτιμάει σε μια μικρή αγορά όπως της Ελλάδας να έχει σταθερά έσοδα από το συμβόλαιο με τη Vodafone, παρά να κυνηγάει μεμονωμένους συνδρομητές, γι' αυτό και δεν πρόκειται να φέρει το Max ως ξεχωριστή υπηρεσία.
Τα συμβόλαια με παρόχους έχουν εξάλλου πολυετή διάρκεια, οπότε μην περιμένετε σκέτο Max αυτή τη δεκαετία.