Vodafone TV

Μπα, πουθενά δεν μου τα βγάζει. Ίσως γιατί δεν έχω το φουλ πακέτο. Είμαι στα 9.99 χωρίς τα παιδικά. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος. Άρα επόμενη ερώτηση, όταν ανέβουν και τα κλασσικά looney tunes, εμείς με το πακέτο χωρίς τα παιδικά, θα έχουμε πρόσβαση ή θα αφορά μόνο τους συνδρομητές των 13.30;
Δεν έχω ιδέα. Αλλά ο γνώστης είναι ανάμεσά μας

Επειδή μου έχει γίνει μία προσφορά για ανανέωση σταθερού και ιντερνετ (προφανώς για 2 χρόνια) στα 25.32ε για 50αρα VDSL (ούτε αυτά δεν πιάνει η περιοχή μου) και μπόλικα λεπτά δωρεάν (που δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν με νοιάζουν), και Vodafone TV, έχω την εξής ερώτηση. Ενώ σε όλα τα email που ανταλλάσσουμε (πρόκειται να γίνουν και κάποιες επαγγελματικές συνδέσεις, εξ ου και η επικοινωνία έτσι, με ένα από τα τοπικό καταστήματα και πωλητή), μιλάμε για Vodafone TV PLUS και τους λέω να το ξεκαθαρίσουν και απαντάνε ότι ναι αυτό είναι, μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης της ανανέωσης, και αναφέρει Vodafone TV Entertainment. Αν δεν κάνω λάθος, γιατί δεν αναφέρεται πουθενά πλέον αυτό το πρόγραμμα στο site τους, αυτό είναι το απλό Vodafone TV, σωστά? Δεν είναι το πλήρες πακέτο, ή κάνω λάθος ? Επίσης, αξίζει η ανανέωση στα 25.32 ακόμα και αν πρόκειται για το απλό ? (ουσιαστικά είναι 22,82 + 2,5 οι δόσεις εξοπλισμού).

Ευχαριστώ.
Και εγώ έχω το vodafone entertainment.. ή διαφορά από το full νομίζω είναι ότι δεν έχω πρόσβαση σε κάποια κανάλια live.

Μπα, πουθενά δεν μου τα βγάζει. Ίσως γιατί δεν έχω το φουλ πακέτο. Είμαι στα 9.99 χωρίς τα παιδικά. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος. Άρα επόμενη ερώτηση, όταν ανέβουν και τα κλασσικά looney tunes, εμείς με το πακέτο χωρίς τα παιδικά, θα έχουμε πρόσβαση ή θα αφορά μόνο τους συνδρομητές των 13.30;
Και εγώ έχω το ίδιο πακέτο με σένα αλλά στην αναζήτηση τα βγάζει κανονικά..

Και εγώ έχω το vodafone entertainment.. ή διαφορά από το full νομίζω είναι ότι δεν έχω πρόσβαση σε κάποια κανάλια live.
Και τα παιδικά.. Όπως γράφει στο site τής vodafone

Κάτοχος του παλιού αποκωδικοποιητή, ζήτησα την Πέμπτη (μέσω του chat) τον νέο αποκωδικοποιητή, τον οποίο και παρέλαβα (δωρεάν) την Παρασκευή. Η εφαρμογή είναι όντως πολύ καλύτερη από το χάλι της παλιάς, αλλά και από το app που είχα σε Samsung TV. Πλέον θυμάται σε ποιο επεισόδιο είχα μείνει, ενώ έχει και λίστα με top 10, με περιλήψεις και trailer σε κάποια. Επίσης, το βασικό, όταν επιλέγεις μία σειρά, σε πηγαίνει στο 1ο επεισόδιο και όχι στο τελευταίο.. Μιλάμε για τα αυτονόητα που θα έπρεπε να έχει η οποιαδήποτε εφαρμογή. Από άποψη εικόνας, είχα επιχειρήσει στον παλιό να δω το Interstellar και το σταμάτησα στο 5λεπτό.. Στον καινούριο, η εικόνα φαίνεται αρκετά βελτιωμένη, βλέπεται άνετα, το ίδιο και σε πιο καινούριες ταινίες (π.χ. στο Dune 2). Τέλος, θετικό που είναι android και μπορείς να βάλεις και άλλες εφαρμογές, ενώ στον παλιό δεν έμπαινε τίποτα. Για μία υπηρεσία που ουσιαστικά μου την δίνουν δώρο λόγω του σταθερού/ιντερνετ, είμαι σίγουρα ικανοποιημένος. Προφανώς το ιδανικό θα ήταν το Max να το έδιναν με την δικιά του εφαρμογή όπως το Disney+. Ίσως μελλοντικά..
Δηλαδή για να καταλάβω, το νέο μποξάκι της vodafone έχει android tv, αλλά έχει διαφορετική εφαρμογή από αυτή που βρίσκεται στο google play;

Δηλαδή για να καταλάβω, το νέο μποξάκι της vodafone έχει android tv, αλλά έχει διαφορετική εφαρμογή από αυτή που βρίσκεται στο google play;
Ναι ουσιαστικά από αυτό που καταλαβαίνω ναι μια βελτιωμένη έκδοση

• Like
Reactions: Βασίλης Γ
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι εφαρμογή. Είναι ένα Box vodafone tv. Ναι android είναι αλλά δεν πατάς κάποια εφαρμογή για να δεις vodafone tv. Όλο το user interface ειναι vodafone tv.

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: Βασίλης Γ
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι εφαρμογή. Είναι ένα Box vodafone tv. Ναι android είναι αλλά δεν πατάς κάποια εφαρμογή για να δεις vodafone tv. Όλο το user interface ειναι vodafone tv.

Δηλαδή δεν χρησιμοποιείς λογαριασμό της google, όπως στα άλλα τα μποξάκια;

Σε όλους θα μπουνε. Το μέγα ερώτημα είναι αν καταφέρουν να τα βάλουν με τις μεταγλωττίσεις. Νομίζω η vf θέλει τα μεταγλωττισμένα

Χρησιμοποιείς αν θέλεις. Άσχετα με την vodafone tv αυτό.
Γιατί το ρωτάς;

Αφού και το μποξάκι της vodafone έχει android tv, προσπαθούσα να καταλάβω τη διαφορά του τρόπου λειτουργίας του σε σχέση με άλλα μποξάκια (όπως πχ της cosmote). Τώρα μάλλον κατάλαβα.

• Like
Reactions: Sers1612
Δηλαδή αν πάτε στο boxaki ρυθμίσεις , εφαρμογές , δεν υπάρχει η εφαρμογή Vodafone tv ?

Δηλαδή αν πάτε στο boxaki ρυθμίσεις , εφαρμογές , δεν υπάρχει η εφαρμογή Vodafone tv ?
Δες
c3e44e5abd670091566d0ff5c469704c.jpg
c7060b8bee8718652ddc41c0f10ed123.jpg
7b8b7fac8d9c04bad18f26e6e48e869b.jpg
68755e924dd12bb2925f1db0cbca771d.jpg
46011078ba8039ac842d308ad28b6c5a.jpg

Είναι σύνολο πολλών και μικρών εφαρμογών. Είναι android tv, με launcher που φτιάχτηκε για (ή από) τη vodafone. Όπως έχει η Samsung στα κινητά το OneUI, η xiaomi το hyperos κλπ. Δεν έχει καμία σχέση με την εφαρμογή στο playstore, δεν αναβαθμίζεται από εκεί

Είναι σύνολο πολλών και μικρών εφαρμογών. Είναι android tv, με launcher που φτιάχτηκε για (ή από) τη vodafone. Όπως έχει η Samsung στα κινητά το OneUI, η xiaomi το hyperos κλπ. Δεν έχει καμία σχέση με την εφαρμογή στο playstore, δεν αναβαθμίζεται από εκεί
Άρα με λίγα λόγια αφού μιλάμε για sub εφαρμογές που δημιουργούν ui κτλ είναι αδύνατον πρακτικά να δωθεί αναβάθμιση σε άλλη συσκευή πέρα από το box της Vodafone. Στην ουσία είναι custom firmware της Vodafone το οποίο αναβαθμίζεται μόνο με ενημέρωση λογισμικού. Άρα δυστυχώς η android εφαρμογή για εξωτερικές συσκευές δεν μπορεί να αλλάξει. Εκτός και αν αποφασίσουν να την αλλάξουν τελείως ή να αναβαθμίσουν την υπάρχουσα εφαρμογή

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Ξέρει κανείς αν υπάρχει εξωτερική εφαρμογή που να μού επιτρέπει να αλλάξω τής εντελώς πού δίνει το κοντρόλ τού box?? Στην ουσία Θέλω να πατήσω το OK και να μπει σε διαδικασία pause το player και όταν ξαναπατάω να ξανά ξεκινά... Τα αυτονόητα δλδ

Γιατί έχουμε κολλήσει μ αυτό. Είναι προφανές ότι ο "αποκωδικοποιητης" δεν είναι μια εφαρμογή. Όπως δεν είναι καμίας εταιρείας άλλοτε. Δεν ξέρω γιατί μπήκαμε στην διαδικασία να ψάχνουμε εφαρμογή.
Τώρα για το αν αλλάξει η εφαρμογή(αυτή του playstore) , είναι μια άλλη ιστορία. Μπορεί και πρέπει να γίνει. Στο χέρι τους είναι.

• Like
Reactions: xSpectre
Γιατί έχουμε κολλήσει μ αυτό. Είναι προφανές ότι ο "αποκωδικοποιητης" δεν είναι μια εφαρμογή. Όπως δεν είναι καμίας εταιρείας άλλοτε. Δεν ξέρω γιατί μπήκαμε στην διαδικασία να ψάχνουμε εφαρμογή.
Τώρα για το αν αλλάξει η εφαρμογή(αυτή του playstore) , είναι μια άλλη ιστορία. Μπορεί και πρέπει να γίνει. Στο χέρι τους είναι.

Της cosmote είναι εφαρμογή. Το ίδιο και της ΕΟΝ αν δεν κάνω λάθος.