Vodafone TV

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Bellerophontes

Established Member
24 September 2021
223
Πρέπει να στείλουμε μαιλ στον Κουκ, να τα αναφέρουμε όλα αυτά. Ένα μήνα μετά από την επίσημη ανακοίνωση της εισαγωγής του max, στην Ελλάδα, λείπουν σειρές, ταινίες, κανάλια, hbo 1-3, cinemax 1-2. Ήχος και εικόνα χάλια. Μπας και αλλάξει όλο αυτό και έρθει το max, αυτόνομα...!!! Πάμε όλοι μαζί...!!!
Ποιος σου είπε ότι θα έμπαιναν όλα μαζί; Σταδιακά θα μπαίνουν να ανανεώνεται ο κατάλογος. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Θυμήσου όταν ήρθε το Netflix ελλάδα πόσες ταινίες είχε

papaki_papaki

AVClub Enthusiast
20 February 2015
1,004
Καλά αυτοί έχουν αποφασίσει να βαζουν μήνα μήνα περιεχόμενο ..μεχρι να λήξει η συμφωνία θα έχει μπει όλο ..κ από μια αποστροφή της συνέντευξης που δώσανε έλεγε πάνω κάτω ότι είμαστε σε στάδιο επιλογής ταινιών για το ποιες θα μπουν ..

pepis

AVClub Addicted Member
11 December 2010
1,660
Όποιος έχει εμπειρία από άλλες χώρες, να μας πει, το max, όταν έφτασε σε αυτές τις χώρες, ήρθε ολόκληρο ή μισό; Στις 15 /04, που θα μπει στην Τουρκία, θα προσπαθήσω να κάνω για ένα μήνα, έτσι για να δω, τι θα έχει...

Bellerophontes

Established Member
24 September 2021
223
Καλά αυτοί έχουν αποφασίσει να βαζουν μήνα μήνα περιεχόμενο ..μεχρι να λήξει η συμφωνία θα έχει μπει όλο ..κ από μια αποστροφή της συνέντευξης που δώσανε έλεγε πάνω κάτω ότι είμαστε σε στάδιο επιλογής ταινιών για το ποιες θα μπουν ..

Συνέχεια βάζουν. Και σήμερα μπήκαν κάποια. Μην ξεχνάς επίσης ότι καινούργιες σειρές που παίζουν Αμερική μπαίνουν την επόμενη ημέρα υποτιτλισμένες.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,351
Αθήνα
Για ρίξτε καμιά ιδέα για το box TV3 που μου περισεύει και μου είπαν να το κρατήσω. Δεν το έχω βγάλει καν από το κουτί του.

Ο ταμπα τούμπας πως τον λένε τον ηλεκτρονικό βοηθό λέει ή πέντε συσκευές ή μία Vodafone TV και άλλες τρεις.

Με δύο Vodafone TV τι παίζει; Καλά δεν ρωτάω αν έχει δοκιμάσει κανείς με δύο Vodafone TV box αφού μάλλον είμαι ο μόνος που βρέθηκα σε αυτή τη θέση λόγω συγκυριών. Αλλά που μπορεί να χρησιμεύσει ένα δεύτερο αφού υπάρχει;

panos-

AVClub Enthusiast
13 January 2019
1,220
Για ρίξτε καμιά ιδέα για το box TV3 που μου περισεύει και μου είπαν να το κρατήσω. Δεν το έχω βγάλει καν από το κουτί του.
Δεν παίζει.

kostthem

AVClub Enthusiast
22 December 2012
732
Δεν υπάρχει υποστήριξη 5.1, σας το έχω ξαναπεί, είναι επίσημο από το support τους. Ούτε 4Κ. Το ότι το "δηλώνει" το μποξάκι τους δεν σημαίνει πως το δίνει κιόλας.

Επίσης, για να είμαστε δίκαιοι, σε κανένα διαφημιστικό, σε καμία σελίδα τους και σε κανένα promo τους δεν αναφέρουν πως υποστηρίζουν πολυκάναλο ήχο ή 4Κ (αναφέρομαι στο περιεχόμενο της Vodafone TV, όχι σε Disney+ και άλλα apps). Άρα, δεν υπάρχει κάποια παραπλάνηση από πλευράς τους.

Μακάρι στο μέλλον να υποστηρίξουν πολυκάναλο ήχο.

Kirikosgeorgas

AVClub Enthusiast
9 March 2019
1,055
Ποιος σου είπε ότι θα έμπαιναν όλα μαζί; Σταδιακά θα μπαίνουν να ανανεώνεται ο κατάλογος. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Θυμήσου όταν ήρθε το Netflix ελλάδα πόσες ταινίες είχε
Τι εννοείς δεν έχει νόημα🤷‍♂️🤷‍♂️
Εμείς θέλουμε όλο το περιεχόμενο αυτό έχει νόημα;

neoktistos

Established Member
14 April 2013
159
Έδεσσα
Στο καινούριο ή το παλιό Box?

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρωτάω, όχι μόνο για το καινούριο δέκτη,
αλλά και τις συνδρομές!

Αν δηλαδή υπάρχει ως ξεχωριστή εφαρμογή,
έστω και γι' ανεξάρτητη συνδρομή
(όπως π.χ. αναφέρουν οι υπόλοιποι
για το "Disney+", αν κατάλαβα, καλά)!

ΔΕΝ είμαι συνδρομητής, τώρα!
Πριν 5 χρόνια ήμουν, με το παλιό
και ίσα που είχα προλάβει
την προσθήκη του!

Bellerophontes

Established Member
24 September 2021
223
Ρωτάω, όχι μόνο για το καινούριο δέκτη,
αλλά και τις συνδρομές!

Αν δηλαδή υπάρχει ως ξεχωριστή εφαρμογή,
έστω και γι' ανεξάρτητη συνδρομή
(όπως π.χ. αναφέρουν οι υπόλοιποι
για το "Disney+", αν κατάλαβα, καλά)!

ΔΕΝ είμαι συνδρομητής, τώρα!
Πριν 5 χρόνια ήμουν, με το παλιό
και ίσα που είχα προλάβει
την προσθήκη του!
Έχει συνδρομή μηνιαία χωρίς δέσμευση στα 6.90 για Max, Viaplay, και κανάλια. Με Disney είναι με δέσμευση στα 9.99/μηνας

neoktistos

Established Member
14 April 2013
159
Έδεσσα
Έχει συνδρομή μηνιαία χωρίς δέσμευση στα 6.90 για Max, Viaplay, και κανάλια. Με Disney είναι με δέσμευση στα 9.99/μηνας
Στο NETFLIX, αναφέρθηκα!
Σ' ευχαριστώ, για την ανταπόκρισή σου!

* Επίσης, θα ήθελα να μάθω:
Υπάρχουν σειρές (καί στις τρεις υπηρεσίες που αναφέρεις),
δεκαετιών '70-'00;
Έχεις υπ' όψιν σου;
Μ' ενδιαφέρουν, οι γνωστές,
τύπου "Knight Rider", "MacGyver", "A-Team" κ.α.);

SatZapper

AVClub Enthusiast
5 September 2007
1,287
Επίσης η ελληνική Vodafone TV ως γραμμική πλατφόρμα είναι το απόλυτο τίποτα σε σχέση με την Vodafone Ρουμανίας (200+ γραμμικά Κανάλια), να μην Ξεχνιόμαστε!
.....
CloudBalBeam555367er0ttvfull.jpg CloudBalBeam555361667er0ttvfull.jpg

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,351
Αθήνα
8K, 10.2 surround :ROFLMAO:

Για την ώρα η προφητεία εκπληρώθηκε. Θα είναι σαν να έχετε 5.1 αλλά δεν θα έχετε... :ROFLMAO:

Όπως βλέπεις, όσο προχωρά η κουβέντα, τόσο περισσότερο φαίνεται ποιος είχε δίκιο, εγώ δηλαδή, και ποιος άδικο, εσύ δηλαδή.

Το περιεχόμενο που έχετε ως πακέτο μαζί με το Disney+, είναι ΟΚ για τα λεφτά που δίνουμε, εάν και εφ' όσον δωθεί ο πολυκάναλος ήχος και στο ΗΒΟ ΜΑΧ. Τον οποίο τον έχουν προβλέψει μεν, αλλά λόγω της κλασικής νοοτροπίας σας, δεν το έχετε ανακλύψει ακόμα και ανιχνεύσει ως πρόβλημα.

Στη θέση σου, θα επικοινωνούσα με τους ανωτέρους σου και θα τους έθετα υπ' όψη το συγκεκριμένο νήμα. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα τους κοστίσει τίποτε να το διορθώσουν, γιατί τη δυνατότητα ο δέκτης την έχει. Απλώς θα πρέπει να την ξεκλειδώσουν ή να την κάνουν να δουλέψει σωστά.

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,771
Athens-προς τα βορεια
Κατι εντελως παραλογο και περιεργο...Εβαλα για ενα μηνα το app ωστε να τσεκαρω αν εχει αλλαξει κατι οσον αφορα εικονα/ηχο...Οπως εγραψα και εχθες ο ηχος ειναι στερεο...Ομως πατωντας το "οκ" στο remote του media player(fire tv max) εμφανιζει σε καποιες σειρες την επιλογη : " γλωσσα ηχου" οπου εκει σου δινει και μια δευτερη επιλογη η οποια αναβει το dd plus στον ενισχυτη(denon 2800) και ειναι οντως 5.1. Η επιλογη ομως αυτη εμφανιζεται μονο σε ελαχιστες και παλιες σειρες οπως πχ το big bang theory. Δοκιμασα σε αρκετες νεες σειρες(got,house of dragons κτλπ) και η επιλογη "γλωσσα ηχου" δεν υπαρχει. Το να εχεις 5.1 στο big bang theory ειναι φυσικα ανουσιο, αλλα μου εκανε εντυπωση για πιο λογο συμβαινει αυτο( εχω φυσικα καποιες σκεψεις). Σε ενα μηνα βγαινει η 2η season του The last of us...ελπιζω σε ευχαριστα νεα μεχρι τοτε. :)

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,351
Αθήνα
η οποια αναβει το dd plus στον ενισχυτη(denon 2800) και ειναι οντως 5.1.

Βάλε τον 2800 στο direct ή pure direct και πες μας αν παίζουν τα πίσω ηχεία. Μην μένεις στο flag του σήματος μόνο, γιατί τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους και μπορεί να δείχνει 5.1 αλλά να μην είναι.