DARKShadow45
New member
- 18 June 2013
- 77
Επειδή φαίνεται ότι είσαι γνώστης του αντικειμένου διόρθωσε με αν το πω λανθασμένα. Στην ουσία ενώ φαίνεται στο τελικό αρχείο που έχει ανέβει στην πλατφόρμα ότι υπάρχουν τα κανάλια ήχου για 5.1 με συνέπεια να τα βλέπουν οι αποκωδικοποιητες και να εμφανίζουν την ένδειξη δεν υπάρχει πληροφορία ηχητική στα surround κανάλια άρα εν τέλει ο ήχος παραμένει stereo σωστά?Μα δεν είναι καν σωστό 5.1 αυτό το εξαιρετικά σπάνιο να το βρεις στην υπηρεσία τους.
Αυτό που συμβαίνει είναι η Vodafone δεν ασχολείται με το να το διορθώσει γιατί δεν είναι κάτι που γνωρίζει κάτ' αρχάς.
Πώς να το πω αλλιώς. Είναι provider τηλεπικοινωνιών, όχι πάροχοι streaming υπηρεσιών.
Χρειάστηκε να ασχοληθούν μερικοί σχετικοί με το αντικείμενο για να φανεί το πρόβλημα. Είδες εδώ ακόμα και ο υπάλληλος της Vodafone που γράφει εδώ, δεν είχε ιδέα για το τι συμβαίνει.
Επίσης μην νομίζεις ότι ακόμα και εκείνοι που έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, κατάλαβαν τι συμβαίνει. Κοιτάζουν απλά το σήμα που γράφει η οθόνη χωρίς να ασχοληθούν παραπάνω, ενώ πολλοί χρήστες που δεν έχουν πληροφόρηση για το σήμα, παίζει να στρημαρουν στέρεο σε καμία ηχομπάρα και να έχουν αυτόματο κάποιο upmix και να νομίζουν ότι όλα είναι ΟΚ.
Το λυπηρό είναι ότι αυτό δεν κοστίζει απολύτως τίποτε για να το διορθώσουν και δεν το κάνουν.
Από όλη την κουβέντα στην ουσία καταλαβαίνω ότι δεν είναι τόσο θέμα του box από τη στιγμή που δουλεύει σωστά μέσω disney+ και πιθανόν netflix αλλά είναι θέμα το πως έχει ανέβει το τελικό οπτικοακουστικό αρχείο στη βιβλιοθήκη του ondemand καταλόγου.