Vodafone TV

dimitrisp2

New member
18 December 2021
32
Καλησπέρα! Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος θέμα με τον Vodafone TV 3; τρίτη φορά από τον Μάρτιο που το πήρα δεν παίζουν τα κανάλια της Vodafone και από την τεχνική υποστήριξη με ωθούν και πάλι για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, όπως και τις προηγούμενες δύο φορές...οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν άψογα ( EON, COSMOTE TV, NETFLIX, DISNEY+)
Θέμα να μην παίζουν τα κανάλια έχω συναντήσει για 2 λόγους:
- Ενεργό VPN
- Σύνδεση του αποκωδικοποιητή με WiFi σε άλλη σύνδεση (και για τους γνώστες, σε Access Point που έχει δικό του IP subnet και δεν έχει άμεση πρόσβαση στο VLAN της IPTV)

Αν κάνεις παύση, ή το πας λίγα δευτερόλεπτα πίσω, ή πατήσεις επανεκκίνηση προγράμματος σου παίζει; Ή δεν παίρνει καν το EPG;

• Like
Reactions: kostthem

kevin7

New member
5 June 2016
39
Θέμα να μην παίζουν τα κανάλια έχω συναντήσει για 2 λόγους:
- Ενεργό VPN
- Σύνδεση του αποκωδικοποιητή με WiFi σε άλλη σύνδεση (και για τους γνώστες, σε Access Point που έχει δικό του IP subnet και δεν έχει άμεση πρόσβαση στο VLAN της IPTV)

Αν κάνεις παύση, ή το πας λίγα δευτερόλεπτα πίσω, ή πατήσεις επανεκκίνηση προγράμματος σου παίζει; Ή δεν παίρνει καν το EPG;
Την πρώτη φορά το έκανε και όντως με παύση ή επανεκκίνηση προγράμματος έπαιζε. WiFi μόνο στο Vodafone το έχω. Δείχνει μόνο τα λογότυπα των καναλιών τώρα

dimitrisp2

New member
18 December 2021
32
Την πρώτη φορά το έκανε και όντως με παύση ή επανεκκίνηση προγράμματος έπαιζε. WiFi μόνο στο Vodafone το έχω. Δείχνει μόνο τα λογότυπα των καναλιών τώρα
Τώρα θυμήθηκα, σε κάποια φάση είχα πρόβλημα με τα κανάλια, και ήταν κάτι στην καμπίνα, που επηρέαζε το routing του vlan της τηλεόρασης. Μου είπαν ότι θα το λύσουν αυτοί και πως δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Αν κάνεις reset λύνεται το πρόβλημα; επίσης δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλη πρίζα, ή να τον αφήσεις εκτός ρεύματος για λίγο...

• Like
Reactions: kevin7