Vodafone TV

Καλησπέρα! Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος θέμα με τον Vodafone TV 3; τρίτη φορά από τον Μάρτιο που το πήρα δεν παίζουν τα κανάλια της Vodafone και από την τεχνική υποστήριξη με ωθούν και πάλι για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, όπως και τις προηγούμενες δύο φορές...οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν άψογα ( EON, COSMOTE TV, NETFLIX, DISNEY+)
Θέμα να μην παίζουν τα κανάλια έχω συναντήσει για 2 λόγους:
- Ενεργό VPN
- Σύνδεση του αποκωδικοποιητή με WiFi σε άλλη σύνδεση (και για τους γνώστες, σε Access Point που έχει δικό του IP subnet και δεν έχει άμεση πρόσβαση στο VLAN της IPTV)

Αν κάνεις παύση, ή το πας λίγα δευτερόλεπτα πίσω, ή πατήσεις επανεκκίνηση προγράμματος σου παίζει; Ή δεν παίρνει καν το EPG;

• Like
Reactions: kostthem
Θέμα να μην παίζουν τα κανάλια έχω συναντήσει για 2 λόγους:
- Ενεργό VPN
- Σύνδεση του αποκωδικοποιητή με WiFi σε άλλη σύνδεση (και για τους γνώστες, σε Access Point που έχει δικό του IP subnet και δεν έχει άμεση πρόσβαση στο VLAN της IPTV)

Αν κάνεις παύση, ή το πας λίγα δευτερόλεπτα πίσω, ή πατήσεις επανεκκίνηση προγράμματος σου παίζει; Ή δεν παίρνει καν το EPG;
Την πρώτη φορά το έκανε και όντως με παύση ή επανεκκίνηση προγράμματος έπαιζε. WiFi μόνο στο Vodafone το έχω. Δείχνει μόνο τα λογότυπα των καναλιών τώρα

Την πρώτη φορά το έκανε και όντως με παύση ή επανεκκίνηση προγράμματος έπαιζε. WiFi μόνο στο Vodafone το έχω. Δείχνει μόνο τα λογότυπα των καναλιών τώρα
Τώρα θυμήθηκα, σε κάποια φάση είχα πρόβλημα με τα κανάλια, και ήταν κάτι στην καμπίνα, που επηρέαζε το routing του vlan της τηλεόρασης. Μου είπαν ότι θα το λύσουν αυτοί και πως δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Αν κάνεις reset λύνεται το πρόβλημα; επίσης δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλη πρίζα, ή να τον αφήσεις εκτός ρεύματος για λίγο...

• Like
Reactions: kevin7
Ναι εγώ το πλήρωνα κανονικά για 24 μήνες και μου έμεινε και δεν έχω τι να το κάνω
Επειδή το είχα απορία, ανοίγει καθόλου να πεις ότι θα το χρησιμοποιήσεις για netflix κλπ; Ή κλειδώνει και είναι e-waste?

δεν μου ειχαν πει τιποτα οτι χρεωνεται :mad:
Απ'όσο ξέρω είναι ενσωματωμένο στην τιμή που σου δίνουν, απλά εμφανίζεται ως ξεχωριστή χρέωση. Πληρώνεις παραπάνω απ'όσο συμφώνησες;

Επειδή το είχα απορία, ανοίγει καθόλου να πεις ότι θα το χρησιμοποιήσεις για netflix κλπ; Ή κλειδώνει και είναι e-waste?
Κλειδωμένος είναι δεν είχα τον android αλλά ναι μετά είναι για πέταμα

καλησπερα παιδια σας χρεωσαν και εσας το μποξ 2,5€ το μηνα?

Ναι. Για την ακρίβεια μου το είχανε πει στο συνολικό ποσό ανά μήνα που πληρώνω στο συμβόλαιο. Αλλά ΟΚ, ας πούμε ότι έχω κι έναν δεύτερο δωρεάν λόγω δικής τους ευθύνης. :LOL:

Κλειδωμένος είναι δεν είχα τον android αλλά ναι μετά είναι για πέταμα
Για τον παλιό το ήξερα, έχω 2 από αυτούς να κάθονται υπομονετικά στο ντουλάπι και να περιμένουν πότε θα θυμηθώ να τους πάω ανακύκλωση. (υπέθεσα λανθασμένα ότι έχεις τον καινούριο)

• Like
Reactions: geovrettos
...το πιο κουλό πάντως είναι ότι μερικές φορές, κάποια κανάλια (πχ το Ε entertainment) τα παίζει με γερμανική μεταγλώττιση...

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
καλησπερα. μεσα στο my vodafone μου εχει μια προσφορα με συν 5,5 ευρω να βαλω το vodafone tv (αποτι καταλαβα το full πακετο γιατι εχει και το disnry plus) . οταν παταω δες περισοτερα μου γραφει ''Αποκωδικοποιητής Vodafone TV (περιλαμβάνεται στην τιμή, κόστος 2,5 €/μήνα για 24 μήνες)''
δεν μπορω να καταλαβω αν θα με χρεωσουν η οχι +2,5 ευρω για τον αποκοδικοποιητη .

καλησπερα. μεσα στο my vodafone μου εχει μια προσφορα με συν 5,5 ευρω να βαλω το vodafone tv (αποτι καταλαβα το full πακετο γιατι εχει και το disnry plus) . οταν παταω δες περισοτερα μου γραφει ''Αποκωδικοποιητής Vodafone TV (περιλαμβάνεται στην τιμή, κόστος 2,5 €/μήνα για 24 μήνες)''
δεν μπορω να καταλαβω αν θα με χρεωσουν η οχι +2,5 ευρω για τον αποκοδικοποιητη .
Ναι θα σε χρεώσουν για αποκωδικοποιητή +2.5 ευρώ το μήνα αλλά συμπεριλαμβάνεται μέσα στην τιμή ζήτα διευκρινίσεις καλού κακού αν και δεν νομίζω να το γράφει χωρίς την τιμή του αποκωδικοποιητή

• Like
Reactions: adok13
μολις εμαθα απο αυτο το τοπικ οτι δεν υπαρχει αφαρμογη για lg και οτι το box παιζει μονο στο δικτυο τους. φοβερος συνδυασμος για να πατωσεις μια υπηρεσια σου. μπραβο στα τσακαλια της vodafone. ηθελα να ξερα σε ποιον κανουν κακο με αυτη τη λογικη σε εμας που εχουμε 100 εναλλακτικές η στην εταιρια τους?

μολις εμαθα απο αυτο το τοπικ οτι δεν υπαρχει αφαρμογη για lg και οτι το box παιζει μονο στο δικτυο τους. φοβερος συνδυασμος για να πατωσεις μια υπηρεσια σου. μπραβο στα τσακαλια της vodafone. ηθελα να ξερα σε ποιον κανουν κακο με αυτη τη λογικη σε εμας που εχουμε 100 εναλλακτικές η στην εταιρια τους?
To μποξάκι τους παίζει σε όλα τα δίκτυα.

Παίζει μόνο σε δίκτυο Vodafone το 3 το box. Μιλάω για το Vodafone TV όχι για τις υπόλοιπες εφαρμογές...

Κάτι ετοιμάζουν μάλλον... Έγινε update στο interface από το boxακι, τα έχουν κάνει λίγο πιο όμορφα στο μάτι όλα.

Επίσης τα ενημερωτικά κανάλια πήγαν στο 700+, ενώ το mega μεταφέρθηκε στο 110. Για να δούμε...