Vodafone TV

Τα καλώδια γιατί να μην έχουν εκδοσή;

Γιατί δεν έχουν.
Έχουν κατηγορίες που δεν είναι το ίδιο με τις εκδόσεις. Οι εκδόσεις αφορούν τις θύρες, μάλιστα εδώ και λίγα χρόνια η έκδοση της θύρας μπορεί να καλύπτει μέρος των προδιαγραφών και όχι ολόκληρες.

Στα καλώδια ισχύει μόνο το παρακάτω.

Τα υπόλοιπα περί εκδόσεων στα καλώδια αφορούν κυρίως το marketing.

Όταν θα σκαναρεις το qr code στη συσκευασία ενός καλωδίου HDMI, δεν θα σου βγάλει έκδοση, αλλά κατηγορία πιστοποίησης.

Επίσης η συνδρομή στο Disney+ μετατρέπεται σε standard.
Εμείς γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε μονομερώς τη σύμβαση και αν δεν τους αρέσει να "διακόψουν";

Μάλλον δεν θα συνεχίσω, ευκαιρία για δωρεάν αποχώρηση. Το είχα για την καλύτερη τιμή σε Disney+, αλλά με εικόνα 1080 δεν τα δίνω.

Τραγικοί απλά με το Disney+. Και αυξάνουν την τιμή και κατεβάζουν την ποιότητα ταυτόχρονα;

Ελλαδάρα... σου λέει ποιος θα το καταλάβει;

Βλέπω να μην μένει κανείς αν γίνουν αυτές οι αλλαγές. Και θα πρέπει τελικά να ακυρώσουν όλοι για να μάθουν ότι δεν μπορείς να αλλάζεις μονομερώς τα συμβόλαια χωρίς να πάθεις ζημιά. Ας πάνε στα τσακ.....

Μας το έσκασε το παραμύθι πάλι η Vodafone. Κρίμα. Πραγματικά, ενώ είδαμε ότι το disney+ ανέβασε την ετήσια συνδρομή, και το περιμέναμε να το αυξήσει και η vodafone, έκαναν το κόλπο γκρόσο και ανέβασαν την τιμή λίγο αλλά κατέβασαν την ποιότητα.
Γιατί έχουν μείνει στη δεκαετία του 2010 και του 1080 και του απλού 5.1.

Είναι 15 χρόνια πίσω! 🤏

Θα συσκευτώ με το άλλο μέλος στο σπίτι αλλά με βλέπω να αποχωρώ κι εγώ.

Και τωρα τι γινεται ?θα με παρουν καποια στιγμή τηλέφωνο αν συμφωνώ με την αφξυσι ?

• Sad
Reactions: donk
ΟΚ η αλητεία σε όλο το μεγαλείο. Ανεβάζουμε τιμή κατεβάζουμε ποιότητα ή ποσότητα (ανάλογα). Ότι έγινε στην διάρκεια και αργότερα κατά κόρον του κορονοιου! Και ποιος τους τσεκάρει??? Κανείς!! Ας με πάρουν τηλέφωνο για ανανέωση ή επέκταση ή ότι άλλο. ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και να μην μαθαίνω τίποτα. Δεν αντέχω άλλο πια .

ΟΚ η αλητεία σε όλο το μεγαλείο. Ανεβάζουμε τιμή κατεβάζουμε ποιότητα ή ποσότητα (ανάλογα). Ότι έγινε στην διάρκεια και αργότερα κατά κόρον του κορονοιου! Και ποιος τους τσεκάρει??? Κανείς!! Ας με πάρουν τηλέφωνο για ανανέωση ή επέκταση ή ότι άλλο. ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και να μην μαθαίνω τίποτα. Δεν αντέχω άλλο πια .
Αυτά βέβαια γίνονται και στο εξωτερικό, το enshittification είναι παγκόσμιο φαινόμενο

Όταν λέει δυνατότητα μετάβασης;;
Εγώ θέλω να διακόψω εντελώς πχ... επίσης το στάνταρ του ντιζνει σημαίνει μειωμένη ποιότητα, σωστά?
Αστεία πράγματα ...

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Σοβαρά τώρα ? Απίστευτοι είναι. Κατάλαβε κάποιος αν η αύξηση αφορά και το standalone πακέτο των 6.90? Γιατί μου είναι κάπως ασαφές....

Από εμένα θα φάνε άκυρο.
Να άφηναν να λήξει το συμβόλαιο οκ.
Αλλά τσαμπουκά αύξηση υπάρχοντος συμβολαίου;

• Like
Μπορείς να "σπάσεις" συμβολαιο χωρίς πέναλτι εξαιτίας των αλλαγών ή απλά έληγε το συμβόλαιο σου ;
Έληξε το συμβόλαιο μου. Φτιάχνεις πρώτα την εφαρμογή, προσθέτεις περιεχόμενο (φέρνεις και όλο το max), ανεβάζεις την ποιότητα και δεν την κατεβάζεις και μετά ζήτησε αύξηση.

Έληξε το συμβόλαιο μου. Φτιάχνεις πρώτα την εφαρμογή, προσθέτεις περιεχόμενο (φέρνεις και όλο το max), ανεβάζεις την ποιότητα και δεν την κατεβάζεις και μετά ζήτησε αύξηση.
Εδώ μειώνουν την ποιότητα σε κάτι που ήδη έχουν πουλήσει και για το οποίο έχουμε υπογράψει....

Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Θα ισχύσει και στους υφιστάμενους συνδρομητές? Και αν ναι αυτοί θα μπορούν να το διακόψουν?

• Like
Δηλαδή ακόμα και το standard πακέτο των 6,90 €, το ανεβάζουν + 1,90€.