VODAFONE

kriti.jpg

υπάρχει και αυτή η σημαία

με μεγαλύτερη καλλιτεχνική έμπνευση

Kαλα μπορουμε να μιλαμε 10 μερες τωρα λεγοντας το κοντο μας και το μακρυ μας. Ετσι κι αλλιως φαντασια υπαρχει αφθονη.

Παντως οντως βρηκα ποιος συναδελφος εκανε την ταινια και τα πραγματα ειναι ακριβως οπως σας τα ειπα. Μεχρι και που βγηκε η ταινια στον αερα κανενος δεν πηγε το μυαλο σε τετοια συνομωσια.
Τρελο γελιο λεμε ........area 51 και βαλε......

υγ

Αντε να σας δωσω και ενα tip : ο σκηνοθετης ειναι Γερμανος (και εξαιρετικο παιδι)

Αν γινει η Κρητη ανεξαρτητη η μητερα μου θα θεωρηθει ξενη και ο πατερας μου Ελληνας της διασπορας;
Και εγω τι θα ειμαι μετα μεταναστης;

Για να φερω τσικουδια και κανενα απακι στην Αθηνα θα περναω τελωνειο;

Θα μου βγαζουν visa ευκολα λογω μισης καταγωγης (μιας και δεν θα ειναι στην ενωμενη Ευρωπη) ή θα μου βγαζουν την πιστη καθε φορα που θα πηγαινω για ελιες;

Πολλες αποριες... πολλες αποριες...

Λεει στο σποτ φιλε Send οτι και καλα οι νησοι Marshall ανεξαρτοποιηθηκαν με την βοηθεια των αμερικανων και το ιδιο θελει να περασει και για την Κρητη...

"Ανεξαρτητοποιήθηκαν" από τους Αμερικανούς, όχι με τη βοήθειά τους.

Η άλλη σημαία φαίνεται να είναι των ...Νήσων Μάρσαλ. Ποιος ο λόγος να συνυπάρχει με τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας;
Θέλω να πω, είναι τόσο άσχετες μεταξύ τους που μήπως τελικώς η επιλογή έγινε με καθαρά χρωματικά κριτήρια από έναν άσχετο από γεωγραφία ή ιστορία.

Tα Marshall Islands ειναι (εκτος των αλλων φυσικα) ενα απο τα ανοιχτα νηολογια των ΗΠΑ.
Ειχε ακουστει, καποια στιγμη να δημιουργηθει ενα ελληνικο ανοιχτο νηολογιο, ελεγαν για Κρητη, Ροδο. Μακαρι να γινει (οχι το ανεξαρτητο κρατος φυσικα)

Re: Απάντηση: VODAFONE

Δεν νομιζω οτι η σημαια του δημου Αθηναιων και η εμφανιση της μπορει να υποδηλωνει ανεξαρτητοποιηση της Αθηνας ,και σε καμμια περιπτωση δεν συμβολιζει κατι τετοιο.Η συγκεκριμενη σημαια της Κρητης υποδηλωνει κατι αλλο.
Δηλαδη οσοι ειδαν τα πλανα της διαφημισης πριν προβληθει,δεν αναρωτηθηκαν τι ειναι η σημαια που εμφανιζεται?Δεν αναρωτηθηκαν αν ειναι η σημαια του Κογκο,της Σρι Λανκα η του Αχιλλεα Τριανδριας?

Οχι Πετρο. Σε τετοια πλανα σπανια δινει κανεις σημασια. Δεν ειχαν και την σβαστικα να κολλησει το ματι.....

Στο κατω κατω εχουν στην διαρκεια του γυρισματος τοσα προβληματα που σιγα μην κατσουν να αναρωτηθουν τι σημαια ειναι η διπλωμενη πισω απο τον πρωταγωνιστη.

Μονο κανενα μμματι διαφημιστη που κοιταζει ολες τις μη βασικες λεπτομερειες μπορει να ασχοληθει με κατι τετοιο και οχι για δημιουργικο λογο αλλα καθαρα γιατι εχουν δει πολλα τα ματια τους.

Ε καλά εάν είναι να κάνουμε συνειρμούς...

Να πω κι εγώ έναν. Στα Μάρσαλ πέφτανε μπόμπες. Στη μεγαλόνησο διαθέτουν αντιαρματικά και μπαζούκας.

"Ανεξαρτητοποιήθηκαν" από τους Αμερικανούς, όχι με τη βοήθειά τους.

No problem, αυτο τελος παντων θεωρητικα θελει να πει το clip.

Πιασ' τ' αυγο και κουρευτο, αν ειναι καποιος που θα κανει την Κρητη και τη Μανη και το Πηλιο ανεξαρτητα παντως θα ειναι οι Γερμανοι.
Εχουν αγορασει πανω απο τα μισα :Banane0:

Αν γινει η Κρητη ανεξαρτητη η μητερα μου θα θεωρηθει ξενη και ο πατερας μου Ελληνας της διασπορας;
Και εγω τι θα ειμαι μετα μεταναστης;

Για να φερω τσικουδια και κανενα απακι στην Αθηνα θα περναω τελωνειο;

Θα μου βγαζουν visa ευκολα λογω μισης καταγωγης (μιας και δεν θα ειναι στην ενωμενη Ευρωπη) ή θα μου βγαζουν την πιστη καθε φορα που θα πηγαινω για ελιες;

Πολλες αποριες... πολλες αποριες...

κάτσε να ετοιμάζω και εγώ στην γυναίκα μου το διαβατήριο

θα την καταγγείλω για παράνομη παραμονή στη χώρα :flipout::flipout:

απέλαση ...

ρε συ δεν με πείθει με τίποτα και κανένας ,, δεν πα να εἴναι και ρουμανο῏Πολωνός ο κάμεραμαν
ιναι

ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά

Ο καμεραμαν ειναι Ελληνας. Και στα εργα γινονται μια χαρα αυτα.

απέλαση ...

Αν σου 'χει κάνει παιδί ατύχησες... είναι μητέρα Έλληνα, δεν απελαύνεται.

απέλαση ...

Αν σου 'χει κάνει παιδί ατύχησες... είναι μητέρα Έλληνα, δεν απελαύνεται.

Αστο Βασιλη... την πατησες φιλε ειναι αργα τωρα...

Βεβαια μπορεις εσυ να γινεις μεταναστης :flipout::flipout:

Mάλιστα είναι τόσο καλοστημένη η..."συνομωσία", που το 99.99% του πληθυσμού δεν πρέπει να έχει προσέξει καν αυτά τα σημαιάκια απο πίσω.

Mάλιστα είναι τόσο καλοστημένη η..."συνομωσία", που το 99.99% του πληθυσμού δεν πρέπει να έχει προσέξει καν αυτά τα σημαιάκια απο πίσω.

μιλάμε για υποσυνείδητο φίλε μου...

δεν ξέρεις από διαφήμιση αδελφέ

το ότι δεν το πρόσεξες με την μία δεν σημαίνει ότι δεν το εξέλαβε ο νους σαν εικόνα και μήνυμα

Δηλαδή ρε παιδιά,αν δεν υπήρχε αυτό το βιντεάκι του ψυχάκια,εσείς ξέρατε τι είναι αυτές οι σημαίες?
Και γιατί είναι σπάνιο να τις βρεις-άρα μπήκαν με δόλο- και δεν είναι απίθανο να τις αναγνωρίσει κάποιος και στη συγκεκριμένη περίπτωση η πλατιά μάζα?

Από την άλλη,για σκεφθείτε αν ανεξαρτητοποιηθεί η Κρήτη πόσα καλά θα υπάρξουν...
Μάνι-μάνι,θα χάσουν ένα σκασμό ψήφους το πασοκ και οι μητσοτάκηδες :)

Last edited:
Ας το σοβαρεψουμε λοιπον...

Δεχομαι την χρηση υποσυνειδητων μηνυματων, αλλα...

Αν εγω δεν ξερω τη σημαια των Marshall (καλα και της ανεξαρτης Κρητης δεν ηξερα αλλα το προσπερναω) και την ιστορια τους, πως στο καλο θα κανω τον συνειρμο ωρε;
Πως θα με επηρεασει;

Τα μηνυματα τετοιου τυπου ειναι με σαφη και οικεια συμβολα-εικονες.