Λεει στο σποτ φιλε Send οτι και καλα οι νησοι Marshall ανεξαρτοποιηθηκαν με την βοηθεια των αμερικανων και το ιδιο θελει να περασει και για την Κρητη...
Η άλλη σημαία φαίνεται να είναι των ...Νήσων Μάρσαλ. Ποιος ο λόγος να συνυπάρχει με τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας;
Θέλω να πω, είναι τόσο άσχετες μεταξύ τους που μήπως τελικώς η επιλογή έγινε με καθαρά χρωματικά κριτήρια από έναν άσχετο από γεωγραφία ή ιστορία.
Δεν νομιζω οτι η σημαια του δημου Αθηναιων και η εμφανιση της μπορει να υποδηλωνει ανεξαρτητοποιηση της Αθηνας ,και σε καμμια περιπτωση δεν συμβολιζει κατι τετοιο.Η συγκεκριμενη σημαια της Κρητης υποδηλωνει κατι αλλο.
Δηλαδη οσοι ειδαν τα πλανα της διαφημισης πριν προβληθει,δεν αναρωτηθηκαν τι ειναι η σημαια που εμφανιζεται?Δεν αναρωτηθηκαν αν ειναι η σημαια του Κογκο,της Σρι Λανκα η του Αχιλλεα Τριανδριας?
"Ανεξαρτητοποιήθηκαν" από τους Αμερικανούς, όχι με τη βοήθειά τους.
Αν γινει η Κρητη ανεξαρτητη η μητερα μου θα θεωρηθει ξενη και ο πατερας μου Ελληνας της διασπορας;
Και εγω τι θα ειμαι μετα μεταναστης;
Για να φερω τσικουδια και κανενα απακι στην Αθηνα θα περναω τελωνειο;
Θα μου βγαζουν visa ευκολα λογω μισης καταγωγης (μιας και δεν θα ειναι στην ενωμενη Ευρωπη) ή θα μου βγαζουν την πιστη καθε φορα που θα πηγαινω για ελιες;
Πολλες αποριες... πολλες αποριες...
ρε συ δεν με πείθει με τίποτα και κανένας ,, δεν πα να εἴναι και ρουμανο῏Πολωνός ο κάμεραμαν
ιναι
ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά
κάτσε να ετοιμάζω και εγώ στην γυναίκα μου το διαβατήριο
θα την καταγγείλω για παράνομη παραμονή στη χώρα
απέλαση ...
κάτσε να ετοιμάζω και εγώ στην γυναίκα μου το διαβατήριο
θα την καταγγείλω για παράνομη παραμονή στη χώρα
απέλαση ...
Αν σου 'χει κάνει παιδί ατύχησες... είναι μητέρα Έλληνα, δεν απελαύνεται.
Αν σου 'χει κάνει παιδί ατύχησες... είναι μητέρα Έλληνα, δεν απελαύνεται.
Mάλιστα είναι τόσο καλοστημένη η..."συνομωσία", που το 99.99% του πληθυσμού δεν πρέπει να έχει προσέξει καν αυτά τα σημαιάκια απο πίσω.
Mάλιστα είναι τόσο καλοστημένη η..."συνομωσία", που το 99.99% του πληθυσμού δεν πρέπει να έχει προσέξει καν αυτά τα σημαιάκια απο πίσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.