VODAFONE

Αν εγω δεν ξερω τη σημαια των Marshall (καλα και της ανεξαρτης Κρητης δεν ηξερα αλλα το προσπερναω) και την ιστορια τους, πως στο καλο θα κανω τον συνειρμο ωρε;
Πως θα με επηρεασει;

Οχι μην το προσπερνας.....Αφου εχεις δει το υποσυνειδητο μηνυμα θα σου δειξουν ενα ντοκυμανταιρ στον Σκαι μετα απο μηνα και θα σου δειξουν ακριβως τις σημαιες και την σημασια τους.

Και τοτε θα πυροδοτηθει η υποσυνειδητη εικονα της διαφημιστικης ταινιας και στο μυθικο δημοψηφισμα για την ανεξαρτησια της Κρητης που θα γινει το 2013 κατα πως λενε θα ψηφισεις υπερ (αν εισαι Κρητικος).

Στην συνεχεια τα Σουδα θα γινουν υπερβαση των Αμερικανων εκ νεου και το χρημα θα ρεει αφθονο και θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι εκτος των υπολοιπων Ελληνων που θα πληρωνουν για το κρητικο λαδι τελη εκτελωνισμου :D

Re: Απάντηση: VODAFONE

δεν ξέρεις από διαφήμιση αδελφέ

το ότι δεν το πρόσεξες με την μία δεν σημαίνει ότι δεν το εξέλαβε ο νους σαν εικόνα και μήνυμα

Ενω εσυ το εχεις σπουδασει δηλαδη ? :ernaehrung004:

Η άλλη σημαία φαίνεται να είναι των ...Νήσων Μάρσαλ. Ποιος ο λόγος να συνυπάρχει με τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας;
Θέλω να πω, είναι τόσο άσχετες μεταξύ τους που μήπως τελικώς η επιλογή έγινε με καθαρά χρωματικά κριτήρια από έναν άσχετο από γεωγραφία ή ιστορία.

Ολο και καποιο λογο θα εχουνε....απλα ειμαστε πολυ μικροι για να αντιληφθουμε την κινηση των πιονιων στην παγκοσμια σκακιερα στρατηγικης :ADFADF1:

Ενω εσυ το εχεις σπουδασει δηλαδη ? :ernaehrung004:

όχι βέβαια οπως δεν το έχεις σπουδάσει και εσυ ...
που δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα λες και είστε προτοξαδέλφια με την voda

υπάρχει δόλος ,, τέλος

εγω θα σε δωσο 1000 ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ να διαλέξεις στην τυχή σημαία και εαν πετύχεις αυτη την μπούρδα με την ανεξάρτιτη Κρήτη ΣΦΎΡΑ ΜΟΥ ...

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ρε χριστιανέ μου αυτη η σημαία στα μαγαζία για πλάκα !!!!
είναι επιτιδευμένη η παρουσία της στην τηλεόραση

που στο διάολο την αγοράσανε ?? στα περίπτερα στην ομόνοια ???

όχι βέβαια οπως δεν το έχεις σπουδάσει και εσυ ...

για την ενημερωση σου για να μην εκτιθεσαι εχω σπουδασει και κανω αυτην ακριβως την δουλεια 20 χρονια τωρα....

για την ενημερωση σου για να μην εκτιθεσαι εχω σπουδασει και κανω αυτην ακριβως την δουλεια 20 χρονια τωρα....

και με τόση εμπειρία επιμένεις οτι ήταν τυχαίο ?

απλά γουστάρεις να πηγαίνεις κόντρα

εγω θα σε δωσο 1000 ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ να διαλέξεις στην τυχή σημαία και εαν πετύχεις αυτη την μπούρδα με την ανεξάρτιτη Κρήτη ΣΦΎΡΑ ΜΟΥ ...

Αν διαλεξω μια σημαια με την ανεξαρτητη Δωδεκανησο τι κερδιζω ? Δοξα ναχει ο αδοξαστος σεναρια ανεξαρτησιας στα φασιστοσαιτ διαβαζουμε μπολικα.

Η σημαία της ''Δημοκρατίας της Θράκης'' δε τους καθόταν καλά, να την έβαζαν κι αυτή δίπλα; Ή μήπως θα μπει σε επόμενη διαφήμιση;
Μου αρέσει που τα θεωρούμε όλα τυχαία!

η κρήτη είναι ο 111ος νομός της Ελλάδας. Και οι νήσοι Μάρσαλ η 88η πολιτεία των ΗΠΑ...
τυχαίο ?

Απάντηση: Re: VODAFONE

Αν διαλεξω μια σημαια με την ανεξαρτητη Δωδεκανησο τι κερδιζω ? Δοξα ναχει ο αδοξαστος σεναρια ανεξαρτησιας στα φασιστοσαιτ διαβαζουμε μπολικα.

Που να δεις Ναθ, πόσα χρόνια διαβάζουμε στα ''έγκριτα'' μέσα περί τυχαίων επιλογών, ανθρώπινων λαθών κ.λ.π.......Όλα τα καλά γίνονται με εκούσια ανθρώπινη συνδρομή και συμμετοχή*, όλα τα άσχημα επειδή ήμασταν άτυχοι και ως άνθρωποι κάνουμε λάθη**...

* Διότι την επιτυχία πρέπει πάντα να την πιστωθεί κάποιος

** Διότι τη μ@λ@κι@ δεν πρέπει να την χρεωθεί κανείς...

κοίτα Ναθ
το να βρεί την σημαία της Κρήτης ήθελε .....γερρρρή τύχη.
Το να βρεί και να βάλει δίπλα τα νησιά Μάρσαλ....ξεπερνάει κάθε επιστημονική φαντασία...

πάει στη σφαίρα της συνομωσίας....

Οπως chief και να κανει καποιος ολο το συνειρμο που εκανε ο τυπος στο βιντεο. Να αναγνωρισει δλδ τη σημαια της Κρητης και των νησιων Μαρσαλ και μετα να κανει και το συσχετισμο.
Ειναι ολα τραβηγμενα απο τα μαλια.

Κυριοι,μου επιτρεπετε να πω και εγω την αποψη μου ως Κρητικος που συχνα πυκνα ερχομαι σε επαφη με το θεμα της δηθεν "ανεξαρτησιας" και του επισης δηθεν "δημοψηφισματος" που υποτιθεται πως θα λαβει χωρα το 2012..Εχουμε μπλεξει εδω κατω παιδια,υπαρχει ενα μικρο μεν,υπαρκτο δε ποσοστο συντοπιτων μου(Κυριως απο τα ορεινα),που μην εχοντας τιποτα αλλο να ασχοληθουν,ασχολουνται με αυτες τις π@π@ριες.Δεκαδες αγροτικα 4χ4 κυκλοφορουν με απαραιτητο αξεσουαρ(μαζι με το ζαντολαστιχο)και το εμβλημα της "Κρητικης πολιτειας" στο πισω τζαμι,ενω τετοιου ειδους σημαιες εχουν εμφανιστει ακομα και σε μπαλκονια.Ειναι πολυ επικυνδυνα ολα αυτα,καθως η διαφημηση για ολλους τους υπολοιπους Ελληνες μπορει να μην ειπε τπτ ουτε σε συνειδητο,ουτε σε ασυνειδητο επιπεδο,αλλα σε κατι τυπακια εδω κατω θα πει πολλα,και θα ριξει νερο στο μυλο αυτης της γελοιας ιστοριας.Να πω και μια ιδεα;Λεω εγω τωρα,υπαρχει περιπτωση το σημαιακι να τοποθετηθηκε απο καποιον Κρητικο συντελεστη του σποτ που απλα ειναι υποστηρικτης του συγκεκριμμενου ρευματος;

Λεω εγω τωρα,υπαρχει περιπτωση το σημαιακι να τοποθετηθηκε απο καποιον Κρητικο συντελεστη του σποτ που απλα ειναι υποστηρικτης του συγκεκριμμενου ρευματος;

Oχι φιλε μου . Δεν εχει καμια σχεση με τετοια θεματα ο ανθρωπος αυτος.