Αν εγω δεν ξερω τη σημαια των Marshall (καλα και της ανεξαρτης Κρητης δεν ηξερα αλλα το προσπερναω) και την ιστορια τους, πως στο καλο θα κανω τον συνειρμο ωρε;
Πως θα με επηρεασει;
δεν ξέρεις από διαφήμιση αδελφέ
το ότι δεν το πρόσεξες με την μία δεν σημαίνει ότι δεν το εξέλαβε ο νους σαν εικόνα και μήνυμα
Η άλλη σημαία φαίνεται να είναι των ...Νήσων Μάρσαλ. Ποιος ο λόγος να συνυπάρχει με τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας;
Θέλω να πω, είναι τόσο άσχετες μεταξύ τους που μήπως τελικώς η επιλογή έγινε με καθαρά χρωματικά κριτήρια από έναν άσχετο από γεωγραφία ή ιστορία.
Ενω εσυ το εχεις σπουδασει δηλαδη ? :ernaehrung004:
όχι βέβαια οπως δεν το έχεις σπουδάσει και εσυ ...
για την ενημερωση σου για να μην εκτιθεσαι εχω σπουδασει και κανω αυτην ακριβως την δουλεια 20 χρονια τωρα....
εγω θα σε δωσο 1000 ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ να διαλέξεις στην τυχή σημαία και εαν πετύχεις αυτη την μπούρδα με την ανεξάρτιτη Κρήτη ΣΦΎΡΑ ΜΟΥ ...
και με τόση εμπειρία επιμένεις οτι ήταν τυχαίο ?
εντάξει επείσθην ...Με τοση εμπειρια και με επικοινωνια με τους συντελεστες....πριν λιγο.
η κρήτη είναι ο 111ος νομός της Ελλάδας. Και οι νήσοι Μάρσαλ η 88η πολιτεία των ΗΠΑ...
τυχαίο ?
Αν διαλεξω μια σημαια με την ανεξαρτητη Δωδεκανησο τι κερδιζω ? Δοξα ναχει ο αδοξαστος σεναρια ανεξαρτησιας στα φασιστοσαιτ διαβαζουμε μπολικα.
κοίτα Ναθ
το να βρεί την σημαία της Κρήτης ήθελε .....γερρρρή τύχη.
Το να βρεί και να βάλει δίπλα τα νησιά Μάρσαλ....ξεπερνάει κάθε επιστημονική φαντασία...
πάει στη σφαίρα της συνομωσίας....
Λεω εγω τωρα,υπαρχει περιπτωση το σημαιακι να τοποθετηθηκε απο καποιον Κρητικο συντελεστη του σποτ που απλα ειναι υποστηρικτης του συγκεκριμμενου ρευματος;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.