Voivode + Aether

Ευχαριστώ.
Γενικά δεν έχει υποστηριχθεί το lossless ακόμη στο Linux.
Αν αποφασίσει η κοινότητα...
Πιθανόν να μην ασχολείται λόγω ποιότητας

Βασικά δεν γίνεται να υποστηριχθεί Spotify Lossless στα RPi γιατί δεν το επιτρέπει η εταιρεία (Spotify). Έχει κυνηγήσει όποιους προσπάθησαν.

Αλλά δεν πειράζει κιόλας, μιας και έχει τον χειρότερο ήχο από όλα τα lossless streaming services.

• Like
Reactions: Tzimisce and vlad66
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Είχα μέχρι πριν λίγο καιρό και tidal και quboz και Spotify family. Αφού έγινε το spoti lossless είπα θα κρατήσω μία συνδρομή που να ήξερα ότι τα software που έχουν για το raspberry δεν θα υποστηρίζει το Spotify lossless. Οπότε μάζεψα το raspberry στη άκρη. Τεσπα αν με ξανάπιασει φαγούρα για άλλη συνδρομή θα το δοκιμάσω. Πάντως μπράβο σου που ασχολήθηκες με αυτό το project.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απορώ πως κράτησες το spotify και έφυγες από το Qobuz

Σου φάνηκε ότι έχει κάποια σχέση το ένα με το άλλο ;;;

Στην σημερινή εποχή τρεις συνδρομές είναι πολλές συν κάτι cosmote tv κτλ.
Το tidal το είχα χρόνια και ένα χρόνο το qobuz το οποίο μου άρεσε περισσότερο από όλα.

• Like
Reactions: vlad66
Στην σημερινή εποχή τρεις συνδρομές είναι πολλές συν κάτι cosmote tv κτλ.
Το tidal το είχα χρόνια και ένα χρόνο το qobuz το οποίο μου άρεσε περισσότερο από όλα.

Η cosmote tv θα φύγει μόλις τελειώσει το συμβόλαιο.. οι 3 πλατφόρμες της μουσικής θα μείνουν.

Το Qobuz μέσω gamsgo τελειώνει αύριο και με το τέλος του καλοκαιριού θα πάω με άλλον ενδιάμεσο για 5ετή προπληρωμένη συνδρομή