βάλε απλά ένα image πχ το ΒΗ ή ακόμα καλύτερα το original και χωρις Plugins να δουμε τι γίνεται
Προβλημα θερμοκρασιας δεν εχει ειναι γυρω στους 39 βαθμους, ελαχιστο 31 μεγιστο 42. αυτο που λετε να βαλω ενα ιματζ και μετα να φορτωνω εγινε και τα προβληματα ξεκιναν μετα την φορτωση των epg το εχω πει πολλες φορες και κατα προτροπη του nocarder αλλαξα και τα ιματζ και απλως ειπα οτι βρηκα σταθεροτερο το νεμεσις που μου μπουταρει λιγοτερες φορες.ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δεν ξερω ποσο εγω σας βοηθαω μ'αυτα που γραφω.
lasedline το εκανα αυτο πουλες και δεν παρουσιασε κανενα προβλημα το προβλημα εμφανιστηκε οταν φορτωθηκαν τα epg και σαν λυση ενεργοποιησα και το swap αλλα μετα αρχισε διπλα μπουταρισματα μια να πεταξει τα epg και μια το swap.malista πετοντας to swap πετουσε και τα epg και τα επανεφερε καποια στιγμη στο ασχετο για να τα ξαναπεταξει κι,αυτα οταν ξεκινουσε μια εγγραφη οπωτε εκανε μπουτ πετουσε τα epg εκανε μια παυση 3-5 λεπτων και ξεκινουσε ξανα την εγγραφη φυσικα πετσοκομενη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.