suzakias
Banned
Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD
Καλα εχω σκασει στα γελια απο χτες με αυτον τον δεκτη,τον ατιμο εχω παθει πλακα λεμε.
Καλα εχω σκασει στα γελια απο χτες με αυτον τον δεκτη,τον ατιμο εχω παθει πλακα λεμε.
O Duo μου, τρέχει πλέον multiboot με VTI στην flash, Βarry Αllen 5.1.5 και Pli με Dream Elite (Nabilo στην ουσία) στο στικ.
Η συμπεριφορά του είναι πολύ καλή.
Οι δοκιμές συνεχίζονται..
πηγα και το παρελαβα και γω today για να δουμε....πολυ καψιμο το Σ-Κ που μας ερχεται πειτε ρε παιδια κανενα τροπο να διωξω την γυναικα μου απο το σπιτι!!!!!!
Τα PLi κλπ. είναι Images (firmware)Αλεξη καλοριζικος!
πες και σε εμας τι ειναι ολα αυτα τα Pli, VTI, Multiboot να μαθαινουμε κι εμεις.![]()
kyrliot αν θελεις σου δινω την γυναικα μου!!!!
χαχαχα!!!!!!
Σαν πολλοί γίναμε με Vu+, ή μήπως είναι ιδέα μου??
Τώρα αν πω ότι ΔΕΝ ζηλεύω.....Σαν πολλοί γίναμε με Vu+, ή μήπως είναι ιδέα μου??
VU+ + dream-elite image + glamour-infinity skin + mc_elliot ελληνική μετάφραση enigma2 ===== rulezzzzzzzΤώρα αν πω ότι ΔΕΝ ζηλεύω.....
ψέμματα θα πω!!!:marchmellow:
ρε πας καλα που θα την δωσο την καρτα.........με μαμησε μετα αυτη,και ολα αυτα για εναν δεκτη τσουκ τσουκ.Πανο γελα γελα εσυ,να δουμε ποιος θα γελα καλυτερα στο τελοςΗ λύση με τις γυναίκες σας είναι μόνο μία. Της δίνετε την πιστωτική και της λέτε "μωρό μου σήμερα αποφάσισα να σου κάνω ένα δώρο, για πάρτι σου είσαι ελεύθερη με την κάρτα μου να πας όλη τη μέρα στα μαγαζία....".
Το χόμπι θέλει θυσίες και αίμα......
Αμ τι να σε πω και εγω εσενα τωρα!!!!ελα μαζι μου απο το πρωι μπυρα σουβλακια,και τωρα σοδες.......πολλες σοδες λεμε ΗλιαΤώρα αν πω ότι ΔΕΝ ζηλεύω.....
ψέμματα θα πω!!!:marchmellow:
VU+ + dream-elite image + glamour-X-infinity skin + mc_elliot ελληνική μετάφραση enigma2 v6.0===== rulezzzzzzzVU+ + dream-elite image + glamour-infinity skin + mc_elliot ελληνική μετάφραση enigma2 ===== rulezzzzzzz
Η ..ιεροσυλία ολοκληρώθηκε!
Gemini 4.70 for Dreambox 8000 στον Vu+
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.