VU+ Duo HD

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Καλα εχω σκασει στα γελια απο χτες με αυτον τον δεκτη,τον ατιμο εχω παθει πλακα λεμε.

Εμείς να δεις γέλια.

Σε πόση ώρα είπαμε κάνει full restart ο DM8000;

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

πηγα και το παρελαβα και γω today για να δουμε....πολυ καψιμο το Σ-Κ που μας ερχεται πειτε ρε παιδια κανενα τροπο να διωξω την γυναικα μου απο το σπιτι!!!!!!

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

O Duo μου, τρέχει πλέον multiboot με VTI στην flash, Βarry Αllen 5.1.5 και Pli με Dream Elite (Nabilo στην ουσία) στο στικ.
Η συμπεριφορά του είναι πολύ καλή.
Οι δοκιμές συνεχίζονται..

Αλεξη καλοριζικος!
πες και σε εμας τι ειναι ολα αυτα τα Pli, VTI, Multiboot να μαθαινουμε κι εμεις. -bye-

πηγα και το παρελαβα και γω today για να δουμε....πολυ καψιμο το Σ-Κ που μας ερχεται πειτε ρε παιδια κανενα τροπο να διωξω την γυναικα μου απο το σπιτι!!!!!!

Σαν δεν ντρεπεσε να διωξεις την γυναικα σου απα πα πα.Δεν μου δινεις το δεκτη να στον "στρωσω" και απο δευτερα θα ειναι ετοιμος για χρηση :flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:

Αλεξη καλοριζικος!
πες και σε εμας τι ειναι ολα αυτα τα Pli, VTI, Multiboot να μαθαινουμε κι εμεις. -bye-
Τα PLi κλπ. είναι Images (firmware)
To Barry Allen είναι plugin που σου επιτρέπει να τρέχεις Images μέσα από στικάκι, χωρίς να ταλαιπωρείς την flash του δέκτη με συνεχείς αναβαθμίσεις.

φίλοι μου, αύριο έρχεται και δικός μου δέκτης αγορασμένος από τον Μανώλη (elight).
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστη συνενόηση και εξυπηρέτηση που με σκλάβωσε.

Σαν πολλοί γίναμε με Vu+, ή μήπως είναι ιδέα μου??
Τώρα αν πω ότι ΔΕΝ ζηλεύω.....
ψέμματα θα πω!!!:marchmellow:

VU+ + dream-elite image + glamour-infinity skin + mc_elliot ελληνική μετάφραση enigma2 ===== rulezzzzzzz

Η λύση με τις γυναίκες σας είναι μόνο μία. Της δίνετε την πιστωτική και της λέτε "μωρό μου σήμερα αποφάσισα να σου κάνω ένα δώρο, για πάρτι σου είσαι ελεύθερη με την κάρτα μου να πας όλη τη μέρα στα μαγαζία...." :D.

Το χόμπι θέλει θυσίες και αίμα......

Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Η λύση με τις γυναίκες σας είναι μόνο μία. Της δίνετε την πιστωτική και της λέτε "μωρό μου σήμερα αποφάσισα να σου κάνω ένα δώρο, για πάρτι σου είσαι ελεύθερη με την κάρτα μου να πας όλη τη μέρα στα μαγαζία...." :D.

Το χόμπι θέλει θυσίες και αίμα......
ρε πας καλα που θα την δωσο την καρτα.........με μαμησε μετα αυτη,και ολα αυτα για εναν δεκτη τσουκ τσουκ.Πανο γελα γελα εσυ,να δουμε ποιος θα γελα καλυτερα στο τελος:flipout::flipout:

Αμ τι να σε πω και εγω εσενα τωρα!!!!ελα μαζι μου απο το πρωι μπυρα σουβλακια,και τωρα σοδες.......πολλες σοδες λεμε Ηλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

VU+ + dream-elite image + glamour-infinity skin + mc_elliot ελληνική μετάφραση enigma2 ===== rulezzzzzzz
VU+ + dream-elite image + glamour-X-infinity skin + mc_elliot ελληνική μετάφραση enigma2 v6.0===== rulezzzzzzz

Ίσως και πριν πείτε κύμινο....:operator:

Η ..ιεροσυλία ολοκληρώθηκε!
Gemini 4.70 for Dreambox 8000 στον Vu+

attachment.php

Attachments

• DM8000_Gemini.jpg
    DM8000_Gemini.jpg
    31.4 KB · Views: 326

Η ..ιεροσυλία ολοκληρώθηκε!
Gemini 4.70 for Dreambox 8000 στον Vu+

attachment.php

θα σου στειλω ενα παπά να σε εξαγνίσει από τα κακά πνεύματα...
με τα timebombs κτλ που υπήρχε παλια πρόβλημα με κλώνους ειναι ασφαλές?

Last edited: