1. Τραβάς με ftp ότι θες στο pc/laptop/tablet που χρησιμοποιείς και το αντιγράφεις όπου θέλεις.
2. Στον web browser που χρησιμοποιείς, βάλε στη γραμμή διευθύνσεων την Ip του δέκτη και θα δείς το web interface. Από την επιλογή TV θα δείς τα διαθέσιμα κανάλια. Αν χρησιμοποιείς ένα tuner, πατώντας στο εικονίδιο που είναι σαν "oθoνίτσα" στα δεξιά του καναλιού στο οποίο είναι συντονισμένος ο δέκτης, θα σου ζητήσει να επιλέξεις την εφαρμογή, επιλέγεις vlc και πρέπει να έχεις εικόνα. Αν για κάποιο λόγο έχεις πειράξει τις default ρυθμίσεις του vlc, εγκατέστησέ το εκ νέου. Αν χρησιμοποιείς δυο tuners μπορείς να επιλέξεις όποιο κανάλι θες, ανεξάρτητα από το τι παίζει ο δέκτης.
3. Με τον ίδιο τρόπο όπως παραπάνω και επίσης με κάποια apps όπως το VU+ Player που έχω δοκιμάσει και παίζει άριστα (αλλά όχι τα HD κανάλια).
4. Τι εφαρμογή αναζητάς? Απλά το συνδέεις στον δέκτη και αν το image περιέχει τους κατάλληλους drivers, θα σου εμφανιστεί ως νέο tuner. Αν δεν υπάρχουν οι drivers πρέπει να βρεις μόνος σου και να τους εγκαταστήσεις χειροκίνητα.
5. Τί εννοείς αργεί? Δοκίμασε στο mg_cfg στην επιλογή δέκτη από autodetect (00) να βάλεις mips(06). Επίσης νομίζω ότι το 1.35α δουλεύει καλύτερα από το 1.38 (αν και επί της ουσίας πρόκειται για το ίδιο πράγμα).
Έχω όμως κι εγώ δυο ερωτησούλες.....όταν δοκιμάζω να μπώ από iphone ή android τηλέφωνο στο web interface του δέκτη, αυτόματα βλέπω την mobile έκδοση του openwebif. Σβήνοντας από το root.py την εγγραφή για iphone, βλέπω την πλήρη εκδοχή του openwebif. Αν όμως σβήσω και την εγγραφή για android το openwebif δεν ξεκινάει καν (το edit το δοκίμασα και με wordpad και με notepad++).
Επίσης, στο transcoding με δυο tuners ενεργά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Με ένα μόνο tuner ενεργό όμως, όταν ξεκινήσει ο player στο iphone/ipad/android κολλάει η εικόνα του δέκτη, εμφανίζει την ένδειξη rec (φυσιολογικό) αλλά αυτό δεν σταματά όταν αποσυνδεθεί το iphone/ipad/android, η ένδειξη rec παραμένει και το tuner παραμένει "κατειλημένο" από την εγγραφή. Έχουμε κάποια λύση γι' αυτο?