Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Πιθανόν. Εγκατέστησε τα smartmontools (opkg install smartmontools) και τρέξε την εντολή:
smartctl -A /dev/sda και στείλε τα δεδομένα εδώ. Το σημαντικό στατιστικό είναι το "Load_Cycle_Count".

Τα νούμερά σου δείχνουν απουσία του intellipark. Δεν είχε όλη η σειρά green το intellipark.

Εχω εναν scorpio black 320. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να το κοιτάξω αλλα δεν έχω αντιμετωπισει κάποιο θέμα μέχρι τωρα.

Last edited:
θα το τσεκαρω το απογευμα και θα βαλω εδω τα στατιστικα,αλλα δεν εχω παρατηρησει μεχρι τρα κατι περιεργο.

Απο μια αναζήτηση στο google, φαίνεται πως υπάρχει τρόπος απενεργοποιησης του intellipark. Ένα θέμα που με έχει πραγματικά προβληματίσει, είναι η απόκριση του τηλεκοντρολ. Υπάρχουν αναφορές για παρεμβολες του χειριστηρίου με τις οθόνες πλάσμα (μια απο τις οποίες έχω κ εγω). Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι πως με τις ίδιες ενεργειακες ρυθμίσεις σε Τν και δέκτη, διαφορετικά images να έχουν τόση διαφορά στην απόκριση. Αναφέρομαι στο εργοστασιακό λογισμικό. Ενώ σαν συστημα είναι ταχύτατο και το συμπαθώ πολύ, η απόκριση του χειριστηρίου είναι χείριστη (πάτημα πλήκτρου 2-3 φορές πριν λάβει την εντολή). Σε αντίθεση, στο Blackhole που είναι και εκείνο vu+ image επί της βάσης, δε συναντώ τέτοια θέμματα..

Ναι υπάρχει, το ανέφερα παραπάνω, αλλά θα πρέπει να βγει ο δίσκος και να μπει σε PC.

Ανεφερες πως να αυξήσεις το idle time. Λεω πως υπάρχουν τρόποι να το απενεργοποιήσεις πλήρως. Αυτό δεν είναι σημαντικό θέμα.. Βρες κάτι για το τηλεκοντρόλ.. ;)

Ναι, με το ίδιο utility απενεργοποιείται, αλλά όχι σε όλα τα firmware δίσκων.

Δεν κατάλαβα ακριβώς το πρόβλημά σου. Η διαφορά του image ίσως να έχει να κάνει μόνο με το skin, δηλαδή με το τι δείχνει η plasma tv. Κάτι άλλο δε διαφέρει στο θέμα IR, αφού ελέγχεται από τους οδηγούς που είναι ίδιοι σε όλα τα images.

Υπάρχουν αναφορές για παρεμβολες του χειριστηρίου με τις οθόνες πλάσμα (μια απο τις οποίες έχω κ εγω).

Εγώ πάντως με την 50ST30 και τον solo2 ακριβώς από κάτω της, δεν έχω κανένα πρόβλημα με παρεμβολές.

Και εγω με μια panasonic g30 δεν ειχα ποτε προβλημα. ΑΛΛΑ ομως όταν πηρα εναν 2ο Vu για εναν φιλο και προσπάθησα να τον σεταρω σπίτι μου, ειχα τρομερό πρόβλημα με το χειρηστήριό του. Επρεπε να το πατάω 2-3 φορές κάθε φορά. Οπότε πήρα το δικό μου χειριστήριο και ξεμπέρδεψα
Ο φίλος μου με Lcd tv δε πρόσεξε κάτι.

και το δικό μου το ίδιο πρόβλημα, ευτυχώς δεν το χρησιμοποιώ γιατί είναι σπάσιμο νεύρων

Μπορείς να μου πεις με τί ρυθμίσεις σου δούλεψε το transcoding με iStreamGate?

Ευχαριστώ
ip address:εξ. ip του ρουτερ (του pc δηλαδη)
streaming port:8002
protocol:http
port:80
system:
tuner:
user:

το θεμα ειναι να εχεις στατικη ip αλλιως πρεπει καθε φορα να προσθετεις τη νεα ip

Τι να σας πω.. το σκιν δεν ειναι, γιατι το κανει και σε πληρη εικόνα με μονο την εικόνα του προγραμματος.. Εστειλα mail στην Vu εδω κ 2 εβδομαδες, αλλα κλασσικά με έγραψαν.. με ποια λογική δε δουλευει δε δουλευει στην official image κ δουλευει σε όλα τα άλλα ο Θεος κ αυτοί ξερουν..

Και σε μένα με panasonic δεν υπάρχει θέμα με το κοντρολ με όσα image έχω δοκιμάσει. Το μόνο που δεν δοκίμασα ήταν της vu+

και εγω ενα θεματακι το εχω με το remote control και image blackhole.καμμια σχεση με το remote του vuduo

Εαν πατησεις μενου και πας κατω και αλλαξεις το αυτοματο με χειροκινητο τοτε στις δυο παρακατω σειρες βαζεις τα
ελληνικα

! Nαι εχεις δίκιο. Αυτό είναι. Ευχαριστώ

Θα παιξουν τα διαόλια μου, οπως λενε κ στην Κρήτη.. στην LED μου παιζει χωρις το παραμικρό lag...