Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

στο vti εχει διορθωθει εδω και μερες,εγω πιστευω ειναι πολυ ανωτερο image το vti.

Εγώ προς το παρόν έχω καταλήξει στο openAAF (χωρίς να έχω δοκιμάσει ακόμα pli). ΒΗ το απέρριψα αμέσως (κυρίως λόγω μετάφρασης) και τα vti, vix λόγω άλλων λεπτομερειών οι οποίες βέβαια μπορεί να ρυθμίζονταν από το skin αλλά δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ επισταμένα.
Πχ. με βολεύει στο openAAF το ότι δείχνει στο EPG τη λίστα με τα κανάλια και δεξιά ταυτόχρονα την περίληψη του τρέχοντος προγράμματος καθώς και τους τίτλους των επόμενων 3 προγραμμάτων.

Εγώ προς το παρόν έχω καταλήξει στο openAAF (χωρίς να έχω δοκιμάσει ακόμα pli). ΒΗ το απέρριψα αμέσως (κυρίως λόγω μετάφρασης)

Ποιας μεταφρασης; του μενου;

οντως ρε παιδιά... Γιατί τόσο άθλια μετάφραση στα μενού του BH ? Yπάρχει περίπτωση να την έκανε Ελληνας τόσο ανορθρόγραφος?
Εμένα για google translation μου φάνηκε...
Είχα προσφερθεί μέχρι και προσωπικά να τους διορθώσω τα λάθη και με έγραψαν...

Ποιας μεταφρασης; του μενου;

Ναι του μενού. Γενικά προτιμώ τα αγγλικά μενού και σε αυτήν την περίπτωση το + του openAAF είναι ότι μπορεί να εμφανίζει ελληνικό epg σε αντίθεση με το BH.

οντως ρε παιδιά... Γιατί τόσο άθλια μετάφραση στα μενού του BH ? Yπάρχει περίπτωση να την έκανε Ελληνας τόσο ανορθρόγραφος?

Μάλλον ο Πίου το μετέφρασε. Μαλλον το feedback τους ειναι μετριοτατο. Τους είχα στειλει κατεβατο με buglist και ούτε φωνη ούτε ακρόαση.. Αγγλικό μενού και ελληνικό crossepg..

η μετάφραση του Ηλία (mcelliot) https://www.dropbox.com/s/tnou0oidehxyxn7/enigmalocale-el-code-vme-v8.ipk

Ναι του μενού. Γενικά προτιμώ τα αγγλικά μενού και σε αυτήν την περίπτωση το + του openAAF είναι ότι μπορεί να εμφανίζει ελληνικό epg σε αντίθεση με το BH.

Να σου πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθεί με τα native epg καθε εικόνας. Ασυναισθητα πλεον βαζω το crossepg μιας και μου φαινεται πιο πληρες απο παλαιοτερες εικονες που ειχα.

Στο site της Blackhole ζητάνε εθελοντές για μετάφραση των μενού στις διάφορες γλώσσες.
http://www.vuplus-community.net/board/threads/language-translators.11297/
Θέλει αρκετή δουλειά απ' ότι βλέπω και δεν ξέρω και κατα πόσο κάποιοι όροι μπορούν να μεταφερθούν πιστά.
Ίσως θα έπρεπε να συσταθεί κάποια ομάδα να δουλέψει ομαδικά για να βγει καλό αποτέλεσμα.

Μου κάνει εντύπωση πάντως η προχειρότητα και η ευκολία να δεχθούν τον καθένα ως μεταφραστή... Αμα δηλώσει και η κουτσή Μαρία ότι μπορεί να μεταφράσει γι' αυτό έχουνε αυτά τα άθλια αποτελέσματα στις μεταφράσεις των μενού τους...

@ leo06
Αυτή η μετάφραση του Ηλία είναι για τα μενού? Δουλεύει με το τελευταίο image? To αντιγράφεις απλά και το τρέχεις?

Last edited:
Re: Απάντηση: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

για τα μενού είναι,το περνάς στο /tmp και το κάνεις manual install

Μετα την εγκατασταση μου πεταξε μια πρασινη οθόνη κ δεν είχα ήχο, αλλά μετά απο μια επανεκκινηση πλεον δε χρειαζεται να κανω "προσθικη υπερησιας" αλλα "προσθηκη υπηρεσιας", οπότε χαλαλι. Μπραβο, πολυ φιλοτιμη δουλεια ;)

Μετά την ανακοίνωση της νέας έκδοσης του ΒΗ (αναβάθμιση σε 2.0.1) μ έπιασαν τα νεύρα..
Είναι δυνατόν να μην γίνεται και πάλι με το online update?? Τι κάνουν οι άνθρωποι...
Εφαγα 2-3 ώρες για να φέρω στα ίσια το μηχάνημα με την έκδοση 2 και τώρα μας λένε πάλι ... αντε ξαναμανα flash..
Παίζουμε??
BTW δεν μου φάινεται ότι μπορώ να βρω mg την προκοπής.. η έκδοση 1.38c που έβαλα προχθές, μάλλον ευθύνεται για κάτι κολλήματα και κάνω συνέχεια restart...
Εχει κανείς κανένα αξιόπιστο λινκ από αυτό, που να εγκαθίσταται από το addon on μενου, εννοείται.. εστω με ΠΜ...
ευχαριστω

Beta testers μας έχουν καταντήσει τα παληκάρια της BH... Είπαμε να δίνουν updates αλλα αυτό το πράγμα να μη δουλεύουν ούτε στοιχειώδη πράγματα σωστά με το update όπως η ώρα είναι αστείο...
Έναν έλεγχο δεν κάνουν πριν τα ανεβάσουν?

Ή νομίζουν ότι έχουμε να αφιερώνουμε κάθε μέρα ώρες για να ξαναστήνουμε τον δέκτη απ' την αρχή?
Μου φαινεται θα γυρίσω στo 1.79 image

Εγκατεστησες το plugin που είχε κανει post ο sat gr; Eκεί υπαρχει το 1.38c full, το οποιο με το τελευταιο Blackhole ειναι πολυ σταθερο.

Last edited by a moderator:
Την γκρινια σας δεν μπορω να την καταλαβω....
Δεκτη με linux εχετε συνεχεια τον 'πειραζετε' , ε, ειναι λογικο να τρωτε τα 'κολληματα'.
Αλλωστε αυτη ειναι η χαρα του linux, το 'παιδεμα'.
Αν δεν θελετε μπελαδες απλα καθιστε σε ενα img που να δουλευει καλα & σταθερα και τελειωσατε.