Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

τελικα το mod image VIX BY KALEMIS λεει πως φτιαχνει την 11823,
ξερει καποιος πως το διορθωσε?

Όσο χρησιμοποιουσα την original Vix δεν είχα θέμα με αυτη τη συχνότητα.. Οπότε δε ξέρω αν άλλαξε όντως κατι.

Όσο χρησιμοποιουσα την original Vix δεν είχα θέμα με αυτη τη συχνότητα.. Οπότε δε ξέρω αν άλλαξε όντως κατι.

καλά ο Παναγιώτης ο malakudi δεν είχε γράψει ότι με χωρίς αναζήτηση δυκτίου λύνεται το πρόβλημα ;

καλά ο Παναγιώτης ο malakudi δεν είχε γράψει ότι με χωρίς αναζήτηση δυκτίου λύνεται το πρόβλημα ;

Μηπως το λέγαμε για το Pli; το Vix επιανε ολα τα καναλια κ με αυτοματη σαρωση απο οσο θυμαμαι.

Ποιό ήταν το προβλημα; Αν είχε η συχνότητα προβλημα τα καναλια σε αυτή (απο εδω) δε θα επαιζαν. ετσι δεν ειναι;

Last edited:
Καλησπέρα..
Επανέρχομαι μετά από λίγο καιρό απουσίας, λέγοντας ότι το mgc ΔΕΝ λειτουργεί σωστά με 2.0.0 ΒΗ..
Δοκίμασα μερικά, αλλά δεν κατέστη δυνατό να βρω κάποιο που να μην κολλάει μέσα στην ημέρα... ή και με το ζαπινγκ να θέλει συνέχεια restart..δράμα η κατάσταση δηλαδή..
εχετε κάποιο αξιόπιστο ρε παιδιά???
θενξ...

Ό,τι πιο σταθερό εχω (κανενα mg restart) ΒΗ 2.0.0, Build 2013-02-17-vuplus_experimental με το 1.38c απο Trr κ Β{06}

Επεξεργασία:
Να σου ανεβασω ενα backup που εχω κανει, αλλα εχω διαβασει πως δεν ειναι παντα ασφαλες.

Last edited by a moderator:
φοράω το image vti
στο τηλεκοντρόλ εκεί που είναι τα πλήκτρα για να αλλάξω τα κανάλια δεν υπακούνε και όταν τα πατάω δεν αλλάζει κανάλι.
Μήπως ξέρει κάποιος κάποιες ρυθμίσεις??????
ευχαριστώ εκ των προτέρων

θα σου πρωτεινα να ξαναπερασεις το image,
εαν συνεχησει να στο κανει μαλλον εχει χαλασει το τηλεκοντρολ.

φοράω το image vti
στο τηλεκοντρόλ εκεί που είναι τα πλήκτρα για να αλλάξω τα κανάλια δεν υπακούνε και όταν τα πατάω δεν αλλάζει κανάλι.
Μήπως ξέρει κάποιος κάποιες ρυθμίσεις??????
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εξαρταται το προβλημα σου. Αν δεν αντιδρα καθολου το τηλεκοντρολ, ή αν πρεπει να πατησεις 2-3 φορες για να αλλάξει. Αν ειναι το πρωτο, ίσως είναι περασμένος αλλος κωδικός στις ρυθμισεις (πρεπει να είναι code 2, βεβαια πως θα το δεις και το αλλαξεις χωρις κοντρολ.. ειναι αλλο θέμα), οποτε βάζεις αλλη εικόνα ή αλλο χειριστηριο. Αν ειναι το δευτερο, είναι γνωστο προβλημα που αντιμετωπίζει το τηλεκοντρολ με παρεμβολες απο τις τηλεορασεις πλάσμα. Το φτιαχνεις απενεργοποιώντας τον αισθητήτα της τηλεορασης για εξοικονόμηση ενεργειας.

Re: Απάντηση: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Δε χρειάζεται να περασει αλλο image. Περνα το με ΑΛΛΟ στικάκι. Ειναι παρατηρημένο ότι δε δεχετε παντα δυο συνεχόμενα φορματ απο το ίδιο στικάκι.

θα με τρελανει τελικα αυτό το ιματζ (vti kalemis), 6 διαφορετικά στικακια κ σε ολα κολλαει στο update k μονο σε αυτο το ιματζ.
Θα μου πειτε μη ασχολεισαι αλλα το εχω παρει εγωιστικά . :slapface:
Aν ειναι να αγοραζουμε κ ξεχωριστα στικακια μονο για update, φεξε μου......

Ευχαριστώ πολύ!!!
Από χθες που μπήκε το συγκεκριμένο panel που μου πρότεινες.. πάει ΣΦΑΙΡΑ..
να είσαι καλά!!
Δε κάνει τπτ. Στον Sat Gr βασικά που το εκανε ποστ. εγω μόνο το ανατύπωσα.

Ναι, σωστά.. αν τον ευχαριστήσω και αυτόν.
Νομίζω ότι είναι κορυφαίο panel/plugin...
ευγε πρώτα απ όλα στα παιδιά που ασχολούνται με την ανάπτυξη του..