Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

ένας Ισπανός προγραμματιστής είναι ο δημιουργός του και μαζί με την ομάδα του το ενημερώνουν

χρησιμοποιεί τα ψευδώνυμα LinuxSK και terrorman

εγώ απλά το αναδημοσίευσα

θα με τρελανει τελικα αυτό το ιματζ (vti kalemis), 6 διαφορετικά στικακια κ σε ολα κολλαει στο update k μονο σε αυτο το ιματζ.
Θα μου πειτε μη ασχολεισαι αλλα το εχω παρει εγωιστικά . :slapface:
Aν ειναι να αγοραζουμε κ ξεχωριστα στικακια μονο για update, φεξε μου......

μάλλον το OpenVix θέλεις να πεις

γιατί δεν βάζεις Black Hole στην flash και το OpenVix σε multiboot ;

τι να πω δεν ξέρω γιατί έχει σκαλώσει σε 'σένα έτσι αυτό το image

είχε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα ;

Last edited by a moderator:
Παιδιά , μερικές φορές μένουν κάποια κρυφά αρχεία στο USB στικάκι απο αποτυχημένα φλασαρίσματα. Βρείτε τα (κάνοντας εμφανή τα κρυφά αρχεια απο τις ρυθμίσεις φακέλων των Windows) και κάντετα delete πριν δοκιμάσετε να φλασάρετε ξανά.

Last edited:
Παιδιά, μερικές φορές μένουν κάποια κρυφά αρχεία στο USB στικάκι απο αποτυχημένα φλασαρίσματα.

Ακόμη καλύτερο είναι το φορμάρισμα του USB stick, π.χ. με το HP USB DISK Storage Tool πριν απο κάθε χρήση.

για δοκιμάστε και κάτι άλλο από τον φάκελο vuplus/solo2 του αρχείου που έχετε στο usb αφαιρέστε τα αρχεία :

imageversion
reboot.update
splash_cfe_auto

είναι τα αρχεία που έχουν ημερομηνία 3/2/2013 τα οποία είναι αρχεία τα οποία πρόσθαισα από το βασικό OPENVIX για τα μέλη που δεν είχαν πριν pli based image
το OPENVIX σαν backup μου έδωσε τα 2 αρχεία που έχουν ημερομηνία 22/2/2013:

kernel_cfe_auto.bin
root_cfe_auto.jffs2

ίσως να φταίει αυτό

Γιατι, Το φορμαρισμα απο τα windows δεν κάνει;
Βεβαίως και κάνει το φορμάρισμα από τα Windows.
Όταν όμως αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα δεν είναι κακό να έχεις υπ' όψιν σου και κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορεί να σε βοηθήσει, όπως αυτό που ανέφερα. Το συγκεκριμένο της HP, είναι μικρό σε μέγεθος, δεν χρειάζεται εγκατάσταση κλπ., το βρήκα από το site του AAF όταν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο USB stick και χρησιμοποιώντας το, το πρόβλημα μου λύθηκε.
Ίσως βοηθήσει και κάποιο άλλο μέλος εδώ.

Όχι πάντα. Εξαρτάται τι έχεις κάνει με το usb stick πριν. Εάν αυτό έχει πχ χρησιμοποιηθεί σαν boot drive για linux, υπάρχουν κρυφά sectors που η εφαρμογή για format απο windows δεν βλεπει, οπότε και παραμένουν στο δίσκο κ μετα την διαμορφωση. Γι'αυτό το λόγο είναι καλύτερο να χρησιμοποιουνται 3rd party εφαρμογες (οπως της ΗΡ που είναι όντως αναγνωρισμένη ως καλη) ή μηχανηματα με linux ή OSX.
Κωστης

καλημερα...εχω μια απορια σχετικα με τον vu solo 2...παιζει με ote tv αν κανω συνδρομη?
Όχι. Κάρτα και εταιρικός δέκτης σε συνδρομες ΟΤΕ είναι δεσμευμενα να δουλευουν μονο μεταξύ τους.

Last edited:
ειμαι ενας νεος κατοχος του εν λογο δεκτη , πριν μια ωρα τον συνδεσα και τον ξεψαχνιζω ... προς στιγμην αρκετα δυνατος και γρηγορος ......

Μια ερώτηση. Έχω το openvix-3.0.600 μαζί με το HD Glass 7.22. Γιατί όταν μπαίνω να κάνω setup το HD Glass δεν με αφήνει να επιλέξω οτιδήποτε; Φαίνετε ότι δεν δουλεύουν οι αριθμοί στο τηλεχειριστήριο.

Μια ερώτηση. Έχω το openvix-3.0.600 μαζί με το HD Glass 7.22. Γιατί όταν μπαίνω να κάνω setup το HD Glass δεν με αφήνει να επιλέξω οτιδήποτε; Φαίνετε ότι δεν δουλεύουν οι αριθμοί στο τηλεχειριστήριο.

Μου φαινεται λίγο απίθανο. Δε χρησιμοποιώ το εν λόγω skin, αλλα δοκίμασε να ενεργοποιηήσεις το Τext support, στο r-c code settings.

Αυτό ήταν το λάθος φίλε… δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ.

Προσπαθώντας να δείξω καλή θέληση απέναντι στο openpli, το εγκατεστησα προχθές, αλλα δε μπορω να λυσω κάποια θέματα.. custom ipk πως κανει καποιος.. κ μη πειτε telnet.. δε θα κανουμε αυτη τη δουλεια καθε φορά.. Επίσης το full χειριστηριο δεν μου δουλευει απο το webinterface, όπως επισης δε με αφηνει να δω screenshots απο το βιντεο. Τελος, το streaming απο το 8001 ειναι κακό ως αδύνατο. Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει;

Γειά σας παιδιά..μόλις πριν λίγες μέρες πήρα τον εν λόγω δέκτη. Έχω κάποιες απορίες και εχω μπερδευτεί επειδή έχω κινούμενο πιάτο με 1 LNB ενώ ο δέκτης έχει δύο tuner. Πρέπει να τα συνδέσω με 1 LNB αλλά με δύο εισόδους; Το θέμα είναι ότι όταν θέλω να κατεβάσω και άλλους δορυφόρους γίνεται μπέρδεμα, δεν μου ανοίγει τα ελεύθερα κανάλια που άνοιγα.

Last edited: