Αρχικα ενδιαφερομουνα για τον Vu+ Duo². Με τα τελευταια μηνυματα που διαβασα ομως στο
http://www.vuplus-support.org εχω στραφει προς τον Solo² προσπαθωντας να μαθω ποιες ειναι οι αρνητικες του πλευρες. Ζητω την κατανοηση σας εαν καπου εδω μεσα ηδη εχει απαντηθει καποια απο τις ακουλουθεισες ερωτησεις μου.
1. Με την ποιοτητα εικονας στα SD και HD εισαστε ικανοποιημενοι;
Μερικοι λενε πως ειναι καταπληκτικος αλλος πως χαλια και δεν βγαζω ακρη εαν εξαρταται απο το υλικο, την TV τους η εαν ειναι καθαρα θεμα δεκτη.
2. Στα οριακης ληψης σηματα ποια ειναι η εμπειρια σας εχοντας τον συγκρινει με αλλους δεκτες;
Προσπαθω να καταλαβω σε συγκριση με την Technotrend S2-1600 μου εαν θα δειχνει εικονα εκει που η καρτα ακομα τα καταφερνει.
3. Ποια ειναι τα χαμηλοτερα και υψηλοτερα Symbolrates σε DVB-S και DVB-S2 που καταφερνει να παιζει απροβληματιστα;
4. Μεσοπροθεσμα σκοπευω ισως να δουλεψω δυο κινητες κεραιες, μια 1.20μ στο Tuner 1 και την ηδη υπαρχουσα 1μ στο Tuner 2.
Η κινηση μπορει να γινει και με απλο Diseqc 1.2 αντι για USALS και τα βηματα ειναι τοσο μικρα ωστε πετυχαινουμε μια σωστη στοχευση οπως το εχω συνηθισει με τις PCI καρτες;
5. Υπαρχει κανενα θεμα υπερθερμανσης ειτε χωρις η με σκληρο ενσωματωμενο;
6. Ο ανεμιστηρας καταρχας ακουγεται πολυ αν ανεβαζει στροφες; Αν ναι μπορουμε να τον αλλαξουμε με εναλλακτικο 80mm που χρησημοποιουμε στα PC η θελει διαφορετικο;
7. Την ποιοτητα κατασκευης του δεκτη πως θα την χαρακτηριζατε;
Προσωπικα δεν μ' αρεσει καθολου το glossy μαυρο λογω σκονης που φαινεται και θα προτιμουσα ασημι matt αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα παρουμε δεδομενα.
8. Με το τηλεκοντρολ εισαστε ικανοποιημενοι;
Ξεκινωντας απο το glossy design του που διαβασα στο οποιο φαινονται δαχτυλιες, τα πληκτρα πατωντας τα εχουν καλη αισθηση;
Ανταποκρινεται ο δεκτης και ας μην δειχνουμε με το τηλεκοντρολ προς αυτον;
9. Το Display στην προσοψη δειχνει μονυμως την ωρα οταν ειναι σε standby ο δεκτης και διαβαζεται απο τα 3μ στο σκοταδι;
Φανταζομαι με καποιο script μπορει να γινει κι αυτο ακομα και εν ωρα λειτουργιας, σωστα;
10. Η τελευταια ερωτηση μου αφορα την ταυτοχρονη παρακολουθηση δυο προγραμματων Α και Β
a) βλεπουμε Α, γραφουμε Β
b) εγγραφη Α και Β
c) βλεπουμε Α και Β με pip/pap
Ειναι εφικτα τα πανω σεναρια εαν Α και Β εκπεμπουν σε 720p η 1080i;
Ιδια ερωτηση εαν προκειται για κλειδωμενα καναλια οπως π.χ. στο ευκολο BISS που χρησημοποιει η Digea στις 3.1Ε.
Και επιπλεον εφοσον η Digea και τις δυο συχνοτητες τις εχει σε ιδια πολωση και μπαντα θα πρεπε να πραγματοποιουνται τα πανω σεναρια και με μονο ενα καλωδιο στο Tuner 2 κανωντας "εσωτερικο loopthrough" στο Tuner 1 (το οποιο δεν τροφοδοτειται απο αλλο καλωδιο) μεσω software. Το εχει δοκιμασει κανεις;
Υπαρχει κατι αλλο αρνητικο που θα επρεπε να γνωριζω;