Οταν λεω 2 μερες , μη φανταστειτε οτι τον ειχα ολη μερα να δουλευει.
Μπορει αυτες τις 2 μερες να τον ανοιξα για 1-2 ωρες.
Το προβλημα ( το παγωμα δηλαδη του δεκτη οπου χρειαζοταν κλεισιμο απο τον διακοπτη καθως δεν υπακουγε στο τηλεκοντρολ ) εντοπιζοταν σε HD καναλια ( Sky Uk , Sky Italia ) και παντα μου το εκανε χωρις να πειραζω τον δεκτη για καποια ωρα.
Σε sd καναλια δεν μου το εκανε κι ας εβλεπα και αρκετες ωρες . μπορει βεβαια να ειναι τυχαιο αυτο .
Ξεχασα να γραψω οτι εχω περασει πανω απο 10 διαφορετικα ιματζ , κυριως openpli , ελπιζοντας οτι ετσι θα λυθει το προβλημα.
Σε τελευταια επικοινωνια που ειχα με τον πωλητη πριν λιγο, μου λεει οτι τον εχει απο χτες και παιζει συνεχεια σε HD καναλι χωρις να του κανει κανενα προβλημα και δεν τον στελνει ακομα στον αντιπροσωπο γιατι αν δουλευει καλα δεν θα μας τον αντικαταστησει !!!
Μου ειπε και καποια ακομα κουφα -εως αστεια -, τα οποια προτιμω να μην τα γραψω εδω , οποιος θελει να του τα πω σε π.μ.
Αυτο που θελω να ρωτησω ολους εσας που γνωριζετε αρκετα πραγματα παραπανω απο εμενα ειναι τα εξης.
1ον Περνωντας νεο ιματζ σβηνεται ΤΕΛΕΙΩΣ το προηγουμενο η αφηνει καποια καταλοιπα ?
και 2ον πως μπορω να αποδειξω οτι πραγματι εχει προβλημα ο δεκτης και οτι δεν το φανταζομαι ?
Εχω αρχισει να πιστευω οτι θα με βγαλουν τρελο ...
Επειδη αγορασα 3 σολο2 με μικροπροβληματα μεν αλλα γενικα ολα πολυ καλα,εως παρα πολυ καλα
Τι μικροπροβληματα ειχες ? μπορεις να γινεις πιο σαφης ?