VU+ Uno HD

Απάντηση: VU+ Uno is coming...

υπαρχει τροπος το timeshift να δουλευει απο μονο του οταν αλλαζω καναλι?blackhole 1.7.2.εχω αρκετες ερωτησεις ερχομενος απο humax icord και ειναι ο πρωτος μου enigma 2 δεκτης.αν ειναι κανεις προθυμος εχω πολλες ερωτησεις που καλο θα ηταν να τις λυσω οσο πιο γρηγορα γινετε.στο δεκτη εχω βαλει ηδη σκληρο δισκο

Last edited:

parament timeshift δεν εμφανιζετε πουθενα στα plug in μου.ουτε το βρησκω καπου για να το κατεβασω.BH 1.7.2

πράσινο-κίτρινο ή κίτρινο-πράσινο δεν θυμάμαι και το κατεβαζεις από τα plugins

Last edited by a moderator:

δεν υπαρχει για κατεβασμα..........

παιδιά ένδειξη db στο σήμα αντί % με pluging το κάνουμε ή το έχει κάποιο image? ΒΗ έχω

ok. To back up που θα πάρω απο το black hole θα ισχύει στο pli? Δηλαδή κανάλια, pluging. Μάλλον όχι ε..

Re: VU+ Uno is coming...

Καλησπέρα παιδιά,

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, πέρα από το (S)FTP τις προάλλες:

Μπορώ να βάλω torrent client στον αποκωδικοποιητή, και αν ναι, θα μπορώ να το ελεγχω με telnet ή κάτι τέτοιο από μακριά;

Κάτι πχ σαν το Transmission που μου φένεται υποστηρίζεται στα dreambox.

Ευχαριστώ !

Last edited:

Πηγα να κατεβασω το plugin live football και με το που τελειωσε η εγκατασταση και ζητησε επανεκινηση ο δεκτης κολλαει και μου βγαζει πρασινη οθονη.παρακαλω αν γνωριζει καποιος τι να κανω για να επανελθει

blackhole 1.7.2

μπες με ftp στο δέκτη στο /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions και σβήσε το φάκελο του live football

Καλησπέρα παιδιά,

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, πέρα από το (S)FTP τις προάλλες:

Μπορώ να βάλω torrent client στον αποκωδικοποιητή, και αν ναι, θα μπορώ να το ελεγχω με telnet ή κάτι τέτοιο από μακριά;

Κάτι πχ σαν το Transmission που μου φένεται υποστηρίζεται στα dreambox.

Ευχαριστώ !
Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει;

Μπορώ να βρω κάποιον τρόπο να πάρω τα source files του transmission και να τα κάνω compile για το VU Uno;
Ξέρω C, C++, Java και λίγο Python.

Υπάρχει κανένα site με tutorial τετοιου περιεχομένου;

Βασικά λέω να βάλω το τελευταίο ViX και μετά να ασχοληθώ με τα παραπάνω. Για να μπορώ να έχω τα feeds όπως είχε πει ο malakudi

Καλησπερα!
Μηπως ξερει καποιος απο τους φιλους εδω, πως θα περασω ετοιμες συχνοτητες του 9Ε;
Με τον vu uno οταν παω προσθετα / settings / δεν μου εχει τον 9 πουθενα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/55874-Marusys-VU-Duo-HD/page149

1486 post & μετά

Επεξεργασία:
Θέλω να περάσω το openpli και ο λόγος ειναι ένδειξη db στο σήμα αντί %. Υπάρχει κάποιος οδηγός πως θα το περάσω το openpli 3.0 στον uno? στο ΒΗ γίνεται εύκολα με usb

Το κατεβάζω τωρα από εδω http://openpli.org/download/vuuno/

:D

Επεξεργασία:
ευχαριστώ leo06 όλα καλά!

θέλω να κατεβάσω plugings & skin,πως γίνεται? πάω menu - πρόσθετα πατάω λήψη πρόσθετων no new plugings found

menu-πρόσθετα-πράσινο κουμπί (κατέβασμα)