Όλοι γνωρίζουν το online game Warcraft. Εγώ δεν το έχω παίξει αλλά έχω το δει γιατί μια περίοδο έπαιζε ο αδελφός μου αυτό το παιχνίδι, όχι πλέων βεβαία. Το παιχνίδι αυτό έχει περίπου 1,5 χρόνο που έχει βγει και ομολογώ ότι είναι αρκετά εντυπωσιακό. Όμως παρατηρώ γύρω μου διάφορα φαινόμενα εξάρτησης που είναι αρκετά ανησυχητικά θα έλεγα. Και για να μην πολυλογώ ένας φίλος μου παίζει αυτό το παιχνίδι ανελλιπώς εδω και 1,5 περίπου χρόνο. Έχει κολλήσει εντελώς το παλικάρι. Έκοψε το έξω εντελώς και δεν πάει πουθενά και ποτέ. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήταν άκρως κοινωνικός και πολύ του έξω και της βόλτας. Το παλικάρι αυτό εντωμεταξύ είναι αρραβωνιασμένος και συζεί με την αρραβωνιαστικιά του. Όχι πλέων βεβαία γιατί πρόσφατα των χώρισε. Και άλλα αυτά για το Warcraft:bang: Όταν το έμαθα έπαθα σοκ. Ήμαρτον όμως ρε παιδιά είναι δυνατόν ένα παιχνίδι να καθηλώσει έναν άνθρωπο στο σπίτι του για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και να παίζει συνεχεία? Δηλαδή αλλά πράγματα στη ζωή ποιο ενδιαφέροντα δεν υπάρχουν? Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι όσοι παίζουν το παιχνίδι αυτό είναι ντε και καλά κολλημένοι. Τι να πω ειλικρινά δεν ξέρω :nounder: